Odżywki do paznokci

Sally Hansen Maximum Strength Odżywka do paznokci

Sally Hansen Odżywka Maximum Growth 13,3ml

Nasi użytkownicy zostawili 59 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Medea05
    28 września 2022 o 7:10
    Znowu nic
    Moje paznokcie są przez większość czasu krótkie, w sumie cały czas piłowane do zera bo się strasznie łamią lub rozdwajają. Zazwyczaj udaje mi się je zahodowac pod hybryda ale po zdjęciu i tak są cienkie i się łamią. Chcąc poprawić ich wygląd sięgam po najróżniejsze odżywki do paznokci (oczywiście jest też suplementacja) Dla tych co nie chca czytać dalej - odżywka nie dała żadnych efektów na moich paznokciach - została ze mną tylko jako lakier bezbarwny pod kolor. Odżywka opakowana jest w elegancko uksztatowanym szklanym pojemniku. Kolor jest niby raczej przezroczysty, ale przy nierównym nałożeniu zostawia smugi - brak więc efektu naturalnego koloru paznokci. Odzywka ma jeden plus : dość dobrze trzyma się paznokcia. Tj odpryskuje z moich paznokci po 3-4 dniach a nie po kilku godzinach Jesli chodzi o efekty regeneracji czy odbudowy paznokci, to zero. Po 2 miesiacach uzytkowania paznokcie jak sie łamały, tak się łamią. Jak się rozdwajały, tak sie rozdwajaja. Jak się łamały, tak się łamią. Całe szczęście odżywka jest po prostu neutralna i nie przesuszyła mi skórek, co często miało miejsce przy innych produktach tego typu. Niby szkod nie zrobiło, ale nie pomogło. Nie polecam. ZALETY: +duże, ładne opakowanie + całkiem dobrze trzyma się na paznokciach, odpryskuje po 3-4 dniach a nie kilku godzinach + sprawdza się jako bezbarwny lakier pod kolorowy lakier WADY: -nałożona nierówno na paznokiec pozostawia nieestetyczne smugi - zero efektu - paznokcie wciąz się łamia, rozdwajające. - nie przyspiesza wzrostu paznokci, nie utwardza ich No cóż, mnie nie powalila
    miniual
    1 listopada 2021 o 15:00
    Przyjemna
    Uratowała mnie po ściągnięciu hybryd! Bardzo przyjemny pędzelek powoduje, że odżywka szybko się rozprowadza. Sama formuła jest jakby lekko rzadszym lakierem, który pozostawia przyjemny pobłysk i ultra szybko wysycha. Ja jestem bardzo zadowolona z tej odżywki. Stosowałam przez okres przerw od hybryd, a musicie wiedzieć - od dziecka mam rozdwajające się i miękkie paznokcie. Po niej było zaskakująco ok! Nic się nie łamało :)
    Zalety:
    • odpowiednio szeroki pędzelek
    • szybciutko wysycha
    • pozostawia ładnie błyszczący "czysty" paznokieć
    • można kupić na promocji w okazyjnych cenach
    ilo88
    20 maja 2020 o 17:38
    Nie działa
    Bardzo kiepska. Źle się rozprowadza, pozostawia zacieki (może wina pędzelka), mam wrażenie, że jest taka "mleczna, pudrowa"... Konsystencja mi się nie podoba i szybko odpryskuje z paznokci. Przereklamowana. Nie dokończyłam opakowania. Kupiłam za cenę ok 50zl i chcę zwrot kasy od producenta za ten bubel ????
    Zalety:
    • Kolor
    • Dość duża pojemność
    Wady:
    • Rozprowadzanie kiepskie
    • Odpryskuje
    • Nie działa
  • 25 kwietnia 2020 o 21:02
    Paznokcie ze stali
    Odżywka ma biało różowy kolor, który jest widoczny po nałożeniu jej na paznokcie. Nawet jedna warstwa powoduje, że widać że mamy coś na płytce paznokci. Po nałożeniu jednej warstwy odżywki moje paznokcie stają się twarde jak nigdy. Normalnie są bardzo miękkie, wyginają się pod małym naciskiem. Są kruche, delikatne i łatwo się łamią czy pękają. Odżywka sprawia, że mogę zapomnieć o wszystkim co złe w moich paznokciach, ponieważ stają się nieziemsko twarde, nie wyginają się, są niemal niezniszczalne. Produkt ten sprawia, że chociaż przez chwilę mogę mieć idealne paznokcie, które nie złamią się ani boleśnie nie wygną. Jest to świetny produkt zarówno do solowego stosowania jak i jako baza pod kolorowy lakier. Sprawia, że paznokcie dłużej pięknie wyglądają i są odporne na wszystko. Dosłownie.
    Yaddo
    24 stycznia 2020 o 22:17
    Spełnia swoją role
    Kupiłam ta odżywkę ponieważ chciałam wypróbować coś nowego, a zależało mi najbardziej na działaniu wzmacniającym. Zaryzykowałam kupując ja pomimo negatywnych komentarzy. Jak dla mnie odżywka jest Ok. Jest gęsta, pędzelek jest wygodny w trzymaniu i malowaniu - nie jest sztywny , odżywka ma bardzo intensywny zapach (na początku drażniący lecz do zniesienia ), szybko zasycha, paznokcie nie pieką, nie bolą . Uważam, ze spełnia swoją role - Lecz lepiej wyznawać zasadę im mniej patrzysz na paznokcie tym szybciej rosną ;)