Eyelinery

Wibo Eye Liner Waterproof Wodoodporny eyeliner

WIBO Wodoodporny eyeliner - Eye Liner Waterproof Wodoodporny eyeliner - Eye Liner Waterproof
Bodyland.pl
WIBO Eyeliner Waterproof Wodoodporny Eyeliner w Pędzelku

Nasi użytkownicy zostawili 271 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 marca 2025 o 19:53
    najlepszy
    eyeliner ktory przetrwa duzo nie jest az tam trwaly zeby przetrwac randke na basenie ale… przetrwa lzawiace oczy w wietrze zuzylam 10+ opakowan i zawsze do niego wracam
    Zalety:
    • trwalosc
    • wydajnosc
    • pigment
    • formula
    Wady:
    • nie jest do konca wodoodporny
  • 11 marca 2025 o 18:01
    Moj ukochany eyeliner
    Kupiłam z polecenia koleżanki. Obecnie używam 3. Opakowanie (1 starcza na ok. 6 miesięcy codziennego użytkowania. Wygodna aplikacja, swietna cena, ma pędzelek nie gąbeczkę, co również na duży plus. Nie osypuje się, ale nie jest mega trwały. Wodą nie zejdzie, ale obojętnie jakikolwiek płynem micelarnym już bez problemu. Jeśli macie łzawiace oczy - będzie się rozpuszczał. Jednakże i tak go lubię i na pewno jeszcze kupię.
    • Dostępność
    • Aplikator
    • Kolor
  • 14 stycznia 2025 o 19:44
    Bardzo średni
    Skuszona opisem kupiłam ten produkt i średnio mi sie sprawdził. Zacznę od tego że ma trochę dziwny aplikator, jego końcówka jest dziwnie postrzepiona przez co nie da się ładnie wykończyć kreski, być może jest tak tylko w moim i trafiłam na zepsuty aplikator. Eyeliner niestety nie utrzymuje sie tak jakbym chciała, nie powiedziałabym też że jest wodoodporny, w kąciku oka po czasie się ściera, przy nawer odrobinie wody tez zauważyłam że jest bardziej starty. Produkt jest okej szczególnie za taką dość niska cenę, ale nie jest wybitny i niestety trwałość pozostawia wiele do życzenia.
  • 11 grudnia 2024 o 22:57
    Mój faworyt
    Przetestowałam wiele eyelinerów, ale z żadnego nie byłam tak zadowolona jak z tego. Jest wodoodporny co sprawia że przy wietrze gdy oczy łzawią nie rozmaże się. Nie tworzy skorupki przy wysychaniu i się nie kruszy. Ma bardzo wygodny aplikator i głęboko czarny odcień. Na promocji można go wyłapać nawet za mniej niż 10zł
    • Jakość
    • Aplikator
  • 26 października 2024 o 15:28
    Mój ulubiony eyeliner!
    Wibo Eye Liner Waterproof to produkt, który zdecydowanie polecam każdemu, kto ceni sobie trwałość i precyzję w makijażu oczu. Jego największą zaletą jest niezawodna trwałość – potrafi przetrwać cały dzień, nawet w trudnych warunkach, takich jak deszcz czy łzawienie oczu. Pędzelek jest niezwykle precyzyjny, co pozwala na łatwe tworzenie zarówno cienkich, delikatnych linii, jak i bardziej wyrazistych kresek. Intensywny czarny kolor sprawia, że oczy wyglądają naprawdę efektownie. Co więcej, eyeliner jest bardzo wydajny, a jego cena jest niezwykle przystępna, co czyni go świetnym wyborem dla osób szukających jakości w rozsądnej cenie.
    Zalety:
    • Niezawodna trwałość
    • Intensywny czarny kolor
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Pędzelek może się rozwarstwiać po dłuższym użytkowaniu