Odżywki do paznokci

Eveline Cosmetics Nails Therapy Professional, SOS Odżywka wzmacniająca z wapniem i kolagenem (nowa wersja)

Eveline Odżywka SOS dla Kruchych i Łamliwych Paznokci
Eveline KOL Odżyw do paz NAIL TH SOS
Bodyland.pl
Eveline KOL Odżyw do paz NAIL TH SOS
Eveline Nail Therapy Odżywka do paznokci S.O.S. 12 ml

Nasi użytkownicy zostawili 247 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

ankaas
    6 marca 2025 o 20:30
    Bardzo dobra odżywka!
    Fajna opcja, jeśli masz słabe, rozdwajające się paznokcie i potrzebujesz czegoś wzmacniającego. Po kilku aplikacjach paznokcie rzeczywiście wydają się twardsze i mniej łamliwe. Dobrze sprawdza się też jako baza pod lakier – wygładza płytkę i przedłuża trwałość manicure. Formuła jest delikatniejsza niż w klasycznej 8w1, więc nie powoduje pieczenia ani podrażnień. Dla mnie to duży plus, bo mam dość wrażliwe paznokcie. Trzeba być systematycznym, ale przy regularnym stosowaniu daje naprawdę ładny efekt zdrowych paznokci.
    aska68
    9 lutego 2025 o 15:30
    Moje ostatnie odkrycie
    Kupiłam odżywkę, ponieważ zawsze podchodzę do stoiska EVELINE COSMETICS i właśnie tam zauważyłam nowość ,, SOS dla kruchych i łamliwych paznokci''. Właśnie takie mam po hybrydzie , dlatego postanowiłam spróbować . Nakładam kilka warstw, żeby uzyskać piękny odcień. Próbowałam jedną warstwę ,ale w przypadku moich zniszczonych paznokcie to się nie sprawdza. odżywka jest dość trwała i efekt utrzymuje się kilka dni. Wydaję m się ,że paznokcie są mocniejsze, przynajmniej nie rozdwajają się i są odporniejsze na uszkodzenia.
    Zalety:
    • wzmacnia paznokcie po hybrydzie
    • piękny i naturalny odcień
    • skład
  • 22 grudnia 2024 o 23:49
    Pozytywne zaskoczenie
    Odżywka do paznokci ma fajny precyzyjny pędzelek ktory latwo sie ndklada . Szybko zasycha , nie ma nie przyjemnego zapachu. Super wydajna . Jakość pierwsza klasa. Eveline ma bardzo dobre kosmetyki wiec jestem zadowolona tak samo cenowo. Moje ulubione ❤
  • 2 listopada 2024 o 19:34
    Poratuje łamliwe paznokcie, nieco je wzmocni i odżywi
    Jakiś czas temu miałam ogromny problem z łamaniem się paznokci. Szukalam dobrego produktu, który zachamowałby ten proces. Przez me paznokcie przeszło parę odżywek, między innymi użytkowałam tą z Evwline. Odżywka zamknięta jest w 12 ml, szklanej buteleczce. Posiada ona wąską szczoteczkę, która idealnie rozprowadza kosmetyk, nie wychodząc poza paznokcie. Dodatkowo butelka zapakowana jest w kartonik, na którym znajdziemy mnóstwo informacji na temat produktu. Odżywka ma blado różowy kolor. Ma również mocny I specyficzny zapach, ktory utrzymuje się podczas malowania i zasychania. Jeśli chodzi o zasychanie, staje się to szybko. Pozostawia potem lekko świecącą warstwę. Po skończonym opakowaniu, stwierdzam że, kosmetyk wzmacnia paznokcie i lekko utwardza płytkę. Pazury stają się mocniejsze, odżywione I wyraźnie mniej podatne na pękanie. Efekt nie jest natychmiastowy, trzeba na niego trochę poczekać. Można stosować ją w pojedynkę, ale też nadaje się pod lakier.
    Zalety:
    • utwardzająca
    • paznokcie stają się mocne, silne, mniej podatne na złamania
    Wady:
    • mocny zapach
    • efekt po dłuższym stosowaniu
  • 28 sierpnia 2024 o 21:44
    naprawdę ciekawy produkt
    Eveline Cosmetics Nails Therapy Professional, SOS Odżywka wzmacniająca z wapniem i kolagenem, to produkt, który okazał się dla mnie zbawieniem po długim czasie noszenia hybryd. Moje paznokcie były osłabione i wymagały solidnej dawki regeneracji. Odżywka od Eveline spełniła swoje zadanie już po kilku aplikacjach – paznokcie stały się mocniejsze, mniej łamliwe i wyraźnie zdrowsze. Odżywka ma idealną konsystencję, która ułatwia aplikację – nie rozlewa się i szybko schnie, co jest dużym plusem, zwłaszcza gdy potrzebuję ekspresowej pielęgnacji. Składniki takie jak wapń i kolagen skutecznie wzmacniają płytkę paznokcia, chroniąc ją przed dalszymi uszkodzeniami. Tworzy ochronną warstwę na paznokciach, dzięki czemu są one mniej podatne na złamania czy rozdwajanie. Jestem naprawdę zadowolona z efektów i polecam tę odżywkę każdemu, kto potrzebuje szybkiej i skutecznej regeneracji paznokci.