Lakiery klasyczne

Sephora Color Hit Nail Polish Lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 47 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 listopada 2021 o 19:15
    Jak na taką markę to jestem zawiedziontrwałością lakieru ....
    Lakiery z Sephory są w bardzo ładnych kolorach, posiadają szeroki i wygodny w użyciu pędzelek, maluje się nim rewelacyjnie, ich schnięcie jest szybkie a efekt końcowy bardzo ładny. Jednak ich trwałość zostawia wiele do życzenia, pierwsze odpryski pojawiają się u mnie już następnego dnia.Nie zależnie czy zastosuje bazę czy nie efekt jest taki sam.Jestem zawiedziona, do tego lakier w drogerii jest dość drogi i nie zdecyduje się na ponowny zakup,
    sicuroo
    22 października 2019 o 10:24
    Niestety, nie taki dobry
    Kupiłam dwa kolorki. Najpierw numer 62 - Full Moon Party następnie L104 - Way to heaven. Oba okazały się kompletnymi niewypałami. Pierwszy pomimo bazy pod lakier (od Essence) barwił płytkę paznokcia i odpadał już po jednym dniu. Drugi nie wytrzymał na paznokciach nawet 24 godzin (też była użyta baza pod lakier...). Wolę firmy Bell lub Rimmel, te lakiery trzymają się bez żadnego ale do 3 dni :D
    Zalety:
    • Szeroka gama kolorystyczna.
    Wady:
    • Trwałość, cena za wysoka do trwałości lakieru.
    Perrie9
    30 sierpnia 2019 o 12:12
    Jeden z lepszych
    Zazwyczaj kupuje te lakiery na promocji. Mają szeroką gamę kolorystyczną. Znajdują się w ładnym małym opakowaniu. Są dość mocno kryjące, ale w zależności od koloru jest potrzebna 1 lub 2 warstwy. Ładnie się rozprowadzają i zasychają. Nie tworzą żadnych pęcherzyków ani nierówności. Trzymają się dość długo, Ok. 5 dni.
    Zalety:
    • dużo ładnych kolorów
    • wygląd na paznokciach
    Wady:
    • cena (polecam kupowac na promocji)
    s15130
    15 sierpnia 2019 o 14:06
    Bardzo zła jakość
    Prawdopobnie mam kolor ze zdjęcia „profilowego” tego lakieru na wizażu, od ponad roku nie maluje paznokci na stopach i rękach żadnym innym lakierem, ale tylko ze względu na kolor, który wygląda przepięknie na paznokciach. Stopy wyglądają z nim bardzo zgrabnie i zadbanie. Kolor jest o ton ciemniejszy i nieco bardziej różowy niż skóra, idealny nude dla kogoś kto nie lubi bardzo zwracać uwagi na swój kolor paznokci. Taki ciemniejszy, intensywny pudrowy róż. Wszystkie moje inne nude były albo zbyt żólte, albo za zimne, albo za różowe, zielone, zgniłe, ten jest perfekcyjny. I na tym zalety się kończą. Lakier bardzo szybko się starzeje :( Po 3 użyciach lakier gęstnieje mocno, malowanie jest utrudnione, pędzelek jest pokryty zgęstniałym, starym lakierem i osiągamy na paznokciach efekt „plasteliny”. Bardzo ciężko pomalować nim ładnie paznokcie, a bez utwardzacza jest to niemożliwe. Na początku z kolei jest zbyt wodnisty (przy 1 malowaniu), i przebija spod niego paznokieć. W ciągu roku kupiłam jakieś 6 opakowań! A wyrzucam go 3/4 bo już jest smołą, a nie lakierem. Niestety nie mogę trafić na ten kolor z innej marki, i tylko dlatego go kupuję. Choć znalazłam prawie identyczny z hm i jest o niebo lepszy :) Lakier również zmienia kolor z czasem na bardziej beżowy. Więc jakość jest bardzo słaba, bo inne lakiery potrafię trzymać po 2 lata w lodówce, i są jak nowe... Wrzucam zdjęcie jak wygląda buteleczka po 2msc trzymania w lodówce... Kolor na zdjęciach jest inny niż na żywo.
    Zalety:
    • KOLOR
    • pędzelek
    • niezła trwałość (na stopach nawet 3tyg)
    • cena całkiem ok (15zł regularna)
    Wady:
    • jakość
    • mega szybko się psuje i starzeje
  • 28 stycznia 2019 o 13:30
    nie polecam
    niestety te lakiery mają fatalne krycie i nie są w stanie jednolicie zamalować plytki paznokcia, szczegolnie te jasne odcienie (mam ich 5 bo kupilam na promocji online w zestawie). jednak nie warto bo po 1 dniu zmywalam lakier.,

Zobacz także inne Lakiery klasyczne