Co tu dużo mówić - jest świetne, tylko ta cena... ;)
Jestem chyba jedną z nielicznych osób, na której nie robią wrażenia te słodkie rysuneczki Yope i długo omijałam markę szerokim łukiem. Dopiero zachwyty na Wizażu mnie zaciekawiły, a i opakowania zaczęły jakoś bardziej się podobać, więc się w końcu skusiłam. Akurat kończyło mi się mydło, więc od tego produktu postanowiłam zacząć.
Butelki to 500 ml butli z pompką. Prosta szata graficzna ze zwierzakiem. Opakowanie działa bez zarzutu, pompka się nie zacina, wszystko na plus.
Zapach jest świetny :D Ten wariant wydawał mi się najciekawszy i wzięłam w ciemno. Pięknie pachnie, faktycznie jest to bardziej mandarynka, niż malina, ale pachnie super, jak jakiś syrop owocowy do rozrabiania. Ja jestem łasa na fajnie pachnące płyny i żele, więc mi się bardzo podoba i umila stosowanie.
Jeśli chodzi o działanie to cud, miód i orzeszki - potrzebowałam czegoś jak najbardziej naturalnego, o jak najlepszym składzie, co nie wysuszy mi dłoni. Ten kosmetyk spisał się na medal! Przede wszystkim, ma konsystencję, która bardziej przypomina żel pod prysznic, niż mydło, więc myślę, że śmiało może posłużyć jako wielofunkcyjny produkt. Jest bardzo łagodny, delikatnie się pieni, myje i pozostawia dłonie gładkie, miękkie, niewysuszone i przyjemnie pachnące. Nie mam mu nic do zarzucenia, dbał o moje dłonie, aby stan skóry się nie pogorszył.
Jedyny mankament to ta cena... Ja wiem, że 12 zł w promocji w Rossie to nie majątek, w końcu wydajemy często setki złotych na perfumy, kosmetyki do demakijażu czy drogą pielęgnację twarzy, ale mimo wszystko to po prostu mydło :D Ja jako człowiek kupujący całe życie Isanę lub Lindę o pojemności 500 ml za 2,99 zł, czułam się trochę nieswojo wiedząc, że za 12 zł będę miała 4 takie opakowania, czyli zakupy na 4 miesiące :D Z drugiej strony, tutaj zdecydowanie wygrał dobry skład. Czas schować głęboko ekonomiczne podejście w takim momencie, bo mydło jest na prawdę bardzo fajne. Nie pozostaje nic innego, jak wypatrywać promocji, zwłaszcza na mydło w woreczku do uzupełnienia. Chętnie wypróbuję jeszcze jakieś inne zapachy!