Szampony i odżywki dla mężczyzn

L'Oreal Paris Elseve for Men Thickening, Szampon przywracający gęstość włosów

• 26 maja 2015 o 16:15
    na dobry z plusem
    Szampon ma coś w sobie, co sprawia, że włosy świetnie się po nim układają. Warto spróbować ;-) +dobrze oczyszcza włosy +lekko je matowi (przestałem używać żelu czy pasty do włosów) +nie trzeba ich rozczesywać, mam krótkie włosy, wystarczy przejechać ręką i zrobić lekki „nieład”, nie suszyć +wydajny, niska cena +włosy wyglądają na gęste, pełna objętość Minus za szybsze przetłuszczanie, ale coś za coś. Włosy wyglądają zdrowo, nie są wysuszone, no i szybciej się przez to przetłuszczają. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    isa666
    15 maja 2013 o 18:55
    Dla moich włosów świetny!
    Właśnie jestem w trakcie 2. butelki tego szamponu i na pewno kupię kolejne :D Może to dziwne, że szampon dla mężczyzn tak mi pasuje, jednak w porównaniu do "babskich" Elseve po nim mam wrażenie o wiele gęstszych i grubszych w dotyku włosów, dobrze się układają i nie plączą, a także są lekko uniesione u nasady, ale jednocześnie nie przesuszone :ehem: Szampon ten nie jest zbyt agresywny dla moich włosów, które są zniszczone i często się rozdwajają. Kosmetyk ma także przyjemną konsystencję i neutralny zapach. Pieni się bardzo mocno, więc można użyć niewielką ilość na umycie całych włosów. Zdecydowanie polecam! :-) Używam tego produktu od: ok. 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie, w trakcie 2 butelki
  • 11 kwietnia 2013 o 17:33
    NAJLEPSZY SZAMPON NA ŚWIECIE
    Tak, wiem, ze jest to szampon dla mężczyzn:) A ja jak najbardziej jestem kobietą :D Ale wypróbowałam go zupelnie przypadkiem i... zakochałam się! Ten szampon jest nieziemski, po umyciu nie mogłam poznac moich włosów!! Przede wszystkim uniosły się u nasady, nie były klapnięte tylko cudownie uniesione. Były dużo, dużo grubsze! Miałam wrażenie, ze jest ich trylion! Efekt utrzymał się około 3 dni, czyli do następnego mycia. Przy regularnym stosowaniu szampon ma pobudzać cebulki włosów i trwale zagęścić fryzurę. Na pewno go kupię jeszcze nie raz, to mój KWC!! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe