WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy i maski do rąk

-20C Protect Hands, Zimowy krem ochronny do rąk

• 24 stycznia 2021 o 22:24
    Zbawienny produkt na zimę i nie tylko
    Produkt ten otrzymałam w boxie kosmetycznym i bardzo ucieszona kolejnym kremem do rąk, który zawsze się przyda i znajdą się chętni na jego testowanie. Produkt posiada gęstą konsystencję, dzięki czemu mała ilośc wystaczy już na całe dłonie, dzięki czemu produkt jest bardzo wydajeny. Bardzo szybko się wchłania. Produkt tak jak opisuje producent po rozprowadzeniu na dłoni pozostawia warstwę, która powoduje, że dłonie są nawilżone i chronione przed niską temperaturą. Krem idealnie natłuszcza, nawilża, regeneruje skórę, łagodzi podrażnienia. Dzięki niemu dłonie stają się bardzo miękkie, gładkie i przyjemne w dotyku
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    ivva1
    13 marca 2017 o 14:19
    Bardzo dobry
    Krem doskonale sprawdził się w zimowym czasie. Tubka jest całkiem spora , bo aż 100 ml. Zapach niespecjalny, wiele kremów do rąk, które nie mają spełniać roli kremów zapachowych pachnie podobnie. Po wsmarowaniu kremu w dłonie odczuwam sporą ulgę. Dłonie stają się miękkie i pokryte jakby delikatną silikonowa warstwą. Szybko sie wchłania. Nie klei się. Na opakowaniu jest napisane, że stosować go w ciągu dnia, ale ja stosuję go również na noc nakładając nieco grubsza warstwę i jest OK. Nie wiem dlaczego, ale początkowe wydobycie kremu z tubki było bardzo trudne. Być może to kwestia temperatury - im wyższa tym lepiej.
  • 24 lutego 2017 o 9:15
    Najlepszy krem do rąk!
    Krem do rąk Farmona to najlepszy produkt tego typu, jaki miałam okazję testować. Doskonale nawilża i odżywia dłonie. Nałożony na przesuszone, przemarznięte dłonie daje obiecywany efekt opatrunku - natychmiastowo koi skórę i niweluje przesuszenia. Nie pozostawia tłustej warstwy, bezpośrednio po nałożeniu można pracować przy komputerze. Pięknie pachnie. Jest bardzo wydajny. Malutkim minusem jest trudność w wyciskaniu. Rewelacyjny produkt za śmiesznie niską cenę!
    inga22
    10 listopada 2016 o 2:18
    świetny!
    Testowałam sporo kremów, ale ten bije je na głowę! Kupiłam go przypadkiem, poszłam po neutrogenę, ekspedientka poleciła mi Farmonę. Jestem odporna na wciskanie mi kosmetyków w sklepach, ale spojrzałam na skład, potem na cenę, znów na skład i wrzuciłam go do koszyka :) I to było to. Mam w domu twardą wodę, myję ręce często, byle czym z SLESem, nie zawsze wkładam rękawiczki jeżdżąc na rowerze (piszę to w listopadzie...), dłonie mam suche jak pieprz. Ale... posmarowane od serca na noc nie wymagają już aplikacji kremu w ciągu dnia! Skóra jest miękka, gładka, skórki wyglądają lepiej, paznokcie też. Nie spodziewałam się aż tak dobrego efektu, bo do tej pory wieczorem stosowałam mix jakiegoś sensownego kremu (nie na parafinie, zwykle Anida) i nierafinowanego masła shea i szału nie było, więc nie sądziłam, że drogeryjny krem będzie o tyle lepszy. To zdecydowanie krem na noc, wchłania się dość wolno (choć i tak zaskakująco szybko jak na takiego tłuściocha). Jest ekstremalnie gęsty. Serio, zastępuje mi takie sprężynki do ćwiczenia mięśni dłoni :D Wydajność jest bardzo dobra, wystarczy mała ilość, by pokryć dłonie, ale zwykle nakładam go sporo, traktując raczej jak maskę. Ale raz dziennie, więc końca tuby nie widać. Cena - jak na taki skład i działanie - jest śmiesznie niska. Pierwsze opakowanie kupiłam za jakieś 7 zł, teraz skorzystałam z promocji w sklepie firmowym - 2,80 za 100 ml tubkę :o Mam nadzieję, że ta cena nie oznacza, że będzie wycofywany z produkcji :(
  • 4 listopada 2016 o 22:22
    Dobry krem do rąk
    Kupiłam ze względu na wysoką zawartość masła Shea. Krem koi spierzchnięta skórę ,nawilża,regeneruje na długo,nie pozostawia tłustego filmu,nie klei się.Jest bardzo wydajny,ale gęsty-trudno wydobyć go z tubki. Delikatny zapach ,tani -warto spróbować :)