Kremy na noc

Hagi Aqua Zone, Krem odżywczo-nawilżający na noc

Hagi Aqua Zone - Krem odżywczo-nawilżający na noc cera wymagająca regeneracji 50ml 50 ml
Hagi Aqua Zone Krem Odżywczo-Nawilżający na Noc 50ml

• 20 września 2024 o 12:58
    Pokochałam go od pierwszego użycia!
    Ten krem jest jak senne marzenie, które ziściło się na jawie. Nawet nie przypuszczałam, że podczas tego testu znajdę tak fantastycznego przyjaciela dla moje skóry. Zacznijmy może od opakowania. To mój pierwszy krem, który ma tak ciekawe opakowanie. Jego się nie otwiera, ani nie naciska, a wykręca dozownik, który potem należy przycisnąć, by wydobyć krem. Podoba mi się również szata graficzna opakowania. Krem ma delikatny fioletowy kolor. Zależało mi na produkcie, który będzie nawilżał, koił, regenerował i uspokajał moją skórę, która ostatnio jest w fazie buntu. Szczególnie dokucza mi po jej umyciu pieczenie i ciągnięcie. Zaraz po aplikacji kremu na twarz jest ono wygaszane, a po niedługim czasie znika całkowicie. Krem jest dość tłusty, ale z racji przesuszenia, moja skóra go wpija niczym gąbka, tworząc na powierzchni zabezpieczający film. Choć krem przeznaczony jest do nocnej pielęgnacji, to zdarza mi się używać go również w ciągu dnia i to nawet pod makijaż. Dobrze współpracuje z podkładem i dla matowego efektu należy go tylko przypudrować. Pachnie delikatnie kremowo. Ten zapach kojarzy mi się z typowymi odżywczymi kremami do pielęgnacji twarzy.
  • 19 września 2024 o 1:38
    Krem na noc Aqua Zone dogłębnie nawilża i przyśpiesza regenerację skóry
    Używa od:próbka
    Hagi Aqua Zone to krem na noc, który obiecuje głębokie nawilżenie oraz regenerację skóry podczas snu. Produkt ten jest dedykowany szczególnie do cery suchej i odwodnionej, potrzebującej intensywnej pielęgnacji. Skład i właściwości: Krem ma bogaty skład, w którym znajdują się naturalne składniki nawilżające i odżywcze. To połączenie: 1. Aquaxylu, czyli kompleksu nawilżającego i zabezpieczającego naskórek, 2. Protein ryżowych, które ujędrniają i pobudzają produkcję kolagenu, 3. Argininy, która wygładza i obniża utratę wody z naskórka. Konsystencja i zapach: Konsystencja kremu jest dość gęsta, ale jednocześnie nie obciąża skóry. Dobrze się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, co jest istotne, jeśli nie lubisz ciężkich, tłustych kremów na noc. Zapach jest delikatny, naturalny, co z pewnością przypadnie do gustu osobom, które preferują kosmetyki bez intensywnych perfum. Opakowanie: Bardzo wygodny format bez korka, zakrętki. Jednym ruchem wysuwamy aplikator, który dozuje idealna dawkę kremu. Jest to bardzo wygodne, szybkie i nie powoduje marnowania produktu. Działanie: Po kilku nocach stosowania Hagi Aqua Zone zauważyłam wyraźne efekty. Skóra staje się bardziej miękka, nawilżona i elastyczna. Regularne stosowanie pomaga redukować uczucie suchości i napięcia skóry, szczególnie rano. W dłuższej perspektywie krem działa także regenerująco, wspomagając odbudowę bariery hydrolipidowej skóry. Mam cerę wrażliwą, a skóra pozostała spokojna, nawilżona i odżywiona, bez uczucia dyskomfortu czy zaczerwienienia. Podsumowanie: Hagi Aqua Zone to świetna propozycja dla osób poszukujących kremu na noc, który dostarczy skórze intensywnego nawilżenia i odżywienia. Jest to produkt na bazie naturalnych składników, co czyni go odpowiednim wyborem dla osób ceniących ekologiczne podejście do pielęgnacji. Cena jest adekwatna do jakości, a efekty regularnego stosowania są widoczne już po kilku dniach. Krem ten spełnia swoje zadanie w 100%, szczególnie dla skóry wymagającej regeneracji i nawilżenia.
  • 18 września 2024 o 22:50
    Ukojenie i regeneracja
