WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Konturówki do ust

Eveline Cosmetics Max Intense Colour, Lip Liner Konturówka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 grudnia 2024 o 16:12
    Konturówka zupełnie nie trafiła w moje preferencje
    Konturówkę testuję od kilku miesięcy, gdyż została mi podarowana przez Wizaż za recenzję miesiąca o perfumach Lattafy Confidential Private Gold. Kolejną otrzymałam w paczce dla Recenzentki Miesiąca. Do testów otrzymałam kolor Vanilla, który jest bardzo bardzo jasny i myślę, że przypasuje niewielu karnacjom. Moja jest bardzo jasna dlatego znalazłam dla niej zastosowanie. Kredka jest dość łamliwa i bardzo często trzeba ją temperować, stąd też jej wydajność nie jest oszałamiająca. Plusem jest dołączona temperówka. Natomiast samo wykończenie kredki pozostawia wiele do życzenia. Napisy się ścierają, plastik w temperówce się łamie. Co do wykończenia kredki - jest bardzo suche, wręcz kredowe. Pozostawienie jej solo na ustach gwarantuje ich wysuszenie. Kredkę stosuję wyłącznie jako rozjaśnienie środka dolnej wargi i łuku kupidyna. Gdybym nałożyła ją na całe usta lub je obrysowała czułabym się jak przeniesiona w czasie do lat 2000, gdzie na usta nakładało się korektor. Na plus zasługuje też trwałość. Kredka faktycznie mocno trzyma się ust i wręcz się w nie "wżera". Dla mnie kredka stanowi uzupełnienie do makijażu, więc na pewno ją zużyję. Jednak sama bym jej ponownie nie kupiła. Dziękuję Wizażowi za możliwość przetestowania tego produktu.
    Zalety:
    Wady:
    • suche, kredowe wykończenie
    • kolor Vanilla jest za jasny
  • 26 listopada 2024 o 20:49
    Nie ten kolor, rysik się rozwarstwia, pozostawia grudki, ale ta kredka ma kilka zalet...
    W sierpniu otrzymałam od Wizażu paczkę w zamian za napisanie recenzji błyszczyka "Fizzy Cola Snack" powstałego we współpracy SftS z Wedlem, która... najwyraźniej spodobała się Redakcji :) nie planowałam tego, ale została ona nagrodzona nobliwym tytułem "Recenzja Miesiąca: Lipiec 2024". Serdecznie dziękuję za ten honor! ♥️ Ta konturówka to część wizażowego prezentu i niestety jest to najsłabszy produkt, który znalazłam w paczce... :( Nie jestem jakoś bardzo konturówkowa, ale nie ulega wątpliwości, że coraz mocniej doceniam ten typ kosmetyku. Jest przydatny. Do mojej kosmetyczki trafił odcień "Vanila" i ta nazwa jest dobrana perfekcyjnie - kolor jest ewidentnie waniliowy! Taki kremowy, bardzo ładny, ale jednocześnie zupełnie nietwarzowy. Nie pasuje do mojego typu urody. Nie bardzo wiedziałam co mam z nią zrobić, ale wpadłam na pomysł, by zrobić z niej podkład pod błyszczyk - i tak też go używam. Przedłuża ścieralne formuły. Nie lubię się z tym rysikiem - jest woskowy, rozwarstwia się i kruszy, kiedy próbuję nim malować usta. Wiecie, pozostawia po sobie upierdliwe grudki. Rysik jest zdecydowanie największym minusem kredki, czyli to, co powinno być największym atutem. Dobrze, że w kapturku ma wbudowaną strugawkę - to duże ułatwienie, które musi być docenione. Kredkę struga się szybko i łatwo. Nie zauważyłam, by była łamliwa - nie mogę więc dać jednej gwiazdki. Zresztą nawet bym tego nie chciała... :( No szkoda, że nie mogę dać jej wyższej oceny! Naprawdę chciałabym wykazać więcej entuzjazmu i zachęcić was do kupna tego kosmetyku, ale muszę też być rzetelną i sprawiedliwą recenzentką. Kredeczka ma sporo zwolenniczek i dobrych opinii, ale niestety ja ich nie podzielam... :( zupełnie bezużyteczna nie jest! Używam jej i będę używać, ale wymaga oczyszczenia z tych grudek, o których pisałam i oczywiście - błyszczyka, żeby 'ożywić' usta, bo ten waniliowy kolor mi nie pasuje. Wizażu... pamiętaj, że i tak jestem Ci bardzo wdzięczna! ♡:)
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 10 września 2024 o 15:11
    Świetna
    Konturówka nie jest automatyczna, do zestawu dołączona jest w skuwce temperówka. Produktem bardzo łatwo się pracuje, nie jest zbyt miękka ani zbyt twarda. Ma piękny kolor, który długo utrzymuje się na ustach. Nie zmywa się podczas picia ani jedzenia.
