Kremy i maski do rąk

Ziaja Krem do rąk i paznokci z proteinowym balsamem i łubinem.

Ziaja krem do rąk i paznokci z proteinowym balsamem i białym łubinem 200ml

• 1 marca 2025 o 8:47
    świetny krem
    Jest to jeden z lepszych kremów, które testowałam. Świetnie nawilża dłonie, pięknie delikatnie pachnie. Jest naprawdę odżywczy kremem i jest w bardzo dobrych pieniądzach. Zostawia taką przyjemną warstwę okluzyjną na dłoniach, ale nie jet ona uciążliwa.
  • 20 marca 2020 o 21:02
    Dobry
    Jest to jeden z lepszych kremów do rąk jakie miałam. Opakowanie z dozownikiem, więc nie trzeba odkręcać żadnych zakrętek. Trochę trudno wydobyć produkt, gdy zostanie na dnie. Zapach bardzo ładny, delikatny, utrzymuje się na dłoniach. Produkt wydajny, faktycznie nawilżał. Dłonie były miłe w dotyku. Jest droższy niż inne kremy tej firmy, ale zdecydowanie lepszy i warto zapłacić kilka złotych więcej. Bo możemy tego produktu używać rzadziej, a przez to wystarcza na dłużej. Ja nie widzę żadnych wad w działaniu tego kremu.
  • 19 marca 2020 o 12:01
    BOSKI
    Kremik jak najbardziej na + :) Dłonie są nawilżone, mięciutkie i pachnące ale co mnie tak naprawdę zaskoczyło to piękne paznokcie i skórki dookoła :) Zakupiłam jeden i jak na razie stoi w pracy na biurku :) na pewno zakupie jeszcze :) POLECAM
  • 21 listopada 2019 o 11:10
    codzienniak
    Czytając opis producenta kręcę trochę nosem, bo nie do końca jest tak cudowny krem, ale w trakcie dnia jest jak najbardziej o.k. Osobiście trochę nie przypadł mi do gustu zapach, mój nos rejestruje go jako zbyt męski, jak woda po goleniu sprzed lat dla męskiej części społeczeństwa. Na szczęście nie jest intensywny i znika po pewnym czasie. Nie dokucza mi zbytnio, ale fanką nie zostanę. Największymi atutami kosmetyku jest po pierwsze opakowanie oraz wydajność. Mamy tutaj butelkę w białym kolorze, w stylu charakterystycznym dla marki, czyli subtelny element dekoracyjny i napisy z nazwą i przeznaczeniem produktu. Jest estetycznie i minimalistycznie, dla mojego oka jak najbardziej udany design. Wygodna pompka pozwala w szybki sposób zaaplikować krem bez potrzeby chwytania opakowania, odkręcania zakrętki i tym podobne. Po prostu podchodzę do komody, na której stoi butelka, podkładam dłoń, naciskam pompkę i nakładam krem. Wydajność jest imponująco bo i pojemność opakowania jest większa niż standardowo (200ml), a cena zachęca do zakupu. Aby pokryć skórę dłoni kremem wystarczy niewiele, jedna pompka, a pracuje ona precyzyjnie, nie wypluwa i nie marnuje produktu, co również ma wpływa na wydajność. Kosmetyk posiada lekką konsystencję. Gładko rozprowadza się po skórze i dość szybko wchłania. Już po krótkiej chwili można wrócić do zajęć nie zostawiając śladów na przedmiotach. Nie stosowałabym tego kremu do ratowania szorstkich i wymagających głębokiej regeneracji dłoni. Jest to raczej dla mnie kosmetyk, który lekko nawilża, niweluje uczucie ściągnięcia i zmiękcza oraz wygładza naskórek. Nadaje się jako produkt stosowany po umyciu rąk mydłem cz np. po myciu naczyń (wciąż nie potrafię tego robić w rękawiczkach). Czy niweluje kuchenne zapachy? Z pewnością skutecznie je przysłania. Nie odnotowałam natomiast właściwości regenerujących. Trudno mi się też odnieść do efektów pielęgnacyjnych jeśli chodzi o paznokcie. Każdy krem jakoś ma na nie wpływ, ale żeby to ocenić potrzeba regularności w stosowaniu. Ja posiadam wręcz kolekcję kremów do rąk i sięgam co rusz po inny wśród nich, więc regularności nie ma.
    Zalety:
    • zapewnia nawilżenie
    • wygładza
    • zmiękcza
    • wygodne opakowanie z pompką
    • duża pojemność
    • imponująca wydajność
    Wady:
    • dla mnie pachnie wodą po goleniu sprzed lat dla panów
    • brak silnych właściwości regenerujących, jak obiecuje producent
  • 25 lipca 2019 o 14:00
    Świetny krem na biurko
    Chciałam wyrobić sobie nawyk smarowania rąk i skórek, więc kupiłam kilka rodzajów kremów i porozrzucałam je po całym domu, torebkach i u dziadków. Ten stoi u mnie na biurku i, gdy siedzę przy laptopie i na niego spojrzę, od razu smaruję łapki, przez co są mięciutkie i nawilżone. Skórki stały się zadbane i nie ma potrzeby wycinania ich (nigdy nie wycinałam, po prostu wcześniej o nie nie dbałam ;-P). Jako "przypominajka" sprawdził się wspaniale i, patrząc na cenę i jakość, gdy tylko skończy mi się ten ,to kupię następny.
    Zalety:
    • Dobre nawilżenie dało efekt zadbanych skórek bez użycia frezarki czy cążków, nie mam żadnej potrzeby wycinania skórek, wystarczy odsunąć. Moje dłonie są miękkie i nawilżone, mimo dość częstego kontaktu z różnymi rzeczami (np. asfaltem przy jeździe na rolkach). Do tego opakowanie jest spore i stabilne, można je sobie postawić na biurku lub w łazience, żeby o sobie przypominało.
    Wady:
    • Opakowanie jest twarde, więc trudno będzie wyciągnąć jak najwięcej kremu z opakowania, przez co część na pewno niestety się zmarnuje.