Konturówki do ust

Eveline Cosmetics Variete, Intense Color Color 24H Extreme Wear ,Waterproof Gel Lipliner Pencil Wodoodporna żelowa kredka do ust

Eveline Variete Żelowa konturówka do ust 06
Eveline
Żelowa konturówka do ust
EVELINE Variete Żelowa Konturówka Do Ust 04
Eveline Variete Żelowa Kredka do Ust 02 Pinkish

Nasi użytkownicy zostawili 157 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 maja 2025 o 20:19
    Prawie mogłaby byc moim ulubieńcem
    Konturówka do ust z racji że ma tyle pozytywnych opinii na wizazu i nie tylko, jest też polecana przez niektóre influenserki na instagramie dlatego musiałam jej spróbować na swoich ustach. Wybrałam odcień 05 angel nude , jest to taki brudny nudziakowy róż, ma on raczej chłody ton który pasuje mi. Kredka jest bardzo dobrze napigmentowana co mnie cieszy, jest miękka i ma kremową formułę i sunie po ustach z lekkością. Nie można jej odmówić trwałości, potrafi trzymać się bardzo długo na ustach, nawet po zjedzeniu czegoś czy wypiciu. Nie otwierając jej myślałam że jest wysuwana ale kredkę trzeba temperować , mi to w żaden sposób nie przeszkadza bo większość konturówek jakie miałam musiałam temperować. Czy jest wydajna? Chyba nie jakoś bardzo ale przy częstym używaniu jej a mam już 2 miesiące to kredki jest połowa i bliżej jej do końca. Cenowo jednak nie wychodzi drogo dlatego uważam że jest adekwatna do ceny. Wszystko byłoby super gdyby nie to że potrafi przesuszać usta zwłaszcza jeśli zbyt dużo jej się nałoży na usta , często czuje mając ją taką suchość i tego bardzo nie lubię dlatego nie zostanie moim ulubieńcem. Z pewnością jeszcze wrócę do niej, może spróbuje jakiegoś innego odcienia bo większość jest w moim typie.
  • 4 maja 2025 o 14:45
    Konturówka idealna
    EvelineCosmetics Variete Intense Color Color 24H Extreme Wear ,Waterproof Gel Lipliner Pencil to Wodoodporna żelowa kredka do ust Żelowa formuła kredki sprawia, że aplikacja jest niezwykle łatwa i przyjemna! Kredka gładko sunie po ustach, nie szarpiąc skóry i nie powodując dyskomfortu. W zależności od potrzeb, można nią precyzyjnie podkreślić kontur ust lub wypełnić całe usta kolorem Największą zaletą tej konturówki jest trwałość. Produkt utrzymuje się na ustach przez cały dzień, nawet po jedzeniu i piciu Mój faworyt to jest 01 jest po prostu idealnym nudziakiem! +cena +ładne kolory +cena +mega trwałość +wodoodporna Polecam
  • 15 marca 2025 o 21:01
    Konturowka Eveline
    + polska marka + przyjemna konsystencja + ładna kolorystyka + dostępność w drogeriach + wygodna aplikacja + wydajność + trwałość + korzystna cena + bardzo dobra jakość + bezproblemowa aplikacja
    Bulb24
    15 marca 2025 o 11:37
    Świetna
    Konturówka niesamowicie masełkowa, ale już po chwili zastyga i się trzyma. Jest naprawdę trwała, wiadomo z błyszczykiem trochę mniej. Opakowanie i wygląd konturówki może mylić, ale jest to kredka do temperowania normalną ostrzyczką. Bardzo ją lubię i polecam.
    malazu
    14 marca 2025 o 17:03
    Nie rozumiem zachwytów
    To najgorsza konturówka do ust, jaką miałam. Próbowałam dać jej szansę, ale tyle razy zepsuła mi już makijaż, że się poddałam. Po pierwsze byłam przekonana, że jest to automatyczna konturówka (na czym mi zależało), a okazało się, że trzeba ją temperować. Jednak ten fakt mogłabym przeżyć, gdyby nie to jaki okropny efekt daje na ustach. Jest bardzo mocno napigmentowana, ale nie jest to jej atut, a wręcz przeciwnie - wystarczy delikatnie dotknąć nią ust, a już mocno ją widać i bardzo łatwo przesadzić z efektem, który wygląda nienaturalnie. Przy próbach roztarcia jej, żeby usta nie były tak mocno obrysowane, wygląda jeszcze gorzej. Według mnie bardzo ciężko się nią pracuje. Raz próbowałam pomalować nią usta przez jakieś 30 min - ciągle je poprawiałam, a finalnie musiałam zmyć je płynem do demakijażu i pomalować inną kredką. Moim zdaniem jest też bardzo nietrwała.