    • Dostępność
    • Kolor
  • 8 czerwca 2024 o 11:27
    Eveline Cosmeticas konturówka do ust
    Mam używam ją do dziś. Ma piękny różowy kolorek. Ładnie obrysowuje kontur ust. Polecam używać ją nawet samą jako zwykłą szminke i wypełnić nią usta. Długo wytrzymuje jest matowa moze troszke wysuszać usta polecam łączyć też z błyszczykami.
    Zalety:
    • zaletą jest to, że ma dołączoną temperówke nie trzeba kupować oddzielnie.
  • 2 czerwca 2024 o 12:53
    Oj jest fajna.
    Na początek, muszę powiedzieć, że konturówka ta ma niesamowicie miękką i kremową konsystencję, co sprawia, że aplikacja jest bajecznie przyjemna. Nie muszę się męczyć z ciągnięciem i szarpnięciami – linia jest równa i precyzyjna już po pierwszym ruchu. Ale to, co mnie naprawdę zachwyciło, to trwałość tego produktu. Konturówka ta utrzymuje się na ustach przez cały dzień, niezależnie od tego, czy piję kawę, czy jem posiłek. Nie muszę się martwić, że moje usta stracą kontur – ten produkt trzyma się mocno i nie rozmazuje się. Kolor jest też rewelacyjny. Mam kilka odcieni tej konturówki, i muszę przyznać, że każdy z nich jest intensywny i pięknie podkreśla moje usta. Co więcej, świetnie się blenduje z różnymi kolorami pomadek, co daje mi większą swobodę w kreowaniu różnych makijaży ust. Nie mogę zapomnieć o tym, jak poręczna jest ta konturówka. Ma praktyczny kształt ołówka, który ułatwia precyzyjne rysowanie konturów ust. Dodatkowo, można ją zabrać ze sobą wszędzie, bez obaw o to, że się zbuntuje czy rozbije. Jedyne, co mogłabym uznać za minus, to fakt, że czasem trzeba ją naostrzyć, co może być nieco uciążliwe. Ale to drobna niedogodność w porównaniu z jej zaletami.
    Zalety:
    • Miękka i kremowa konsystencja: Zapewnia łatwą i przyjemną aplikację, nie wymaga ciągnięcia ani szarpnięć.
    • Trwałość: Konturówka utrzymuje się na ustach przez cały dzień, nie rozmazuje się ani nie zmywa.
    • Intensywny kolor: Dostępne odcienie są intensywne i pięknie podkreślają usta.
    • Poręczny ołówek: Praktyczny kształt ołówka ułatwia precyzyjne rysowanie konturów ust.
    • Łatwe blendowanie: Produkt dobrze się blenduje z różnymi kolorami pomadek, co daje większą swobodę w kreowaniu makijażu ust.
    Wady:
    • Konieczność naostrzenia: Czasem wymaga naostrzenia, co może być uciążliwe dla niektórych użytkowników.

Zobacz także inne Konturówki do ust