Opis produktu
Składniki
Opinie użytkowników
Artykuły
Produkty podobne
KWC LogobyWIZAŻ logo
Pędzle do twarzy

Glam Shop GlamBRUSH T13 Pędzel do podkładu

4,3 na 511 opinii
82% kupi ponownie

Opis produktu

Składniki

Opinie użytkowników

Dokładamy starań, aby recenzje zamieszczone w katalogu były rzetelne i wiarygodne.
Średnia ocena:
4,3 na 5
Zgodność z opisem producenta:
Stosunek jakości do ceny:
Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
Kupi ponownie: 82% osób
  • 2 października 2022 o 21:06
    Świetny pędzel sprawdzą się do rozprowadzania podkładu
    Kupi ponownie:Tak
    Używa od:miesiąc
    Wykorzystał/a:jedno opakowanie
    Pędzel T13 kupiłam na wyprzedaży w bardzo atrakcyjnej cenie. Do tej pory miałam kilka pędzli z Glam Shopu i byłam bardzo zadowolona z jakości. Pędzel jest solidnie i precyzyjnie wykonany. Ma solidną białą rączkę i złotą skuwkę która wygląda elegancko.Pędzel cudownie sprawdza mi się do nakładania podkładu. Jego spłaszczony kształt świetnie dociera nawet w okolice przy nosie. Włosie jest mega miękkie. Pędzle Glam Shop to klasa sama w sobie. Myślę, że równie dobrze sprawdzi się do nakładania brązera ale puki co uwielbiam go do aplikacji podkładu. Uwielbiam!!!
    Szczegóły:
    • Trwałość / wykonanie
    • Zgodność z opisem producenta
    • Stosunek jakości do ceny
    • Design produktu
    Produkt kupił/a w
    W drogerii internetowej
    5 osób  uznało tę opinię za pomocną
  • 24 czerwca 2018 o 5:21
    nie kupię więcej
    Kupi ponownie:Nie
    Używa od:rok lub dłużej
    Wykorzystał/a:w trakcie pierwszego opakowania
    Pędzle są dobre, ale nie warte zachodu biorąc pod uwagę obsługę klienta w sklepie. Trzeba ponosić dodatkowe koszty związane z opóźnieniami, a w przypadku reklamacji sklep po prostu nie odpowiada na maile. Są w Polsce inne, podobnej jakości, lepiej dostępne i tańsze pędzle, więc na szczęście glam-shop nie jest niezastąpiony.
    Szczegóły:
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    Produkt kupił/a w
    W drogerii internetowej
    0 osób  uznało tę opinię za pomocną
  • 14 czerwca 2018 o 15:52
    Najlepszy!
    Używa od:kilka miesięcy
    Kupiłam go zalana pozytywnymi informacjami na jego temat. Długo się wahałam, bo zawsze wydawało mi się, że nie można dobrze nałożyć podkładu pędzlem. W jakże wielkim byłam błędzie... Historia z tym pędzlem zaczęła się od pewnego problemu. Otóż trafił mi się jakiś wybrakowany egzemplarz, który musiał być źle sciśnięty. Włosie zaczęło bardzo z niego wypadac już po pierwszych kilku użyciach/myciach. Jednak od razu napisałam do sklepu i bez najmniejszego problemu dostałam zwrot. Dlatego, nie ukrywam, irytują mnie opinie osób, które twierdzą, że ten produkt to bubel. Oczywiście, jak każdemu, mogł się danej osobie przytrafić wadliwy pędzel. Jednak nie rozumiem dlaczego ktoś nie zgłosi tego do sklepu tylko wylewa na forum wiadro pomyj na producenta.... Mimo, że miałam falstart z tym produktem, to teraz, po wymianie na nowy jestem bardzo zadowolona. Pędzel jest najlepszym do podkładu jaki miałam. A szczerze zwątpiłam, że kiedyś będę miała taki efekt na twarzy po tej metodzie aplikacji. Dla mnie jest to niemały fenomen. Włosie nie smuży, równomiernie rozkłada podkład kilkoma dosłownie pociągnięciami. Nie zjada tez zbyt dużo produktów. Z tego też względu łatwo się czyści. Ja po każdym użyciu myję go olejkiem pod prysznic Balea (coś w rodzaju Isana) i ta metoda sprawdza mi się świetnie. Można też wykorzystać go do konturowania na mokro. Uzywam go do rozprowadzania rozświetlająco-brązującej bazy pod makijaż i w tej sytuacji równie świetnie mi się sprawuje. Wygląd pedzla jest równiez bardzo ładny-prosty i elegancki. Cena niewysoka. Serdecznie polecam! Najlepszy jaki miałam do tego typu zadań.
    Zalety:
    • cena,
    • wykonanie,
    • łatwy w pracy,
    • elegancki wygląd,
    • dostępność,
    • produkt polski.
    Wady:
    • brak
    Szczegóły:
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    Produkt kupił/a w
    W drogerii internetowej
    3 osób  uznało tę opinię za pomocną
  • 6 stycznia 2018 o 17:57
    Kocham go!
    Używa od:kilka miesięcy
    Mam wersję złotą. Jest to pędzel wielozadaniowy,ale mimo to jest świetny,bo zazwyczaj tego typu pędzle są przeciętne,a ten jest Extra! Do podkładu-świetny,chociaż rzadko go używam,gdyż jest ciut za mały. Do pudru jest w porządku. Do korektora poprawny. Nawet do "bakingu" sprawdzi się. Najbardziej kocham go do konturowania zarówno na mokro jak i na sucho. Do różu i rozświetlacza spisze się całkiem ok. Cena 45 zł,ale naprawdę warto! Jest dosyć zbity,ale nie na tyle aby był mocnym flat topem. Mam go ok.3 miesiące,póki co włosie nie wypada,nie jest szorstki,jest dosyć lekki w ręce. Bardzo podoba mi się,że trzonek jest biały ze złotą skuwką bardzo elegancko to wygląda,dodatkowo napis jest grawerowany. Polecam,zwłaszcza dla początkujących.
    Szczegóły:
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    Produkt kupił/a w
    W drogerii internetowej
    2 osób  uznało tę opinię za pomocną
  • 1 stycznia 2018 o 16:33
    WSPANIAŁY
    Używa od:miesiąc
    Wykorzystał/a:jedno opakowanie
    (NOWA WERSJA GOLD) PLUSY: + wielofunkcyjność (podkład, korektor, "bejkowanie" pudru pod oczami, bronzer, rozświetlacz + bardzo dobra jakość włosia + duża, solidna rączka MINUSY: BRAK
    Szczegóły:
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    Produkt kupił/a w
    W drogerii internetowej
    1 osób  uznało tę opinię za pomocną

Artykuły

Produkty podobne

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej dotworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych
Więcej informacji znajdziesz tutaj.