Olejki do twarzy

Bioliq pro intensywne serum rewitalizujące 30ml
Bioliq Intensywne serum Rewitalizujące 30 ml

• 4 marca 2025 o 14:47
    Powraca jak boomerang
    Serum, które stosuje od kilku lat wraz z kilkoma innymi ulubieńcami, z przerwami na odkrywanie nowości. Produkt jest subtelny, łatwo się rozprowadza, delikatnie pachnie, szybko się wchłania, posiada nie obciążającą formułę i naprawdę rewitalizuje skórę twarzy. Bardzo dobrze sprawdza się jako baza pod krem na dzień oraz przy makijażu dziennym. Nie obciąża skóry i nie tworzy ciężkiego filtra utrudniającego dalszą pielęgnację oraz nakładanie makeup. Plusem jest szklany flakonik wyposażony w pipetkę idealnie odmierzający wymaganą ilość serum. Za bardzo fajną cenę otrzymujemy skuteczny kosmetyk w bardzo ładnym wydaniu. Skóra jest odżywiona, widocznie rozpromieniona i nabiera zdrowego wyglądu. Powracam systematycznie do tego kosmetyku i jak na razie nie zauważyłam pogorszenia jego jakości. Na pewno polecajka warta uwagi tuż przed nastaniem wiosny bo skutecznie odżywi skórę po wymagających zimowych miesiącach.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Niska cena
    • Szklane opakowanie
  • 4 lutego 2025 o 1:04
    Świetne serum!
    Tego produktu używam już od 3 miesięcy. Jest świetny. Ładnie pachnie, ma wygodna pipetę do aplikacji, jest to produkt naprawdę wydajny. Ma fajny skład co jest dla mnie ważne. Skóra po nim jest nawilżona, jędrna i sprężysta. Nie miałam po nim żadnych problemów, uczuleń. Konsystencja lekką, szybko się wchłania, nadaje się do użycia przed nałożeniem makijażu. Dla mnie produkt 9/10
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • idealny pod makijaż
    • lekka konsystencja
    • Skóra jest po nim nawilżona i delikatna
  • 28 sierpnia 2024 o 15:48
    Działa !!!
    Bardzo lubię kosmetyki z aplikatorami a intensywne serum rewitalizujące od Bioliq zamknięte jest w szklanej bulce z pipetką. Ma dość rzadką konsystencję ale dobrze się rozprowadza i wchłania. Nadaje się również pod makijaż. Po zastosowaniu moja skóra jest bardziej nawilżona i miękka oraz wyraźnie ujędrniona. Kosmetyk mnie nie podrażnił ani nie zapchał. Polecam
    Zalety:
    • efekty
    • aplikator
  • 2 lipca 2024 o 9:57
    Bardzo dobre serum
    Stosuję serum Bioliq Dermo Intensywne od miesiąca i muszę przyznać, że jestem zachwycona! Moja skóra wygląda i czuje się zdecydowanie lepiej, a efekty widoczne są gołym okiem. Ogólne wrażenia: Serum ma lekką, nietłustą konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia uczucia lepkości. Ma delikatny, przyjemny zapach, który nie drażni. Łatwo je aplikować i stosować pod krem nawilżający. Działanie: Serum Bioliq Dermo spełniło wszystkie moje oczekiwania. Skóra jest wyraźnie nawilżona, promienna i bardziej jędrna. Zauważyłam również redukcję drobnych zmarszczek i wyrównanie kolorytu cery. Moja twarz wygląda na wypoczętą i świeżą, a ja czuję się pewniejsza siebie. Plusy: + Skuteczne działanie nawilżające i rewitalizujące + Redukcja zmarszczek i wyrównanie kolorytu cery + Lekka, nietłusta konsystencja + Przyjemny zapach + Łatwa aplikacja Minusy: - Nie zauważyłam żadnych minusów Czy polecam? Zdecydowanie tak! Serum Bioliq Dermo jest idealne dla każdego rodzaju cery, a jego efekty są widoczne już po krótkim czasie stosowania. Gorąco polecam wszystkim kobietom, które chcą poprawić kondycję swojej skóry i wyglądać młodziej! Dodatkowe uwagi: Serum stosowałam rano i wieczorem na oczyszczoną skórę twarzy i szyi. Moja cera jest mieszana (czasem wrażliwa), ze skłonnością do przesuszania się.
  • 14 maja 2024 o 9:01
    Nie pasuje mi opakowanie
    Dostalam produkt w ramach promocji Hebe za 1 grosz, nie mialam zadnych oczekiwan, ale dostalam produkt z zepsuta pipeta (a moze i nie, nie kupowalam kolejnego produktu), ale uzywanie tej pipety to jakas masakra, bo serum ma zelowa konsystencje i ciezko bylo go pobrac
    Zalety:
    • Nawilzenie
    Wady:
    • Masakrycznie opakowanie

Zobacz także inne Olejki do twarzy