Szampony do włosów

Avea Szampon do włosów rumiankowy

AVEA Szampon 300ml Rumianek

• 16 marca 2018 o 23:00
    OK
    Z firmy Avea używałam już wersji pokrzywowej, brzozowej i aloesowo ogórkowej. Wszystkie trzy były podobne w działaniu. Wersję rumiankową kupiłam w Stokrotce na promocji za 4,19 zł. Pojemność: 1 litr. Połowę butelki zużywam do włosów a drugą połowę do prania ręcznego. Nałożony bezpośrednio na włosy słabo się pieni i mocno plącze, najlepiej używać metody kubeczkowej.
    Zalety:
    • tani
    • nie podrażnia
    • duże opakowanie
    • wydajny
    • dobrze myje
    • nie obciąża
    • krótki skład
    Wady:
    • zapach (nie lubię rumianku)
    • nie rozjaśnia
  • 17 kwietnia 2016 o 9:31
    Dobry wybór!
    Używam go już od pół roku i jestem bardzo zadowolona. Zalety: -niska cena -ogromna pojemność -wydajność -zapach rumiankowy -naturalne składniki -świetnie rozjaśnia włosy -wystarcza na bardzo długo Wady: -konsystencja Na moich włosach ten szampon bardzo podziałał.Jednak to zależy od tego jakie mamy włosy i czego potrzebujemy.Ja polecam ten produkt. :)
    Drogeria Natura
  • 6 maja 2015 o 15:47
    Super!
    Bardo fajny, dosyć przyjemny zapach. Szampon szczególnie służy do rozjaśniania stopniowo włosów. No i rozjaśnił o 1 ton. Naprawdę super, jednak jest mało dostępny. Plusy: * wydajny * przyjemny zapach * rozjaśnia stopniowo włosy * tani * nie puszy włosów * dokładnie je myje * nadaje mały połysk Minusy: * trudno dostępny * trzeba go dużo używać by otrzymać efekt rozjaśnienia Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 18 listopada 2013 o 13:00
    Zwyklak
    Jakiś czas temu będąc w odwiedzinach u dziadków używałam tego szamponu (zapomniałam spakować swój)... Szampon spełnia swoją podstawową rolę - oczyszcza włosy ale chyba po za tym nic więcej... Moje włosy po umyciu były cienkie, bez objętości... Szampon niewydajny, przy jednym myciu trzeba go dużo nałożyć, aby się pienił... Nie przedłuża świeżości włosów (jak myję codziennie lub co drugi dzień to w tym przypadku też nic się nie zmieniło).. Moje włosy były po nim ciężkie do rozczesania pomimo stosowanej odżywki.. Zapach ok typowo ziołowy. Plus za cenę. Ot taki zwykły szampon dla osób nie oczekujących nic więcej poza umyciem włosów. W kryzysowych chwilach braku gotówki może i bym kupiła... Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: kilka użyć
  • 2 września 2013 o 21:26
    Kolejny dobry ziołowy szampon
    Poręczna butelka, widzimy zużycie. Szampon ma lejącą konsystencję - trzeba go wziąć troszkę więcej na mycie. Jak za tę cenę jest wydajny. Ma boski, rumiankowy zapach. Mam cienkie, krótkie włosy, które się przetłuszczają. Domywa włosy za pierwszą dawką szamponu. Troszkę plącze włosy, ale ich nie wysusza. Tak jak poprzedniczka zauważyła rozjaśnia, ożywia i nadaje zdrowego blasku włosom. Nie podrażnia skóry. Włosy wytrzymują max. 2 dni bez mycia - standard. Chętnie wypróbuję inne warianty ;D Używam tego produktu od: gdzieś od maja do początku sierpnia Ilość zużytych opakowań: 1 całe z przyjemnością!