    Zacznę od opakowania, które wykonane jest z najwyższą starannością i mówię tu zarówno o kartoniku, jak i znajdującej się w nim buteleczce z kremem. Tekturka skrywająca kosmetyk jest nad wyraz porządna, trudno nawet jest ją zgnieść. Zawiera wszelkie potrzebne informacje, takie jak opis korzyści, sposób użycia i skład (swoją drogą bardzo bogaty). Nie znalazłam jedynie symbolu PAO, natomiast nawet jeśli jest to tylko 6 miesięcy to najpewniej do tego czasu produkt ten zdąży z mojej łazienki zniknąć. Na butelce naklejona jest naklejka o identycznej kolorystyce, co kartonik, dzięki czemu razem prezentują się spójnie i schludnie. Jeszcze bardziej, niż aspekt wizualny zachwyciła mnie ukryta pompka - na pierwszy rzut oka, myślałam, że nakrętkę się ściąga, a okazało się, że jedynie przekręca, co powoduje wysunięcie się dozownika. Fajny bajer. Nie był to koniec zaskoczeń; po naciśnięciu wydobył się krem wcale nie w kolorze białym, a w błękitnym. To raczej mało spotykane, przynajmniej ja do tej pory nie trafiłam na tak ciekawy odcień w produkcie do pielęgnacji twarzy. Konsystencja jest lekka, a jednocześnie treściwa, z łatwością się rozprowadza, ale na wchłonięcie trzeba już trochę poczekać. Jest to krem na noc, więc nie stanowi to dużego problemu. Problemem nie jest też zapach, bo choć nie należy do wybitnie pięknych, to nie jest też w żaden sposób męczący, czy przeszkadzający. Ot, taki zwykły. Największe obawy miałam co do tego, jak w ogóle sprawdzi się ten kosmetyk na mojej mieszanej, skłonnej do wyprysków cerze. Na szczęście nie obciążył, ani nie zapchał mojej skóry, mogłam więc w spokoju go sobie stosować i obserwować efekty. Nawilżenie, jakie daje ten krem jest wyraźnie odczuwalne i zauważalne. Twarz jest miększa, jędrnięjsza, prawie w całości pozbyłam się też suchych skórek, które dokuczały mi od dłuższego czasu. Rano, spoglądając w lustro, widzę cudnie zregenerowaną buzię. Wydaje mi się, że ten produkt idealnie sprawdzi się zimową porą, w trakcie mrozów. Posiada właściwości kojące i będzie ładnie łagodził podrażnienia.
    dippy
    18 września 2024 o 22:22
    Jeden z lepszych na rynku!
    Mam cere mieszana, ale jednocześnie wrażliwa. W ciągu dnia potrzebuje zmatowienia, ale wieczorem stawiam na dogłębne nawilżenie. Krem Aqua Zone zachwycił mnie już przy pierwszym użyciu. Pięknie nawilża, regeneruje, naprawia barierę hydrolipodowa. Rano buzia jest miękka, odżywiona. Bardzo zaskoczył mnie niebieski odcień kosmetyku. Na buzi jest on jednak niewidoczny.
  • 18 września 2024 o 22:03
    BARDZO GŁĘBOKIE NAWILŻENIE TWARZY PODCZAS SNU,IDEALNY KREM REGENERACYJNY
    Krem Hagi Aqua Zone Odżywczo-Nawilżający na Noc to produkt polskiej marki, która stawia na naturalne składniki i zrównoważoną pielęgnację skóry. Krem przychodzi do nas w pięknym eleganckim kartoniku w którym kryję się krem opakowanie jest idealne forma pompki airless to genialne rozwiązanie bardzo higieniczne oraz idealnie dozujące produkt. Krem przepięknie pachnie ma taki kremowy zapach lekko wyczuwalny zapach świeżego prania, idealnie otula na noc. Ten krem, przeznaczony do stosowania na noc, ma za zadanie intensywnie nawilżać i odżywiać skórę, wspierając jej regenerację po całym dniu. Jest to propozycja skierowana do osób, które szukają naturalnych, skutecznych produktów, zwłaszcza tych dedykowanych cerze wymagającej nawodnienia, odżywienia oraz regeneracji. Krem hagi nawilżająco odżywczy. Naturalny krem nocny dla cery wymagającej regeneracji oraz głębokiego nawilżenia twarzy to prawdziwe cudo dla cery w potrzebie po zabiegach inwazyjnych lub np retinolu pochodnej witaminy A. Hagi Aqua Zone to krem o bogatej formule, opierającej się na naturalnych składnikach. Wśród kluczowych substancji aktywnych znajdziemy; AQUAXYL-Natychmiastowo nawilża. PROTEINY RYŻOWE -Odżywiają regenerują i chronią ARGININA-Wygładza i obniża transpidermalną utratę wody z naskórka. Bardzo polecam ten krem dla osób których cera wymaga regeneracji dogłębnego nawilżenia, idealny krem który nawilża twarz w nocy podczas kiedy śpimy rano budzimy się z piękną nawilżoną buzią.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Kremy na noc