Balsam do skóry suchej Ziaja jest godny polecenia i wypróbowania. Lekka konsystencja produktu sprawia, że aplikuje się go z przyjemnością. Nie klei się, nie zostawia lepkiej warstwy na ciele. Szybko się wchłania. Dość dobrze nawilża i pozostawia na skórze przyjemny, mleczny zapach. Jego cena również jest bardzo atrakcyjna. Produkt jest łatwo dostępny w drogeriach.
Jest jednym z moich ulubionych produktów do pielęgnacji ciała. Jego konsystencja jest naprawdę wyjątkowa – bardzo lekka, łatwa do nakładania, nie smuży po nogach i szybko się wchłania. Mimo tej lekkości, balsam doskonale nawilża skórę, co jest dla mnie kluczowe, szczególnie zimą, kiedy moja skóra staje się sucha i potrzebuje intensywnej pielęgnacji.
Jednym z największych atutów tego balsamu jest jego przepiękny, słodki, mleczny i otulający zapach. Aromat utrzymuje się na ciele przez długi czas, co sprawia, że skóra pachnie cudownie nawet kilka godzin po aplikacji.
Balsam ma także świetną cenę i jest łatwo dostępny w drogeriach oraz sklepach stacjonarnych Ziaja, co jest dla mnie dużym plusem, bo nie lubię czekać na paczki.
Dodatkowo, opakowanie z pompką jest genialne. Uwielbiam balsamy z pompką, ponieważ są zdecydowanie wygodniejsze w codziennej aplikacji i przyśpieszają cały proces nakładania kosmetyku.
Produkt ma dużą pojemność co jest zdecydowanym plusem, ponieważ wystarcza na kilka miesięcy. W dodatku nie potrzeba go dużo, aby nakremować całe ciało.
Zalety:
Wydajny
Bardzo lekka konsystencja
Dobrze się wchłania
Doskonałe nawilżenie, nawet zimą
Przepiękny, słodki, mleczny i otulający zapach
Zapach długo się utrzymuje na ciele
Świetna cena
Łatwo dostępny w drogeriach i sklepach stacjonarnych Ziaja
Genialne opakowanie z pompką, wygodne w codziennej aplikacji
Jeden z najlepszych balsamów do ciała według mnie. Ma bardzo przyjemny zapach, aksamitne wykończenie i co najważniejsze nie klei się. A do tego bardzo dobra cena.
Bardzo go lubię. Kozie mleko to według mnie najbardziej udana seria Ziaji.
Kupiłam bo uwielbiam Ziaje kozie mleko, cała seria pięknie pachnie i zawsze coś z niej mam w swoich zapasach. Przewaznie jest to żel pod prysznic i balsam.
Balsam zamknięty w typowe dla Ziaji opakowanie z ładną delikatna grafiką.
Zapach, jak już pisałam wcześniej jest według mnie cudowny. Uwielbiam używać żelu i balsamu razem bo wtedy utrzymuje sie dłużej na skórze.
Balsam bardzo szybko się wchłania i nie pozostawia na mojej skórze tłustej warstwy co jest dla mnie ogromnym plusem, bo nie lubię się lepić po kąpieli.
Jest bardzo wydajny bo niewielka ilość wystarcza na całe ciało.
Skóra po nim jest super nawilżona, miękka i delikatna.
Dobra cena, super wydajność, duża pojemność, piękny zapach i dobra dostępność sprawia że to jeden z moich ulubionych balsamow. Polecam serdecznie.
Ziaja, Kozie Mleko, Balsam do ciała do skóry suchej kupił mi mąż bo wie że ją bardzo lubię kosmetyki Ziaja tym bardziej uwielbiam ich balsamy. Ten balsam używam od paru miesięcy. Sprawdza się u mnie rewelacyjnie. Mam bardzo suchą skórę wiele balsamów nie dawało rady. Najgorzej jest po depilacji czy to maszynka zybplastrami a nawet depilatorem nogi strasznie pieką ten balsam to łagodzi. Mam bardzo suchą skórę. Ten balsam idealnie ja nawilża używam go codziennie i uwielbiam go. Balsam ma bardywygodne opakowanie z papka. Ma ładny zapach. Polecam.
Balsam jest bardzo wydajny.
Balsam z Ziaji, Kozie Mleko do skóry suchej w moim przypadku nie zrobił absolutnie nic. Nie nawilżał, nie wchłaniał się dobrze, czego od niego oczekiwałam. W moim przypadku był to kiepski zakup.
Zalety:
zapach,
wydajność,
cena
Wady:
konsystencja (bardzo płynny balsam),
działanie ( w moim przypadku jego brak),
wchłanianie (w moim przypadku praktycznie się nie wchłaniał)
Dobry, zwykły balsam, ale niestety nie sprawia, że skóra jest dogłębnie nawilżona. Stosując go rano po prysznicu wieczorem widzę, że skóra staje się powoli sucha. Niedrogi, ale wolę wydać więcej i czerpać korzyści. W nagłych sytuacjach się nada.
