Szampony do włosów

Nami Mleczna Kapiel, Szampon na bazie serwatki mlecznej z ekstraktem z uczepu trójlistkowego

• 28 lutego 2015 o 18:44
    Rewelacyjny, nie potrzeba odżywki
    Szampon rewelacyjnie oczyszcza włosy. \\nPrzy spłukiwaniu słychać jak piszczą pod palcami. \\nNie obciąża włosów. \\nNie wysusza włosów. \\nPodczas mycia włosy praktycznie nie wypadają. \\nZawsze po myciu używam odżywki, a po tym szamponie nie muszę, mino że nie obciąża w ogóle włosów. \\nWłosy są błyszczące, sypkie, lekkie i dobrze oczyszczone.
    reni82
    19 listopada 2014 o 22:04
    Bardzo dobry
    Szampon jako (na razie) jedyny dobrze działa na moje włosy. Są po nim miękkie, lekkie z połyskiem, a mam je raczej suche. Od kilku lat mi wypadają i po tym szamponie wydaje mi się, że trochę ich mniej wypada. Mogę je rozczesać bez problemu bez odżywki. Niestety nie jest tani, ale wart swojej ceny, jednak wolałabym znaleźć szampon o podobnym działaniu, ale przystępniejszej cenie. Używam tego produktu od: około 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 0,5
  • 5 lutego 2014 o 15:30
    dobry do suchych włosów
    Tak jak szampon łopianowy tej firmy jest typowym oczyszczaczem - czyli transparentną, dość rzadką i toporną cieczą, tak to jest prawie emulsja. Ma perłowy kolor, jest zawiesista, roztarta między palcami ma silikonowo - olejowy poślizg. Sprawdzi się zatem do włosów zniszczonych, przesuszonych, dla osób które lubią nieprzesadne, ale jednak swoiste dociążenie włosa. Mnie to odpowiada bardzo rzadko, tylko jeśli wracam np. z tropików i przez jakiś czas potrzebuję solidnej dawki kosmetyków okluzyjnych. Na codzień wolę jednak mocne oczyszczacze, bo skórę głowy mam jednak przetłuszczającą się. Szampon dobrze się rozprowadza, ładnie, delikatnie pachnie, obficie pieni, dobrze spłukuje, butelka ma wygodny dozownik, dobry skład. Można próbować. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 butelki