Szampony do włosów

Biolaven Szampon do włosów

Vianek Wzmacniający
Vianek Wzmacniający szampon do włosów 300 ml
Biolaven Szampon do włosów 300ml
Sylveco Szampon do włosów 300 ml

Nasi użytkownicy zostawili 130 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lutego 2025 o 22:18
    Dobry szampon.
    Szampon w butelce charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem - świeżym, niedrażniącym. Szampon dobrze się pieni i dobrze oczyszcza nie plącząc włosów. Łatwo się spłukuje. Szampon fajnie nawilża włosy, są miękkie po zastosowaniu lecz mały minus od nasady włosy są przetłuszczone.
  • 15 stycznia 2025 o 23:12
    Oddałam mężowi
    Szampon ten wygrałam w konkursie marki. Wiele kosmetyków z tej serii zdobyło moje uznanie, ten szampon jednak jest daleki od ideału. Zamknięty w estetycznej plastikowej białej butelce z zamknięciem na klik. Grafika przyjemna dla oka w przyjemnej kolorystyce. Szampon bezbarwny, dosyć lejący w konsystencji i o przyjemnym owocowo-kwaśnym zapachu dojrzałych winogron. Niestety sporo produktu trzeba wylać na głowę, by go spienić. Moje długie i proste włosy plątał i utrudniał rozczesywanie, stawały się tempe i szorstkie. Miałam wrażenie, że skalp jest niedomyty. Włosy szybciej się przetłuszczały i to ewidentnie przez ten szampon. Przyklap był widoczny już pod koniec dnia. Kosmetyk oddałam mężowi w połowie zużycia butelki. Na pewno nie wrócę. Znam wiele szamponów z równie naturalnym składem i o niebo lepszym działaniem.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    saajko
    3 listopada 2024 o 15:23
    przetłuszcza moje włosy
    Przez jakiś czas nie mogłam znaleźć powodu, przez który nagle moje włosy zaczęły bardziej się przetłuszczać i wymagały codziennego mycia, ale w końcu uświadomiłam sobie, że jedyną rzeczą, która zmieniła się w mojej pielęgnacji był właśnie ten szampon. I to rzeczywiście on powodował, że moje włosy szybciej traciły świeżość. W związku z tym oczywiście nie jestem z niego zadowolona. Nie znalazłam w nim żadnych zalet, o których mogłabym tutaj wspomnieć, a samo korzystanie z recenzowanego szamponu było średnio przyjemne, bo przez jego dziwnie tępą konsystencję aplikacja była bardzo utrudniona. Odnosiłam też wrażenie, że muszę użyć większej ilości produktu, by jakkolwiek umyć moje włosy, przez co szampon tracił też na wydajności. Zdecydowanie nie jest to produkt dla mnie, ale wierzę, że może mieć swoich zwolenników ;)
  • 15 sierpnia 2024 o 22:28
    Dobry, ale nie idealny
    Zakupiłam ten szampon, bo jestem fanką produktów z olejem z pestek winogron. Szampon jest dość przyjemny, słabo się pieni, ale to akurat zaleta. Dobrze się spłukuje, przyjemnie pachnie. Nie pozostawia na włosach ciężkości. Dość fajny, lekki szampon. Minusem jest to, że ma wzmacniać i wygładzać, a nie widziałam tego efektu na moich włosach. Dodatkowo, czasem nie jestem pewna, czy domyłam dobrze włosy, bo jest bardzo wodnisty w konsystencji.
    Zalety:
    • Włosy są miękkie
    • Idealny na lato
    • Dla włosów z tendencją do puszenia
    Wady:
    • Szybko się zużywa
    • Nie do końca spełnia zapewnienia producenta
  • 18 lipca 2024 o 23:59
    Dobrze oczyszcza i nawilża włosy
    Szampon kupiłam w drogerii internetowej 2 miesiące temu. Używam go co drugi, czasem trzeci dzień i jestem bliska zużycia go do końca. Uważam, że jest wydajny. Szampon skutecznie i łagodnie oczyszcza skórę głowy i włosy. Ma dość lekką konsystencję, dobrze pieniącą się. Idealnie rozprowadza się na skórze głowy i włosach. Nie powoduje przesuszenia ani podrażnień. Zapach szamponu jest delikatny, bardzo przyjemny. Po wysuszeniu moje włosy są miękkie, łatwe w rozczesania i mają pożądaną objętość. Są wygładzone, błyszczące.