Mydła

l'Orient Savon Noir A l`Eucalyptus Mydło z eukaliptusem

• 2 lipca 2021 o 20:44
    Najlepszy produkt oczyszczający.
    Mam cerę mieszana w kierunku tłustej. Problem z przetłuszczaniem, zaskórnikami oraz wągrami w strefie T. Próbowałam już wieku kosmetyków oczyszczających, które pomogą zminimalizować widoczność niedoskonalosci w szczególności na nosie i czole. To mydło jest po prostu magiczne. Już po 1 użyciu skóra była tak oczyszczona, tak lśniąca m, ze aż nie mogłam uwierzyć. Jest to produkt, który odmienił moja pielęgnacje.
    Zalety:
    • dzialanie
    • wydajnosc
    Wady:
    • rozprowadzanie produktu jest dość ciężkie
    domkep
    28 sierpnia 2020 o 6:30
    Rewelacja
    Mydło kupiłam w sklepie firmowym. Rewelacja. Znakomicie oczyszcza skórę. Łagodzi jej podrażnienia i jednocześnie odświeża, przywraca jej blask i odżywia. Sprawdza na skórze wrażliwej, naczynkowej. Nie podrażnia, niepotrzebnie nie wysusza. Ma ciekawą konsystencję. Bardzo dobry produkt warty sprawdzenia na skórach problematycznych.
    U konsultantki
  • 20 lutego 2018 o 14:09
    Mydło do zadań specjalnych - Wow!
    Uwielbiam kosmetyki z mydlarni u Franciszka. Niestety swoje kosztują jak to większość naturalnych kosmetyków. Po mydło z eukaliptusem sięgnęłam z zaciekawieniem. Przyznaje.. przede wszystkim z uwagi na kuszący zapach. Stosuję je do mycia twarzy, dzięki czemu skóra jest bardzo dobrze doczyszczona. Lekko ściąga skórę, ale wszystko rekompensuje to jaka jest gładka po jego zastosowaniu. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że wszystkie niedoskonałości jakby się uspokoiły. Może to być dzięki temu, że 1-2 razy w tygodniu stosuje mydło jako peeling enzymatyczny. Nakładam na twarz i dopiero po kilku minutach go zmywam. Intensywny zapach eukaliptusa, trochę szczypie w oczy. Ale mi to zupełnie nie przeszkadza.
    • krótki skład
    • doskonale oczyszcza skórę
    • idealny do cery trądzikowej - systematyczne stosowanie pozwala na zachowanie dobrej kondycji twarzy
  • 13 lipca 2017 o 18:46
    Ideał
    Jeśli ktoś lubi naturalne kosmetyki, to to jest produkt dla niego! Uwielbiam to mydło! Jest przecudowne. Efekt świeżej skóry gwarantowany. Świetny w upały, bo bardzo orzeźwia i daje efekt chłodzenia. Konsystencja może być średnia, ale kwestia przyzwyczajenia. Produkt bardzo wydajny i warty swojej ceny.
    • działanie
    • wygładza
    • orzeźwia
    • chłodzi
    • wydajny
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Alysiaa
    26 września 2015 o 20:26
    Gorąco polecam jako alternatywa dla peelingów enzymatycznych
    Mam przetłuszczającą się skórę trądzikową, dlatego szukałam dla siebie idealnego peelingu enzymatycznego. To mydło sprawdziło się rewelacyjnie. Używałam go jako codziennego oczyszczenia twarzy, a raz na jakiś czas jako maski-peelingu enzymatycznego i pozostawiałam na skórze na dłużej. Za każdym razem daje efekt idealnie gładkiej, matowej, skrzypiącej pod palcami skóry, a przy tym nie podrażnia jak peelingi. Konsystencja nie jest zbyt ciekawa, mydło wygląda jak zgęstniały kisiel, ale przez to jest bardzo wydajne. Mi starczyło na dobrych kilka miesięcy stosowania. Wystarczy rozsmarować niewielką ilość w mokrych dłoniach i nałożyć na twarz jak żel do mycia. Czasem niestety ucieka z rąk i szczypie po dostaniu się do oczu. Jestem nim zachwycona, bo spełnia swoje zadanie, daje efekt, którego się nawet nie spodziewałam i jest naturalny. Jednak na pewno poszukam jego tańszego odpowiednika. Używam tego produktu od: Około roku Ilość zużytych opakowań: Jedno opakowanie