Pędzle do oczu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 23 września 2019 o 16:32
    LancrOne, Pędzel do brwi i kresek E223
    Warto go mieć w swojej kolekcji pędzli, używam go od 3 lat i nadal sprawdza się rewelacyjnie. Głównie maluję nim brwi uzupełniam cieniem lub kredką a następnie rozrysowuję pędzelkiem, bardzo dobrze sprawdza się do nakładania delikatnej kreski na dolnej powiece która potem rozcieram.
    Zalety:
    • precyzyjny
    • bardzo dobry do uzupełniania ubytków w brwiach
    • służy do malowania kresek cieniem- na dolnej i górnej powiece
    • jakość
    Wady:
    • zanim kupię pędzle do makijażu chciałabym sprawdzić jakość włosia oraz wykonanie, tu kupiłam w ciemno i okazał się świetny
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 13 marca 2014 o 16:52
    póki co idealny
    Bardzo przyjemny jest ten pędzelek, za taką cenę to sama słodycz. Bardzo dokładnie aplikuje tusz na brwi, fajnie można nim narysować skośna, prostą linie od dołu jak i od góry. Dobrze się zachowuje po czasie, musiałam go wymienić dopiero po 4 latach. 11 zł raz na 4 lata? - poproszę więcej takich :) Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 1 pędzelek
  • 26 listopada 2013 o 10:55
    moj najleprzy najcienszy pedzel bo brwi i kresek
    Taaaaak to najcienszy jaki mialam najtrwardszy a zarazem delikatny dla oczu pedzlik dobrze maluje zarowno brwi jak i kreski moj favoryt mialam go w kaplecie kapmetu juz nie mam a tez zostal i zostaje na zawsze to naprawde dobry pedzel w super cenie piore uzywam juz od jakis 5 lat dalej jest nieustraszony i dziala nic sie nie dzieje nie wypadaja wloski wszystko sie ladnie zmywa P O L E C A M przez wielkie P Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: 1 cale
  • 30 kwietnia 2013 o 17:25
    lepszy od Hakuro H85 i Maestro 660
    Jak już napisałam w podsumowaniu : pędzelek Lancrone jest lepszy od Hakuro H 85 i Maestro 660! Do przyciemniania brwi cieniami prasowanymi wybieram pędzelki które są sztywne i twarde, dlatego, że lepiej je rozprowadzają i wczesują. Moim ideałem do precyzyjnego malowania brwi jest pędzelek z Everyday Minerals Angled Brow & Liner Brush. Kiedy nie mam zbyt wiele czasu i chcę tylko zaakcentować kształt i lekko go wypełnić, wybieram Bdellium Tools 764. Miękkie pędzle, najwięcej nabranego cienia pozostawiają od razu w miejscu zetknięcia ze skórą i nie dają rady ładnie go "rozczesać" między włoskami . Z tego powodu muszę nakładać dodatkowe porcje koloru i w efekcie brwi są zbyt mocno zaakcentowane. Oczywiście można je potem wyczesać, ale nie w tym rzecz, żeby makijaż trwał długo... Pędzelek z Lancrone, jest elastyczny,ale ciut twardszy i gęstszy od innych (z tego rodzaju syntetycznym włosiem) które posiadam. W bardziej zdecydowany sposób rozciera produkt a przez to malowanie nim jest szybsze i łatwiejsze. Każda z nas sama podejmuje decyzję, ja jeszcze raz bym zainwestowała w EDM, gdybym od początku miała kupować pędzle do makijażu , ale jeżeli dopiero zaczyna się przygodę z cieniowaniem brwi , to ten z Lancrone polecam z czystym sercem :) Jest o niebo lepszy od tych z porównania w podsumowaniu. Od lewej strony ustawione są 1. EDM Anglad Brow $ Liner Brush, 2. mój stary ideał, niestety wytarły się napisy i nie wiem jaka to firma 3. Lancrone 4. Bdellium Tools 764 (najlepszy do gęstych brwi) 5. Hakuro H85 6. Maestro 660 nr.6 (największy niewypał jaki miałam). Używam tego produktu od: 10 miesięcy około Ilość zużytych opakowań: pierwszy

Zobacz także inne Pędzle do oczu