Płyny do demakijażu

Dr Irena Eris Cleanology, Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu (nowa wersja)

DR IRENA ERIS CLEANology Płyn micelarny do demakijazu twarzy i oczu do każdego typu cery 200ml
Dr Irena Eris Cleanology Płyn Micelarny do Demakijażu Twarzy i Oczu 200ml

NovaIza
    22 maja 2022 o 12:05
    przyjemny
    Szukałam produktu uniwersalnego do demakijażu twarzy i oczu i spełnia on w zupełności moje oczekiwania. Może troszkę za słabo zmywa tusz wodoodporny z rzęs, ale jest ok.
    martinx
    28 maja 2020 o 13:00
    Lipa
    Od kosmetyków do demakijażu oczekuję przede wszystkim skuteczności. Więc pomijając wszelkie już inne kwestie typu design opakowania, sposób dozowania itp. to produkt wypada naprawdę marnie. Nie używam wodoodpornych kosmetyków, nie nakładam też tony szpachli. Właściwie płynu micelarnego używam tylko do zmycia makijażu oczu i niestety on sobie z tym nie radzi. Nie rozpuszcza dobrze kosmetyków, tylko sprawia że część rozmazuje się pod okiem i jakoś naprawdę ciężko bez pocierania domyć tę pandę. Nie kupię ponownie, bo miałam okazję stosować tańsze a jednak skuteczniejsze płyny.
    Zalety:
    • ładne opakowanie i wygodna pompka
    Wady:
    • bez tarcia się nie obędzie
    • cena nieadekwatna do skuteczności
  • 15 maja 2020 o 10:27
    Bez zapachowy płyn micelarny idealnie oczyszcza jak i zmywa dzienny makijaż
    Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu znajduje się w poręcznej, smukłej okrągłej buteleczce, zakończonej wygodnym w użyciu dozownikiem z pompką co bardzo ułatwia aplikację. Opakowanie 200ml wykonane jest z przezroczystego plastiku, dzięki czemu możemy na bieżąco kontrolować zużycie produktu. Całość utrzymana jest w przyjemnej dla oka, z delikatnymi akcentami niebieskiej kolorystyce, nawiązującej do pozostałych kosmetyków z serii Cleanology, natomiast szata graficzna jest minimalistyczna charakterystyczna dla produktów marki Dr Irena Eris. Z tylu sa umieszczone informacje o produkcie, jak i opis uzycia i sklad. Cleanology to seria oczyszczająca cery normalnej i mieszanej. Konsystencja jest czysta prawie jak woda, nie pozostawia żadnego filmu na twarzy. Płyn nie posiada kompozycji zapachowych, co pozwala nam unikalność niechcianych podrażnień jeśli mamy wrażliwą skórę. Płyn micelarny jest przeznaczony do stosowania do demakijażu twarzy i oczu. W obu przypadkach, sprawdził się idealnie. Nie podrażnił skóry, szczególnie tej cieniutkiej w okolicach oczu, a przy tym skutecznie oczyszcza twarz z makijażu. Płyn bardzo dobrze radzi sobie z usunięciem dziennego makijażu, z tuszem wodoodpornym i cieniami z brokatem nie poradził sobie tak dobrze, musiałam użyć czegoś mocniejszego. Ogólnie rzecz biorąc, jestem z tego produktu naprawdę zadowolona i nie wykluczam, że w przyszłości do niego wrócę, nawet jeśli cena jest wysoka do wydajności produktu, bo to jego jedyny minus który zaobserwowałam, poprostu szybko się kończy
  • 12 kwietnia 2019 o 16:23
    bardzo doby micelar
    Używa od:próbka
    Radzi sobie z tuszem do rzęs, a nawet trwałym podkładem, nawilża cerę, jest godny uwagi. Kończę 100 ml próbkę i czaję się na pełnowymiarowe opakowanie jak tylko zużyje to co mam.
    Zalety:
    • Spełnia obietnice producenta, nie uczula
    Wady:
    • nie ma
    Agoocha
    6 marca 2019 o 21:06
    dobry, ale nic szczególnego
    Dobry płyn micelarny. Nie podrażnia, nie wysusza, zmywa codzienny, delikatny makijaż. Nie podrażnia oczu. Nie radzi sobie natomiast z mocniejszym i wodoodpornym makijażem. Ma przyjemny zapach.
    Zalety:
    • Działanie, zapach
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta