Balsamy do ciała

Neutrogena Formuła Norweska, Deep Moisture Body Lotion Głęboko nawilżająca emulsja do skóry suchej

Neutrogena® Formuła Norweska® Głęboko nawilżający balsam, skóra sucha 400 ml
Neutrogena Deep Moisture
Neutrogena Deep Moisture Fast Absorbing Balsam do Ciała 400ml

ankaas
    3 marca 2025 o 20:37
    Mój hit!
    Balsam naprawdę robi robotę! ???? Ma super lekką formułę, która szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy. Skóra po nim jest dobrze nawilżona, gładka i wygląda na zdrową. Pachnie delikatnie, świeżo, bez chemicznego zapachu. Idealny na suche partie ciała. Często można dorwać go na promocjach za około 20 zł, co jest naprawdę spoko, bo daje świetny efekt nawilżenia. ✨ Testowałam wiele balsamów bo od dziecka borykam się z bardzo suchą skórą i te od neutrogeny są według mnie najlepsze i zawsze do nich wracam!
  • 5 stycznia 2024 o 18:06
    Stosuje od lat
    Balsam firmy Neutrogena to mój ulubiony balsam od lat. Mam suchą skórę i używam balsamu każdego dnia. Dzięki balsamowi marki Neutrogena moja skóra jest gładka, miękka, nie jest ściągnięta a wszelkie zadrapania szybciej sie goją. Uwielbiam opakowanie tego balsamu, jest wygodne, ma pompkę przez co łatwo można dozować ilość produktu. Co prawda pod koniec ciężko wydobyć ostatko kremu, ale wystarczy rozciąc opakowanie i wtedy możemy zużyc caly kremik. Balsam ten ma bardzo delikatny zapach, prawie niewyczuwalny. Ja zdecydowanie polecam, balsam jest lekko gęsty ale szybko się wchłania i pozostawia skórę gładką w dotyku.
    Monko
    3 lipca 2023 o 19:52
    W porządku produkt
    Oceniam ten balsam jako całkiem przyzwoity. Ma rzadką konsystencje, szybko się wchłania i zapewnia dobre nawilżenie. Ja osobiście wole bardziej treściwe balsamy, które czuć dłużej na skórze. Natomiast dla osób, które nie lubią tłustego filmu będzie idealny. Dodatkowo godna pochwały jest łatwa aplikacja przez pompkę.
  • 8 kwietnia 2023 o 17:28
    Jestem bardzo zadowolona
    Chyba najlepszy balsam jaki miałam. Bardzo treściwy, świetnie nawilża i bardzo dobrze się wchłania. Nie klei sie. Jest też bardzo wydajny. Na pewno będę do niego wracać.
  • 4 marca 2023 o 13:18
    Medyczne doraźne SPA dla suchej skóry
    Opakowanie: Duża butelka z pompką, dość wysoka, przez co jest nieco mniej stabilna, podczas gdy pompkę trzeba dość mocno naciskać, wizualnie prezentuje się niezbyt atrakcyjnie, nieco medycznie Konsystencja: Stosunkowo gęsta, biały kolor Wydajność: Wysoka Zapach: Delikatny, kojarzy mi się ze SPA, mógłby być bardziej intensywny Działanie: Dość szybko się wchłania i natychmiastowo nawilża skórę. Działa dobrze, jest odpowiedni do wrażliwej skóry. Natomiast efekt nie jest długotrwały, po kilku godzinach skóra znów jest sucha Podsumowanie: Słynny krem Neotrogeny jest dobrym wyborem, to produkt neutralny, powszechnie dostępny i stosunkowo tani, choć oczekiwałam jeszcze głębszego i bardziej długotrwałego odżywienia.
    Zalety:
    • Pompka
    • Nawilżenie
    • Szybkie wchłanianie
    Wady:
    • Jest ok, ale niczym się nie wyróżnia
    • Efekt mógłby być bardziej długotrwały