Mydła

Bodyland.pl
Ziaja Kremowe mydło z jedwabiem 500ml

• 15 lutego 2024 o 10:51
    jak on pięknie pachnie!
    Zdecydowanie mój ulubieniec jeśli chodzi o tą kremową serię. Posiadam mydło do mycia, balsam do ciała i krem do rąk. Ten zapach jest obłędny i długo utrzymuje się na skórze. Produkt delikatnie myje i oczyszcza skórę nie wysuszając jej przy tym. Ma właściwości nawilżające. W połączeniu z balsamem- cudo! Kremowa konsystencja dobrze się rozprowadza na ciele, dobrze pieni i bez problemu spłukuje. Wygodne opakowanie. Bardzo wydajny.
    Zalety:
    • zapach- obłędny!
    • dobrze myje i pielęgnuje skórę
    • niska cena
  • 29 stycznia 2023 o 9:31
    Produkt, który rewelacyjnie pachnie i nawilża
    Chociaż ta "kremowa" kolekcja Ziai jest od wielu lat moją ulubioną, to jakimś cudem linia jedwabna wpadła mi w ręce dopiero teraz. Zapach jest bardzo ciekawy - delikatny, otulający, korzystanie z tego produktu to przyjemność. Mydło ma idealną konsystencję, bardzo dobrze się pieni i jest bardzo wydajne - przy codziennym używaniu spokojnie starcza na miesiąc lub nawet nieco ponad. Używam go jako żel pod prysznic. Skóra po jego użyciu nie jest wysuszona i przyjemnie pachnie. Minimalistyczne opakowanie pięknie prezentuje się w łazience, a ponadto łatwo wydobyć z niego resztki kosmetyku - preparat z łatwością spływa po jego ściankach, jeśli odwrócimy butelkę do góry dnem. Kupię jeszcze wiele razy i będę polecać każdemu :)
    • nawilżenie skóry
    • opakowanie z którego łatwo można wydobyć resztki kosmetyku
  • 4 października 2022 o 14:16
    Przepiękny zapach
    Uwielbiam ten produkt, bo nie dość, że ładnie pachnie (co jest jednym z decydujących czynników podczas kupna), to pozostawia skórę przyjemną dotyku i nawilżoną. Nie pozostawił skóry tłustej, lepiącej się. Dobrze się pienił.
    Zalety:
    • efekt (skóra nawilżona, odświeżona)
    • wydajność (wystarcza na długo, dobrze się pieni)
    Wady:
    • opakowanie (trochę trudno zużyc produkt do końca)
  • 29 czerwca 2022 o 8:29
    Bardzo fajne i pięknie pachnące
    Lubię Ziaję i jak jakiś czas temu natknęłam się w Hebe na te mydła i wpakowałam do koszyka. Byłam go ciekawa i przyznam, że sprawdził się i chętnie wypróbuje inne warianty tych mydeł. Opakowanie to kremowa butelka o pojemności 500ml. Mydło miało beżowo-perłowy kolor i było odpowiednio gęste, nie było zbyt rozwodnione czy lejące, za co plus. Zapach tego mydła bardzo przypadł mi do gustu, lekko perfumowany l a jednocześnie odświeżający kwiatowy zapach. Zdecydowanie zaleta tego produktu. Mydło bardzo dobrze się pieniło, najczęściej używałam go na myjkę i wystarczyła naprawdę niewielka ilość by piana była gęsta i kremowa. Szybko się spłukiwało i już podczas spłukiwania skóra była bardzo gładka w dotyku. Jeśli chodzi o efekty, ja jestem zadowolona. Wywiązał się ze swojej oczyszczającej roli, moja skóra była wręcz skrzypiąco czysta, rześka i świeża. Bałam się czy po prysznicu nie będę miała uczucia spiętej skóry, ale za każdym nic takiego nie miało miejsca. Mam skórę normalną tylko czasem wymagającą większej dawki nawilżenia, z tym mydlem na spokojnie mogłam pomijać czasem balsamowanie bo moja skóra niczego więcej nie potrzebowała. Skóra po myciu była gładka i czysta, żałuję że zapach tego mydła nie utrzymuje się dłużej bo jest naprawdę urzekająco ładny. Podsumowując świetne mydło, które warto przetestować bo oprócz tego, że świetnie odświeża i oczyszcza to wygładza skórę. Choć nie odczułam jakiegoś szczególnego nawilżenia to na bank nie wysusza a to już nieźle. Warto mieć, szczególnie w tej cenie.
    Zalety:
    • wydajne
    • gęsta, kremowa formuła, dobrze się pieni
    • dokładnie oczyszcza, odświeża, daje długotrwałe poczucie świeżości
    • nie wysusza
    • wygładza skórę
    Wady:
    • nie zauważyłam by nawilżał, ale nie wysuszał też skóry
    • żałuję, że zapach tak szybko się ulatnia, bo jest pięknu
  • 26 listopada 2021 o 21:33
    Mnie nie zachwycił
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    To jest produkt który nie wiem jak ocenić. Miałam okazję przetestować tylko próbkę tego produktu. Opakowania nie opiszę bo go nie widziałam na żywo. Mydło ma dość gesta konsystencje. Dobrze się pieni. Fajnie i dokładnie oczyszcza skóra. Skóra jest miękka i nawilżona. Ale zapach jakoś mnie drażni. Jest przytłaczający i ciężki. Szybko się ulatnia.

Zobacz także inne Mydła