Kremy na noc

Krem Sylveco Vianek Intensywnie odżywczy na noc 50ml
Vianek Intensywnie odżywczy krem do twarzy na noc 50 ml

• 1 września 2023 o 3:29
    Naprawdę fajny..
    Miałam kilka produktów firmy Sylveco i nie bardzo mi się sprawdziły:( Wykorzystałam jedno opakowanie tego kremu i jestem zadowolona.Naturalny skład, opakowanie typu airless i przyjemny ,nie męczący zapach to zdecydowane plusy tego produktu. Po nocy skóra była odżywiona i zregenerowana .Jest wydajny miałam go ok 3 miesięce ,na pokrycie twarzy wystarczyło pół pompki:) Lubiłam go stosować i pewnie do niego wrócę, na razie stosuje krem Biolaven na noc ,który też daje całkiem niezłe efekty. Polecam
  • 21 lipca 2023 o 22:23
    Dobry produkt
    Kupiłam go z magazynem za niecałe 11 zł, więc super cena. Ma dosyć miłe dla oka opakowanie, pompkę, która bez utrudnień dozuje nam produkt. Vianek na noc to krem o dosyć gęstej konsystencji i pomarańczowym zabarwieniu. Na początku jego zapach mi nie odpowiadał, ale z czasem się do niego przyzwyczaiłam . Dobrze się wchłania, lecz mogło by być lepiej z smarowaniem. Po wchłonięciu buzia jest nawilżona i wygładzona. Mam cerę mieszaną i fajnie się ze sobą zgrywali. Po nocy moja buzia nie była taka 'spocona', tylko wyglądała na zdrową i świeżą. Nie zauważyłam by mnie zapychał i powodował nowe niedoskonałości. Jest wydajny.
  • 3 lipca 2023 o 14:50
    Krem na noc zapewniający idealne odżywienie
    Dziś na tapecie intensywnie odżywczy krem do twarzy na noc. Jest to produkt bogaty w składniki odżywcze z ekstraktem z szyszek chmielu, który zwiększa przyswajalność składników odżywczych do głębszych warstw naskórka. Dla mnie jest to #musthave wieczornej pielęgnacji ze względu na lekką formułę, oraz odżywienie mojej skóry. Co mi się również spodobało, to brak intensywnego koloru, żółta barwa kremu oraz jego wydajność, pomimo małych gabarytów.
    Zalety:
    • Wydajność, zapach, działanie oraz występujące składniki naturalne, opakowanie jego estetyka, wygodne aplikowanie.
    Wady:
    • Na samym początku byłam sceptycznie nastawiona na jego wydajność, gdyż jest to tylko 50 ml. Jest to krem, używamy go codziennie, ale przekonał mnie, bo nie jest taki mało wydajny jak mi się wydawało.
    jovhoxx
    28 maja 2023 o 16:16
    Świetny
    Na noc sprawdza się genialnie! Czuć odżywienie, zostawia film (mi na noc to nie przeszkadza), ale nie tłusty tylko taki „odżywczy” :D Po skończeniu jednego opakowania wydawało mi się, że dodał mi pewnego glow. Zapach nie jest zły, ale mógłby być delikatniejszy, z czasem trochę przeszkadzał.
  • 7 lutego 2023 o 1:28
    Niezły
    Krem odżywczy Vianek z serii pomarańczowej to dobry krem na noc. Ma niezły skład, nie jest ciężki, ale jednocześnie całkiem dobrze odżywia skórę. Fajnie się wchłania, zawiera ekstrakt z szyszek chmielu.

Zobacz także inne Kremy na noc