Kremy na noc

Loreal Age Perfect Cell Renew Midnight Krem 50ml

mirkaz
    12 lutego 2024 o 0:53
    Nocne działanie
    Idealnie dopasowany krem na noc dla nowoczesnych, otwartych na innowacyjne działanie kremu kobiet. Krem ma gęstą, bogatą konsystencję, działającą kompleksowo na gładkość skóry, pomaga zwalczać zmarszczki. Krem zamknięty w eleganckim słoiczku. Świetnie się sprawdza z całą serią. Wydajny
    Zalety:
    • Działa
    • Wygładza skórę i zmarszczki
    • Wydajny
    • Eleganckie opakowanie
  • 6 września 2023 o 12:35
    Dla mnie na nie
    Kupilam po promocji najmniejsze opakowanie,i to cale szczęście, strata pieniędzy. Jest lato, krem wcale nie nawilża skóry, wchlania się i skóra jest tak naprawdę sucha, a mam cerę mieszana. Krem niewydajny, ciężko się rozprowadza, resztki wsmarowalam w ręce
    Mborka
    1 września 2023 o 14:02
    Warto sprawdzić
    Już od jakiegoś czasu miałam ten krem na oku, żeby go przetestować. Bardzo chciałam włączyć w moja pielęgnację świadomie składniki aktywne i postanowiłam zacząć od ceramidów. Jedna z lepszych decyzji mojego życia! Skóra po nałożeniu jest mięciutka, jakby była otulona jedwabną chmurką.
    REGNBUE
    1 listopada 2022 o 21:03
    Nie dla mnie
    Krem zakupiłam w promocji zachęcona pozytywnymi opiniami. Niestety bardzo szybko zorientowałam się, że nie jest to produkt dla mnie. Mam cerę normalną i nigdy nie miałam takiego problemu z żadnym innym kremem tej ani innej marki. Ten niestety sprawia, że momentalnie po jego nałożeniu zaczynają łzawić i szczypać mnie oczy. Z tego powodu wokół oczu muszę nakładać dodatkowo inny produkt. Poza tym posmarowany w okolicach ust daje gorzki posmak czego nie zauważyłam nigdy w innych kremach. Konsystencja bardzo fajna, gęsta, taką lubię w kremach na noc. Nie zatyka porów, skóra jest po nim miękka, natłuszczona jak trzeba, ale nie przetłuszczona. Bardzo fajnie się wchłania. I tego kremowi ująć nie mogę. Zapach bardzo intensywny, jak dla mnie trochę za bardzo.
    Zalety:
    • Konsystencja, nie zatyka porów
    Wady:
    • Intensywny zapach, drażni oczy, gorzki posmak
  • 20 lipca 2022 o 16:17
    Super
    Długo szukałam idelanego kremu stworzonego dla mnie . Pewnego dnia weszłam na WIZAŻ i ranking kremów do twarzy na noc i po przeczytaniu wielu pozytywnych opini postanowiłam zakupić krem i wypróbować jego działanie na swojej skórze. Kremem zakupiłam w drogeri Rossmann cena dość wysoka po prawie 80 zł cóż ale kremy Marki Loreal zawsze były dość drogie. Ciężko było mi znaleźć go na półce jednak pani ekspedientka pokazała mi że jest specjalna półka na jak to mówi ekskluzywne kremy;) i rzeczywiście krem stał na pięknej podświetlonej półce odrazu go zobaczyłam bił blaskiem po oczach tzn opakowanie niczym złotem oprawione .Kartonowe pudełeczko z beżowo złoto czarnymi nutami -bardzo eleganckie . W kartoniku znajduje się czarny szklany słoiczek ze złota zakrętka. Jeden napis główny. Po odkreceniu kremu znajdziemy napojów pokrywkę zabezpieczającą która ja po otwarciu wyrzuciłam. Krem ma dość ciężka konsystencję taka jak olej kokosowy i trochę mi to przeszkadza bo mam dość długie paznokcie i ciężko jest gi wyciągnąć. Przydała by się jakaś szpatułka. Ale gdy już się go cudem wyciągnie ,to wystarczy naprawdę nie wiele aby pokryć całą twarz i szyję. Krem ma piękny ekskluzywny zapach który na początku mi przeszkadzał , ale z biegiem czasu się do niego przyzwyczaiłam. Krem po nałożeniu pozostawia skórę bardzo nawilżona , praktycznie czuje go na twarzy do samego rana . Po przebudzeniu odrazu widzę że moja skóra jest odbudowana ,nawilżona, wypoczętą mimo ciężkich nocy z dziećmi, zmarszczki są delikatnie wypełnione. Dla mnie ten krem to strzał w 10. Mam 36 lat i moja twarz potrzebowała porządnego nawilżenia, ujędrnienia i odżywienia. I to właśnie osiągnęłam stosując ten krem .
    Zalety:
    • Piękne eleganckie opakowanie
    • Szklany słoiczek
    • Piękny zapach
    • Nawilżenie
    • Ujędrnienie
    • Wygładzenie
    • Odmłodzenie
    Wady:
    • Konsystencja-przy długich pazurach ciężko jest go wyciągnąć z opakowania przydała by się jakaś szparułka