Płyny do demakijażu

Byphasse Solution Micellaire Demaquillante Płyn micelarny

BYPHASSE płyn d/demakijażu SKÓRA SUCHA, WRAŻLIWA PODRAŻNIONA 500ml

• 29 września 2020 o 17:19
    Płyn micelarny Byphasse
    Płyn micelarny z węglem aktywnym do skóry mieszanej i tłustej ma działanie oczyszczające i nawilżające. Kosmetyk dokładnie usuwa makijaż i nie czuć po nim mocnego ściągnięcia skóry twarzy. W delikatny sposób oczyszcza naskórek a przy tym ogranicza wytwarzanie sebum. Skóra nie błyszczy się, pozostaje matowa. Stosowałam go wyłącznie na skórę twarzy z pominięciem okolicy oka i oczu.
    Zalety:
    • Zaletą produktu jest to, że jest wydajny oraz ma niewygórowaną cenę. Podoba mi się to, że nawilża skórę i nie napina jej . Po użyciu skóra nie błyszczy się i jest matowa.
    Wady:
    • Kosmetyku nie można zabrać ze sobą w podróż, ponieważ zajmuje sporo miejsca.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    KIN0183
    21 września 2020 o 16:09
    Dobrze zmywa i nie wysusza :)
    Kupiłam na spróbowanie wersję 100ml i po tym falkoniku wiem ,że zakupię produkt pełnowymiarowy. I tak opakownie na plus, małe poręczne, nic nie wycieka więc dobrze też zrobione. Zapach produktu ,prawie zerowy, coś tam się wyczuwa ,ale to tak śladowe ilości, że na pewno one nie przeszkadzają, jak ktoś nie lubi zapachowych produktów do pielęgnacji , to można kupić ten płyn. Dość wydajny, 100ml mam już 2 tydzień ( użytkowanie 2 razy dnia ), zbliża sie ku końcowi więc trzeba zamówić większy. Działanie, dobrze zmywa makijaż, nie podrażnienia skóry, nie powoduje uczucia ściągnięcia skóry, wysuszenia ( a mam suchą cerę ). Plusem jest też to że nadaje się do każdego typu cery :). Cena nie za wysoka bo za 500ml cena jest chyba jakieś 17 zł na drogerii internetowej, co jest ceną niezłą jak na taką jakość. Malutki minus, nie widziałam tej firmy do tej pory stacjonarnie.
  • 3 maja 2018 o 19:10
    Świetnie oczyszcza
    Nigdy nie miałam do czynienia z tą marką, ale skusiłam się na ten produkt oraz żel do mycia twarzy. I nie zawiodłam się. Jest to świetny płyn. Po nim moja buzia jest jakby "ukojona". Nie podrażnia i nie trzeba trzeć skóry, żeby zmyć makijaż. Nie powoduje uczucia "ściągnięcia". Jest bardzo wydajny. Ogromnym plusem jest też jego cena.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • skóra jest ukojona
    • nie podrażnia
    • wydajny
    • cena (za 500 ml ok 15 zł)
  • 17 kwietnia 2018 o 11:22
    nie podrażnia
    Płyn dobrze zmywa makijaż i rzeczywiście nie podrażnia mojej skóry. Nie zostawia żadnego lepkiego ani tłustego filtru na twarzy. Nie ściąga też mojej skóry anie nie piecze. Można go spokojnie użyć nawet na przypieczoną po opalaniu skórę lub bo zabiegach mechanicznego oczyszczania skóry. Radzi sobie z tuszem i z matowymi zastygającymi pomadkami. Butelka jest bardzo wydajna. Zapach jest przyjemny, delikatny i różany. Można nim też rano odświeżyć twarz.
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • nie zostawia lepkich i tłustych filtrów
    • radzi sobie z tuszem i matowymi pomadkami
    • bardzo wydajny
    kryla21
    17 października 2017 o 13:53
    Kryla21
    Płyn micelarny sprawdził się doskonale, twarz doskonale oczyszczona, delikatna w dotyku, przyjemny zapach, bardzo wydajny. Polubiłam go od pierwszego użycia i na pewno będę dalej używać.
    Zalety:
    • Wydajność oraz efekty po zastosowaniu.
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta