Pędzle do twarzy

Design produktu:
    Ann976
    20 marca 2022 o 15:48
    Oj nie...
    Niestety nie mogę go polecić. Włosie jest miękkie, ale pędzel zostawia na twarzy wiele smug, przez co wklepanie podkładu gąbeczką jest niezbędne. Dodatkowy zawód spotkał mnie po kilku tygodniach używania, kiedy zaczął gubić włosy jak szalony! Większość oczywiście przyklejała się do mokrego podkładu na twarzy, więc zapewnił mi dodatkową zabawę rano :/ Bardzo się na nim zawiodłam. Mam pędzel do pudru z GR i bardzo go lubię, ale ten egzemplarz to totalna porażka!
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 11 grudnia 2018 o 12:00
    impresjonista by się z nim nie polubił ;)
    bo nie zostawia na buzi plam! Bardzo fajny pędzel zrobiony z miękkiego syntetycznego włosia, nie pije zbyt dużo podkładu, jest miękki, przyjemny dla buzi. Jest trwały i dobrze znosi mycie. Co prawda zostawia smugi, ale ja podkład na koniec i tak wklepuję gąbeczką więc mi to niue przeszkadza :)
    Zalety:
    • miękki i przyjemny dla buzi;
    • porządne wykonanie;
    • wygodnie leży w dłoni;
    • trwały - nic się z nim nie dzieje po/w trakcie mycia;
    • rozprowadza podkład w trudno dostępnych miejscach;
    • bardzo przystępna cena;
    Wady:
    • zostawia smugi, ale używam go głównie żeby "ogólnie" rozprowadzic podkład po buzi, później i tak wklepuję go gąbeczką;
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    emma-e4
    16 grudnia 2013 o 11:44
    dobry pędzel
    solidny i wygodny pędzel używam kilka tygodni, przeszedł już parę prań i nic się nie dzieje - włosia nie gubi, nie deformuje się, łatwo wymywa się z niego podkład, nawet ze środka (w poprzednim pędzlu miałam z tym problemy - w samym środku nie dało sie go doprać), szybko schnie ładnie rozporowadza podkład, nie robi większych smug, choć wiadomo, że przy niektórych podkładach pędzle gorzej sie sprawdzają i trzeba dobrze rozcierać może mieć jedynie problemy z cienkim nałożeniem ciężkich gęstych podkładów typu dermacol - jest zbyt miękki do tego poprzednio miałam pędzel z krótszym i twarszym włosiem, który świetnie rozcierał dermacol jedyną wadą jaką znalazłam jest za długa rączka - kiedy nachylam się do lusterka uderzam o nie rączką - a przecież przy nakładaniu podkładu trzeba się dobrze i z bliska przyjrzeć twarzy mój poprzedni pędzel po 3 latach rozkelił się przy myciu i całe włosie mi wypadło, ten widać że ma je solidnie zamontowane, nie przyklejone Używam tego produktu od: 3-4 tygodnie Ilość zużytych opakowań: używam pierwszego pędzla