Pasty do zębów

Opalescence Whitening Toothpaste Sensitivity Relief Cool Mint Pasta wybielająca

Opalescence Sensitivity Relief
Opalescence Wybielająca Pasta do zębów Sensitivity Relief 133 g

• 21 września 2021 o 22:56
    Lepsza jak popularne pasty z drogerii
    Dotychczas najlepiej siè u mnie sprawdzały pasty Blendamed whitening, gdy tylko zaczèłam używać innych, zèby robiły siè bardziej żòłte. Niestety z czasem Blendamed przestała mi wystarczać z uwagi na fakt, że zaczèłam pić zioła, ktòre mocno odbarwiajà szkliwo. Zaczęłam szukać w necie i natknèłam siè na tè pastę. Widać ròżnicè, zèby sà bielsze, osady z ziôł rozjaśniły siè, wiadomo nie spodziewajmy się, że sama pasta sprawi, że będziemy mieć hollywood smile jak z reklamy, ale jak na pastę to dobrze sobie radzi. Wiadomo efekt wybielania môgłby być lepszy ale na ten moment lepszej pasty nie znalazłam, testujè dalej. Nie zauważyłam, żadnej nadwrażliwości. Dobrze oczyszcza zęby i zostawia świeży oddech.
    Zalety:
    • Smak
    • Odświeżenie
    • Dobrze sobie radzi z osadami po herbacie czy ziołach
    Wady:
    • Mogłaby jeszcze lepiej wybielać
  • 3 lipca 2021 o 23:44
    Super
    Pasta jest super wydajna, Nie podrażnia dziąseł a co ważne rzeczywiście wybiela. Może nie jest to jakiś mocny efekt, ale na pewno zauważalny. Poza tym pozostawia ona przyjemny, miętowy oddech. Cena jest ok
  • 9 października 2019 o 10:32
    Świetna pasta do zębów
    Jestem bardzo zadowolona z pasty do zębów Opalescence pomimo jej wysokiej ceny i trudnej dostępności produktu. Pasta jest w standardowej tubce czyli tutaj nie mamy nic nowego. Ogromnym plusem jest smak pasty i to jak długo utrzymuje świeżość w naszych ustach. Poza tym produkt jest bardzo wydajny i co najważniejsze zauważyłam poprawę w kolorycie moich zębów (stały się bielsze). Jestem pewna, że kupię jeszcze raz pastę do zębów Opalescence.
    Zalety:
    • wybiela zęby,
    • opakowanie,
    • wydajność,
    • smak
    Wady:
    • cena,
    • dostępność.
    goha80
    1 września 2019 o 17:16
    Nie wybiela
    Pastę kupiłam za ciosem po wybielaniu żelem z nakładkami. nie doczytałam że pasta tylko podtrzymuje efekt wybielenia. Myślałam że sama w sobie też coś niecoś wybieli. Niestety po 5 miesiącach nie widzę już efektu wybielenia zębów i pasta nie pomogła rozjaśnić zęby. Bardzo dbam o zęby, są zdrowe i równe ale mam naturalnie ciemne szkliwo i ta pasta w żaden sposób mi nie pomogła. jedyne co robi w przypadku moich zębów to ładnie czyści, ma dość ostry smak i szczypie w język aż łzy mi wyciska czasem. Nie kupię więcej bo to samo robią zwykłe pasty, a kosztują 1/4 mniej. ale jak powiedziałam mój błąd bo nie doczytałam nie wybieli takich zębów jak moje.
  • 28 lutego 2019 o 11:08
    Ładnie utrwala efekt profesjonalnego wybielania
    Pastę używałam po gabinetowym wybielaniu zębów, aby przedłużyć efekt zabiegu. Polecono mi ją, ponieważ nie zawiera silnych substancji ściernych, które mogą niszczyć szkliwo, a właśnie takie dominują w drogeryjnych pastach wybielających. Jeżeli chodzi o efekt działania, to na pewno podtrzymałam efekt profesjonalnego wybielania, bo nadal cieszę się białym uśmiechem, chociaż minęło już klika miesięcy od zabiegu. Z pewnością zauważalne jest to, że zęby ładnie się błyszczą. Myślę, że największą zaletą jest to, że pasta nie niszczy szkliwa. Mimo długotrwałego używania zęby nie stały się bardziej wrażliwe na czynniki zewnętrzne. Poza tym, pasta ładnie czyści zęby i pozostawia efekt świeżości w jamie ustnej. Pasta ma dość charakterystyczny smak, który do końca mi nie odpowiada, ale jest to kwestia indywidualna. Podsumowując, myślę, że to dobry wybór, gdy chcemy utrwalić biel swojego uśmiechu.
    Zalety:
    • utrwalenie bieli po zabiegu profesjonalnego wybielania zębów
    Wady:
    • smak/zapach