Konturówki do ust

Golden Rose Emily, Long - Lasting Lip Pencil Długotwała kredka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Nati668
    15 kwietnia 2021 o 10:29
    Trwała, ale twarda
    Kredkę kupiłam w lokalnej drogerii za namową koleżanki. Kolor ma taki typowy różowy, pasujący do wielu pomadek, lekko błyszczący, ale nie jest to jakoś bardzo widoczne. Konturówka jest niezwykle twarda, dlatego ciężko mi się z nią pracuje. Jednocześnie jest bardzo trwała i dobrze napigmentowana.
    Zalety:
    • Uniwersalny różowy kolor
    Wady:
    • Twarda
    • Trudno dostępna
    Anat88
    8 maja 2020 o 14:33
    Nie umiemy się dogadać
    Widzę, że kredka ma bardzo fajne opinie, więc nie rozumiem czemu my się nie możemy dogadać. Owszem kredka ma ładny kolor można ją na temperować aby miała spiczasty rysik no wszystko pięknie ładnie. Allle no właśnie jest to ale ... Ona jest dla mnie twarda jak kamień. Nie jestem w stanie nią umalować ust jak próbuję to strasznie na męczę, a już nie wspomnę o wyrysowaniu ust ... No nie ... a szkoda bo cena fajna odcienie super.
  • 28 lutego 2020 o 18:23
    emily
    Konturówkę przyjemnie nakłada się na usta (nie jest zbyt twarda), wygodnie się ją nosi. Nie czułam wysuszenia. Kolory są wyraziste. Czasem pokrywałam nią całe usta i potrafiła przeżyć niemal cały dzień (wraz z posiłkami). Konieczność temperowania mi nie przeszkadza. Starczyła mi na dłuuuugo.
  • 20 grudnia 2019 o 13:40
    Najlepsza konturówka
    Miałam już ich kilka w różnych kolorach i odcieniach. Nigdy nie używałam tylko do obrysu ust tylko całości, stosując jak pomadkę. Bardzo spodobało mi się to że każdy kolor niezależnie od odcienia daje mocne krycie. Dodatkowo trwałość jest naprawdę niezła, no a cena bardzo niska
    Zalety:
    • kolor
    • trwałość
  • 3 stycznia 2019 o 21:32
    No tak średnio...
    Zachęcona kontorowkami z serii dream lips i zmuszona przez brak w tej serii koloru, który był mi potrzebny, kupiłam konturówkę Emily i muszę powiedzieć , że jest naprawdę dużo gorsza od dream lips. Dla mnie jest po prostu za twarda i za sucha, przez co trudno się nią pracuje i nawet jako kontur do innej pomadki daje na ustach wrażenie zasuszonej rodzynki... . Po prostu jej nie lubię i sięgam po nią tylko wtedy, kiedy używam pomadki do której nie pasuje mi żadna inna konturówka.