Bronzery i pudry brązujące

L'Oreal Paris Glam Bronze, Les 5 Terres Puder brązujący

• 3 stycznia 2020 o 3:28
    Perełeczka
    Dla mnie absolutna rewelacja. Brazer idealnie pasuje do mojej jasnej karnacji, nie osypuje się i bardzo dobrze daje się rozprowadzać. Daje naturalny ale wyraźny efekt końcowy delikatnie się mieniąc. Ale jest to efekt bardzo delikatny dlatego nie ma co się zrażać widząc te drobinki na produkcie . Makijaż jest trwały, cały dzień pracy czy jakieś wyjście a twarz nadal wygląda dobrze. Cieszę się że nie rozciera się przy najmniejszym kontakcie z ubraniem czy przetarciu ręką. Szczerze polecam.
    Zalety:
    • odcień
    • naturalne i wyraźne wykończenie
    • trwałości i odpornośc na ścieranie
    • dobrze się rozprowadza i nie osypuje się
    Wady:
    • cena bez promocji.
    • opakowanie nietrwałe
    laylaaa
    17 kwietnia 2016 o 17:21
    Najlepszy bronzer
    Bronzer otrzymałam jako gratis podczas zakupów w Superpharm. Było to ze dwa lata temu, i od tego czasu jest to jedyny kosmetyk, którego nie zamieniłam na nic innego. Testowałam co prawda ze 2-3 inne bronzery z dobrymi opiniami na KWC, ale nie byłam z nich ani trochę zadowolona. Po chwili zastanowienia dochodzę do wniosku, że to najlepszy kolorowy kosmetyk jakiego używałam. Największe plusy tego bronzera to piękny kolor, trwałość i łatwa aplikacja. Odcień jest idealny dla jasnych cer i można go dowolnie stopniować. Pomimo iż w opakowaniu posiada delikatne drobinki, praktycznie nie są one widoczne na twarzy. Aplikuje się bez żadnych problemów każdym pędzlem jakim posiadam, jest delikatny, więc nie ma szans, że zrobimy nim sobie brązową plamę. Jeśli chodzi o trwałość - przy mojej bardzo tłustej cerze wytrzymuje cały dzień, czego nie robił żaden inny puder brązujący. Przez jakiś tydzień, góra dwa w roku jestem delikatnie opalona na twarzy, wtedy bronzer świetnie się sprawdza użyty jak zwykły puder. Jakby plusów było mało, kosmetyk jest bardzo wydajny i chyba nigdy się nie skończy. Używam go codziennie od (plus minus) dwóch lat i produktu zostało całkiem sporo, nieco mniej niż połowę.
    zuzka78
    9 października 2015 o 15:50
    Rewelacja
    Kupiłam to zupełnie przypadkiem. Akurat miałam w planie zdobyć jakiś bronzer i ten wpadł mi w ręce. Swój zdobyłam za 35 zł, jeśli kosztowałby te 55 to nie wzięłabym. Miłe było moje zaskoczenie, gdy okazało się, że produkt jest na prawe dobry, nawet świetny powiedziałabym. Do tego w pomieszczeniu nie widać świecących drobinek, ale za to na zewnątrz ślicznie komponują się z twarzą. Używam go na razie tylko na jakieś większe wyjścia, ale już mogę stwierdzić, że to bardzo dobry produkt. Świetnie wygląda na twarzy, łatwo się nim konturuje i jest na prawdę genialny :D Szczerze polecam osobom, które chcą zacząć przygodę z używaniem bronzera. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie użycia
  • 26 kwietnia 2014 o 9:21
    mile zaskoczona
    Produkt dostałam w gratisie do zakupów w rossmanie i byłam do niego sceptycznie nastawiona, bo przecież jak gratis, to pewnie słabo im schodzi, bo jest przeciętniakiem, a jakże się zdziwiłam po jego użyciu! Mam bardzo jasną cerę w żółtych tonach i ten brązer wygląda pięknie na mojej skórze. Nie jest za ciemny, nie jest za jasny, po prostu ideał. Myślę, że gdyby nie ten gratis, w życiu bym nie zwróciła na niego uwagi. Brązer nie zawiera żadnych drobinek, co jest ważne przy skórze tłustej, trądzikowej. Można nim ładnie wymodelować twarz, nie tworzy żadnych smug, co mi się zdarzało po użyciu tak wychwalanego honolulu w7. Naprawdę warty wypróbowania, bo myślę że nikomu nie zrobi krzywdy. Świetnie współgra z rózem the balm down boy, który również mogę śmiało polecić. Myślę, że starczy mi go na długo, więc pomimo tego, że mam go za darmo, to te 55 zł są warte jego ceny. Polecam, zwłaszcza dla osób o jasnej karnacji. Jedyne do czego można się czepić to opakowanie, które jest tandetne i plastikowe, napisy już się trochę pozdzierały, ale póki co nic się nie skruszyło i nie pękło, mimo że sporo kosmetyków taszczę ze sobą w torebce. plus: -piękny kolor, świetny dla jasnych cer -nie robi smug -nie zawiera tandetnych drobinek -można nim wykonturować twarz -jest subtelny -nadaje się do użytku na co dzień -nie czuć zapachu na twarzy -nie zapycha -nadaje się do cer tłustych, trądzikowych -daje naturalny efekt na twarzy i ulepsza makijaż, zamiast robić krzywdy minusy: -słabe opakowanie -cena Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 16 marca 2014 o 17:32
    Jak najbardziej polecam
    Produkt dostałam jako gratis w Superpharm. Spełnia moje wymagania: +dobrze się nakłada +ładnie wygląda +nie zapycha +nie ściera się po chwili +fajne kolory +nienachalne drobinki +po jednej aplikacji daje efekt muśnięcia, a nie cegły jak w niektórych innych bronzerach (mimo, że na pędzel nakładałam ociupinkę) Na minus: -opakowanie z niezbyt dobrym zamknięciem -cena Nie kupię ponownie, bo używam tylko na wieczorne wyjścia, więc pewnie starczy na długo. Nie jestem fachowcem w kwestii bronzerów, być może dlatego nie mam mu nic do zarzucenia. Jest w porządku. Daje naturalne, delikatne wykończenie. Oczywiście efekt można stopniować. Polecam :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego