Mydła

Protex Mydło antybakteryjne w kostce 'Fresh'

Protex Fresh

• 24 lutego 2025 o 14:00
    Ok!
    Mydełko ma świeży zapach. Świetnie domywa skórę nie wysuszając jej Radzi sobie też z praniem pędzli czy gąbek do makijażu (nie dopierze cięższych zabrudzeń ale z większością sobie poradzi). Cena produktu i dostępność na plus.
  • 6 lutego 2025 o 16:18
    Dobre, intensywnie oczyszczające mydełko
    Tego mydła zużyłam chyba z kilkadziesiąt kostek w swoim życiu. Jest to mydło bardzo dobrze oczyszczające, pozostawiające uczucie świeżości na skórze. Zapach jest bardzo intensywny, bardzo męski i świeży. Po pewnym czasie bywa nieco denerwujący, niestety. Kostka ma kolor niebieski i napisem protex po prostu. Tego mydła użyłam również niegdyś do mojej twarzy, gdy pojawiały się na niej niedoskonałości i przyznam szczerze,że bardzo dobrze wpłynęło na kondycję mojej skóry. Oczywiście nieco wysusza, dlatego nie można stosować go codziennie. Jednak na twarzy daje efekt mocno oczyszczonej skóry, bardzo gładkiej. Pory są mocno zmniejszone. Mydło likwiduje również niektóre niedoskonałości na plecach bądź dekolcie. Pozostawia długie uczucie świeżości na skórze. Polecam szczególnie latem kiedy człowiek jednak poci się bardziej niż zwykle.
    Zalety:
    • Działanie
    • Jakość
    • Dostępność
    Wady:
    • Obecnie cena
  • 13 października 2024 o 16:13
    Świetne.
    Jak na "fresh" przystało mydło ma świeży zapach. Całkiem dobrze radzi sobie z domywaniem kosmetyków (nawet zaschniętych) z pędzli i gąbek. Może nie radzi sobie z każdym kosmetykiem ale że zdecydowaną większością.
  • 20 sierpnia 2024 o 15:41
    Doczyści nawet najbardziej brudną gąbeczkę do makijażu!
    Trafiłam na hit! Kupiłam to mydło w Rossmanie, koszt to około kilka zł. Często można dorwać to mydło na promocji, więc totalnie dobry deal. Mydło mieści się w klasycznym opakowaniu, wygląd standardowego mydła. Zapach jest bardzo ładny, świeży, przyjemny. Ten produkt jest bardzo wielofunkcyjny za niskie pieniądze. Jednak najbardziej polubiłam go do mycia pędzli i gąbeczek do makijażu. Wow! Jak on domywa! Idealnie oczyszcza nawet z ciężkich i trwałych podkładów. Posiada również działanie antybakteryjne. To już moje kolejne opakowanie i napewno nie ostatnie! Polecam.
    Zalety:
    • tanie
    • wydajne
    • ładnie pachnie
    • ma działanie antybakteryjne
    • świetnie domywa pędzle i gąbeczkę
  • 28 stycznia 2024 o 0:18
    Do mycia pędzli - tak, do mycia dłoni - o zgrozo
    Kupiłam to mydełko z przeznaczeniem do mycia pędzli, gdyż widziałam mnóstwo filmików z jego użyciem. Rzeczywiście bardzo ładnie domywa pędzle. Nie uszkadza włosia ani ogólnie im nie szkodzi. Stosuje go tylko i wyłącznie do nich. Do mycia gąbeczek nie używałam, ale raczej nie powinno zaszkodzić. Wypróbuję. Do mycia dłoni się nie nadaje. Okropnie wysusza dłonie. Do tego ten intensywny, specyficzny zapach. Po umyciu pędzli go nie czuć, wraz z wysuszeniem włosia zapach się ulatnia, a na dłoniach go czuć jakiś czas po umyciu. Kolor mydła jest turkusowy, jakby kogoś to interesowało ;)
    Zalety:
    • właściwość antybakteryjna
    • dobrze domywa pędzle do makijażu
    • łatwo się pieni
    Wady:
    • okropnie wysusza dłonie, skórę
    • specyficzny zapach

Zobacz także inne Mydła