Balsam Ziaja Kozie Mleko to dla mnie najlepszy balsam jaki miałam, bardzo długo szukałam tak dobrego produktu do ciała. Balsam bardzo dobrze nawilża oraz regeneruje. Po nałożeniu szybko się wchłania, skóra jest wręcz ukojona. Ma bardzo delikatny, mleczny zapach. Mi bardzo się podoba. Konsystencja jest też bardzo przyjemna, lekko wodnista, jak takie typowe mleczko. Po tym jak zaczęłam go stosować dostaję bardzo dużo pochwał od znajomych, że mam taką delikatną, miękka skórę. Dodatkowo cena jest bardzo niska. Naprawdę polecam.
Zalety:
Bardzo dobrze nawilża, skóra jest ukojona, miękka i zregenerowana, przyjemny, delikatny zapach, konsystencja, szybko się wchłania, bardzo niska cena
Jeden z moich ulubionych balsamów do skóry ciała. Kosztuje naprawdę niewiele a jest niezmiernie wydajny. Jestem wręcz zauroczona jego wspaniałym zapachem, który na myśl przywodzi mi mydło, czystość. Formuła doskonale się rozprowadza i szybko wchłania, pozostawia na skórze delikatny film, który nie przeszkadza w codziennych czynnościach, ani nie brudzi ubrań. Produkt mnie nie podrażnił oraz nie uczulił. Jestem uzależniona od tego zapachu. Według mnie za tę cenę jest to świetny produkt.
Kupiłam z ciekawości ponieważ seria ziaja kozie mleko jest znana i lubiana. Natomiast mi nieprzypadł do gustu ten balsam. Jest on z przeznaczeniem do skóry suchej czyli akurat dla mnie i szczerze użyłam go może ze 2 razy i oddałam mamie. Jak dla mnie ten zapach jest nie do zniesienia, jeśli chodzi o samo nawilżenie to jest wporządku ale przez ten zapach niechciałam go dalej używać.
Ziaja, Kozie Mleko, Balsam do ciała do skóry suchej
Moja ulubiona seria marki Ziaja :) bardzo kojący i nawilżający balsam do ciała, radzi sobie z mocno przesuszoną, nawet atopową skórą! Produkt bardzo wydajny, łatwo dostępny, korzystny cenowo, ładnie, delikatnie pachnie. Super, same plusy!
Balsam ma ładny zapach i lekką konsystencję, która szybko się wchłania. Używałam go raz dziennie po wieczornej kąpieli. Natychmiastowo nie zauważyłam znacznej poprawy jakości skóry, może ewentualnie następnego dnia była bardziej delikatna, aksamitna. Nie szczędziłam swojej skórze kosmetyku w konsekwencji czego balsam wystarczył mi na 8 do 10 dni.
Jedynym plusem tego balsamu jest opakowanie, ja akurat mam z pompką co jest bardzo funkcjonalne. Konsystencja całkiem fajna. Bardzo słabo się wchłania, długo pozostaje na skórze. Zapach jest chyba najgorszy z tego wszystkiego ale oczywiście to kwestia gustu. Nie jest to produkt po który sięgnę kolejny raz.
Ten balsam to ukojenie gdy moja skóra jest za sucha, dobrze ją nawilża, całkiem szybko się wchłania. Koi podrażnienia suchej skóry. Lubię go i często go kupuję, bo jak na swoją cenę to jest mega produktem! Ma ładny, delikatny zapach.
Miałam kiedyś ten balsam ale z jego efektu nie byłam zadowolona. Balsam długo się wchłaniał, konsystencja była tłusta, nie nawilżał tylko tłuścił skórę, która wyglądała jakby była posmarowana smarem. Zapach był ładny ale za intensywny, męczył mój nos. Jedyne plusy tego produktu to opakowanie, cena, wydajność.
Jest to najszybciej wchłaniający sie balsam ever ! Mowie szczerze. Uwielbiam mieć zdrowa i gładka skore. Nawilzona i miękka. Nie lubię jednak tego uczucia po posmarowaniu. Ubrania przyklejają sie do mnie ja przyklejam sie do wszystkiego. Tragedia. Ten balsam super nawilza, do rze sie rozsmarowuje i szybciutko sie wchłania. Konsystencja pomiędzy gęsta a rzadka. Mysle ze byłby odpowiedni nawet dla skory wrażliwej i bardzo suchej.
Szybko się wchłania i jest wydajny, wystarcza na kilka miesięcy, do tego kusi ceną. Nie nawilża jednak tak jak powinien skóry suchej, jestem bardziej wymagająca jeśli chodzi o tą kwestię. Do tego paskudnie pachnie, pozostawia dyskomfort po użyciu.
Uwielbiam balsamy Ziaja, do tego wracam co jakiś czas, a to z powodu iż jest on raczej do skóry "normalnej", która nie wymaga większego nawilżenia. Nie polecam go osobom, które mają suchą skórę. Kozie Mleko ma dużo plusów:
- cena
- wydajność
- szybka chłonność
- brak intensywnego zapachu (dla mnie to duży plus)
- nawilżenie <lekkie>
- dostępność i częste promocje
Minusy:
- nie dla skóry wymagającej