Serum do twarzy

Rosental Organics Hyaluron Supreme Serum Serum hialuronowe do twarzy

azileiz
    14 września 2024 o 7:08
    Luksusowa dawka Nawilżenia, którą rzeczywiście pokochała moja skóra !!!
    Kiedy usłyszałam o Rosental Organics Hyaluron Supreme Serum, od razu wiedziałam, że będzie to produkt, który warto wypróbować. Moja cera często boryka się z przesuszeniem, a nawilżenie jest kluczowe w mojej codziennej pielęgnacji. Serum hialuronowe Rosental Organics okazało się być idealnym rozwiązaniem, które szybko zagościło w mojej rutynie pielęgnacyjnej. Pierwsze, co zwróciło moją uwagę, to niezwykle lekka i szybko wchłaniająca się konsystencja. Serum natychmiastowo wtapia się w skórę, nie pozostawiając uczucia lepkości czy tłustego filmu, co często zdarza się przy innych produktach nawilżających. Już po kilku aplikacjach zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej nawilżona, jędrna i pełna blasku. To jak zastrzyk świeżości, który czuć natychmiast. Formuła tego serum opiera się na kwasie hialuronowym, znanym z doskonałych właściwości wiązania wody, co sprawia, że skóra jest intensywnie nawilżona przez długi czas. Serum nie tylko niweluje uczucie suchości, ale także wygładza drobne linie i zmarszczki, nadając skórze zdrowy, promienny wygląd. Po regularnym stosowaniu moja cera wygląda na bardziej wypoczętą i pełną energii, jakby była stale nawodniona od wewnątrz. Dodatkowo, Rosental Organics Hyaluron Supreme Serum jest produktem naturalnym, co sprawia, że mogę go stosować z pełnym spokojem, wiedząc, że nie zawiera szkodliwych składników. Skóra zareagowała na ten kosmetyk pozytywnie – zero podrażnień, zaczerwienień czy nieprzyjemnych niespodzianek. To serum jest tak delikatne, że nadaje się nawet do wrażliwej skóry, co czyni je doskonałym wyborem dla każdego typu cery. Co więcej, estetyka opakowania również zasługuje na pochwałę – minimalistyczny design i praktyczna pipeta ułatwiają aplikację, pozwalając dokładnie dozować produkt i nie marnować ani kropli tego drogocennego serum. Zdecydowanie produkt, który nie tylko nawilża, ale także dodaje skórze witalności i młodzieńczego blasku. Jestem pewna, że będzie to stały element mojej pielęgnacji, i z ogromną przyjemnością kontynuowałabym jego testowanie, aby w pełni odkryć wszystkie korzyści, jakie oferuje mojej skórze.
    Zalety:
    • lekka i szybko wchłaniająca się formuła
    • niweluje uczucie suchości
    • dogłębnie nawilża
    • regeneruje naskórek
    • jest delikatne i nie podrażnia
    • po regularnym stosowaniu zdecydowanie widoczne efekty które na długo pozostają
    thequre
    10 sierpnia 2022 o 13:46
    Polubiliśmy się :)
    Serum hialuronowe, tak jak to z Bakuchiolem jest świetne i użwam go codziennie rano. Zgodnie z zaleceniem producenta stosuję Hialuron rano, Bakuchiol wieczorem. Kwas hialuronowy i bakuchiol stymulują tworzenie własnej elastyny i kolagenu w skórze, przyspieszają odnowę komórkową skóry. Serum hialuronowe świetnie nadaje się pod makijaż, bo cudownie się wchłania i działa na skórę liftingująco, nawilżająco i wygładzająco. Po miesiącu stosowania tego duetu zauważyłam znaczną poprawę kondycji skóry. Wygładzenie, nawilżenie, redukcja przebarwień, zmniejszenie drobnych zmarszczek.
    Zalety:
    • Działa zgodnie z opisem producenta
    Wady:
  • 10 września 2021 o 16:03
    Hit!
    Serum cudownie nawilża cerę i nadaje jej świeży wygląd, dodatkowo pięknie pachnie. Uwielbiam minimalistyczne opakowanie. Bardzo dobrze sprawdza się pod makijaż. Dla mnie 10/10.
  • 7 września 2021 o 20:04
    Super produkt
    Tego serum używam już od dłuższego czasu skóra jest po nim nawilżona i gładka. Serum wygładza delikatne zmarszczki. Nakładam na oczyszczoną buzię i na to krem. Buzia wygląda super.
    Zalety:
    • Wydajność, zapach, łatwa aplikacja
    Wady:
    • Brak :)
  • 7 września 2021 o 10:25
    Hyaluron Supreme Serum
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Polecam Serum Rosental Hyaluron Supreme! Idealny dla mojej cery! Świetnie nawilża, wygładza, uelastycznia skórę. Piękny zapach i super konsystencja. Bardzo szybka wysyłka. Polecam!
    Zalety:
    • Piękny zapach, idealna konsystencja.