Płyny do kąpieli

Sanex Dermo Pro Hydrate, Zeer Droge Huid Żel do ciała i płyn do kąpieli

• 10 marca 2020 o 18:52
    dobry produkt
    Żel znajduje się w wygodnym, poręcznym opakowaniu, które nie wyślizguje się z rąk. Łatwo też wydobyć z niego resztki produktu, stawiając je do góry nogami. Żel ma przyjemny, delikatny zapach. Żel nie wysusza skóry, ale też jej nie nawilża. Cena jest niska. Konsystencja jest fajna, nie za rzadka nie za gęsta, kremowa. Żel dobrze rozprowadza się na skórze. Dobrze się pieni dzięki czemu jest wydajny. Dobrze oczyszcza skórę. Jedyne co mi się w nim nie podoba to skład.
    Zalety:
    • nie wysusza skóry
    • dobrze się pieni
    • oczyszcza
    • wydajny
    Wady:
    • skład
  • 30 kwietnia 2019 o 16:00
    Doskonały do skóry wrażliwej
    Żel na plus. Doskonale radzi sobie z moją suchą, wrażliwą skórą. Po regularnym stosowaniu czuję wielką ulgę, nie mam problemów z wysuszaniem i podrażnieniami. Bardzo fajna kremowa konsystencja dobrze się pieni. Podoba mi się delikatny zapach, utrzymujący się na ciele przez dłuższy czas. Opakowanie jest dość duże, kosztuje ok. 10 zł, ale starcza na dłuższy czas, także cena jest ok.
  • 29 kwietnia 2019 o 0:03
    Bardzo dobry do atopowej skóry
    Od lat mam problem z przesuszającą się i atopową skórą więc muszę bardzo uważać, jakich kosmetyków do mycia używam. Ten sanex bardzo mi odpowiada, bo nie przesusza mojej skóry i nie pojawiają się po nim żadne problemy. Ma delikatny zapach, który bardzo mi się podoba. Skóra jest po nim nawilżona i pachnie dłuższy czas :)
    Reniska
    12 lutego 2019 o 20:19
    Fajny
    Urzekł mnie delikatnym, świeżym zapachem. Dobrze się pieni, ma poręczne opakowanie, nie podrażnia, jest wydajny i łatwodostępny. Skóra po jego użyciu jest miękka, ładnie pachnie.
  • 21 października 2018 o 22:11
    Bardzo dobry żel
    Zel jest bardzo przyzwoity. Ma bardzo poręczne opakowanie. Pieknie pachnie, choć to kwestia gustu. Nie podrażnia, nie wysusza, jest wydajny i dość dobrze dostępny. Posiada kilka wariantów zapachowych. Jest w czym wybierać.
    Zalety:

Zobacz także inne Płyny do kąpieli