Korektory do twarzy

Bodyland.pl
Lovely Lovers Liquid Camouflage
Lovely Lovers Liquid Camouflage
Lovely Liquid Camouflage Silnie Kryjący Kamuflaż do Twarzy 03

Nasi użytkownicy zostawili 1194 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 kwietnia 2025 o 12:18
    Korektor nie sprawdził sie
    Korektor sam w sobie jest fajny, duży aplikator i wiele kolorów ma dosyć dobre krycie ale strasznie ciemnieje sam w sobie naprawdę jest dosyć dobry ale chwilę po nałożeniu jestem lekko pomarańczowa
    Zalety:
    • Duży aplikator dobre krycie
    Wady:
    • Ciemnieje
  • 9 kwietnia 2025 o 12:34
    Okropny
    Testowałam go już jakiś czas temu. Swego czasu był polecany przez wiele osób, a że cena była niska to postanowiłam, że sprawdzę no nic mi nie szkodzi. Niestety strasznie się na nim zawiodłam. Niestety kolor bardzo ciemnieje. Robi się pomarańczowy, mimo że miałam najjaśniejszy kolor, wiec strasznie odcinał się. Jeśli chodzi o jego trwałość też nie byłą wcale jakaś super. Po godzinie wyglądał strasznie sucho pod okiem
    Zalety:
    Wady:
    • bardzo ciemnieje
    • ciastkuje się
    • wygląda sucho
    • szybko się ściera
  • 2 kwietnia 2025 o 8:56
    Super krycie
    Mało który korektor radzi sobie z moimi przebarwieniami i wypryskami, a ten został ze mną na dłużej. Kolorystyka szeroka, aż niemożliwe, że coś wpasował o się w moje bladości. Stosunek jakości do ceny według mnie 10/10.
    Zalety:
    • krycie
  • 28 marca 2025 o 20:17
    Mój ulubiony korektor
    Był to mój pierwszy korektor jaki kupiłam i używam go do dziś, co prawda rzadziej, ale wciąż. Ma super krycie i jest w stanie zakryć moje niedoskonałości, idelanie sprawdzi się na codzień.
    • Krycie
    • Konsystencja
    • Duży wybór kolorów
  • 25 marca 2025 o 17:39
    Mocno średni
    Korektor o dość gęstej konsystencji, całkiem dobrze kryje, ale niestety nie sprawdza się na dłuższą metę. Po chwili zaczyna ciemnieć i zmienia kolor na pomarańczowy, co wygląda nieestetycznie. Dodatkowo wchodzi w załamania skóry, przez co po kilku godzinach makijaż staje się ciężki i mało atrakcyjny. Tworzy też plamy, co sprawia, że efekt nie jest równomierny. Mimo dobrego krycia, nie polecam go, jeśli zależy ci na trwałym i naturalnym wyglądzie, cena jest atrakcyjna jednak nie warto.
    Zalety:
    • Przystępna cena,
    • Ładny zapach
    Wady:
    • Ciemnieje,
    • Robi plamy,
    • Nie współgra z innymi produktami

Zobacz także inne Korektory do twarzy