Pasty do zębów

Coswell Biała Perła, Specjalistyczna pasta do zębów dla pijących kawę i herbatę

namo255
    22 maja 2017 o 23:16
    Nie polecam
    Pasta nie spełnia swoich obiecanych funkcji, nie usuwa przebarwień. Bardzo słabo się pieni, po użyciu szybko tracę uczucie świeżości w ustach. Zapach i smak również nie powala. Szczerze mówiąc, nie mogę się doczekać, kiedy się skończy, aby pożegnać się z nią raz na zawsze.
  • 6 listopada 2016 o 21:37
    Bez przebarwień to nie z tą pastą :)
    Raz w zeszłym roku kupiłam jedno opakowanie pasty dla pijących kawę i herbatę. Nie zadziałało, tzn. nie usuwało przebarwień spowodowanych piciem kawy i herbaty. Obecnie kupiłam pastę "bez przebarwień" myśląc, że to coś nowego. Niestety pasta ta sama tylko zmiana nazwy i opakowania. W składzie parabeny i SLS. Nie polecam
    Drogeria Super-Pharm
    Zaspa
    23 lipca 2015 o 22:54
    Kiepsko
    Uwielbiam ciepłe napoje. Zaczynam dzień od herbaty, potem kawa a potem herbata za herbatą. Pora roku nie ma znaczenia, temperatura nie ma znaczenia. Tak mam. Założyłam wiec, że poranne i wieczorne umycie zębów pastą- specjalistką od kawy i herbaty będzie idealnym dopełnieniem. Niestety, jedyne co mogę powiedzieć to: pasta jak pasta: ma mocny zapach, delikatnie sie pieni, jeśli chodzi o oczucie świerzości w ustach- też nie powala. O jakimkolwiek wybieleniu tym bardziej nie ma mowy. Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 17 lipca 2015 o 16:19
    BIG SHIT - OSTRZEGAM !!!
    Borykam się z problemem osadu i przebarwień na zębach. Piję kawę ,dużo mocnej herbaty Przez ponad miesiąc sumiennie myłam zęby dwa razy dziennie szczoteczką elektryczną przez trzy minuty ,zwracając szczególną uwagę na miejsca odbarwione. Pasta nic nie usunęła,a jedyne co "zyskałam",to podrażnione dziąsła i nadwrażliwe zęby. Musiałam je ratować żelem Elmex. Ostrzegam!!! Używam tego produktu od: kwiecień - maj 2015 Ilość zużytych opakowań: jedno i nigdy nie kupie nic tej firmy
    Swiggy
    18 maja 2015 o 22:50
    Pęklo szkliwo
    Wybielalam zeby biala perla,ta paste dostalam w gratisie.Po myciu zebow zauwazylam peknieta jedynke,wykluczam nagla zmian temperatur,bo bylo to zimą,więc czas goracych herbat.Zeby mimo uzywania tej pasty i tak mi zżolkly. Nie polecam Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: jedno