Balsamy do ciała

Ziaja Kozie Mleko, Balsam do ciała do skóry suchej

Ziaja Kozie Mleko Balsam Do Ciała Cera Sucha 300 ml
Ziaja Balsam do ciała koziemleko

• 13 stycznia 2025 o 23:44
    Dobry produkt w dobrej cenie
    Balsam do skóry suchej Ziaja jest godny polecenia i wypróbowania. Lekka konsystencja produktu sprawia, że aplikuje się go z przyjemnością. Nie klei się, nie zostawia lepkiej warstwy na ciele. Szybko się wchłania. Dość dobrze nawilża i pozostawia na skórze przyjemny, mleczny zapach. Jego cena również jest bardzo atrakcyjna. Produkt jest łatwo dostępny w drogeriach.
    • Nawilżenie
  • 11 czerwca 2024 o 17:30
    Jeden z moich ulubionych balsamów
    Jest jednym z moich ulubionych produktów do pielęgnacji ciała. Jego konsystencja jest naprawdę wyjątkowa – bardzo lekka, łatwa do nakładania, nie smuży po nogach i szybko się wchłania. Mimo tej lekkości, balsam doskonale nawilża skórę, co jest dla mnie kluczowe, szczególnie zimą, kiedy moja skóra staje się sucha i potrzebuje intensywnej pielęgnacji. Jednym z największych atutów tego balsamu jest jego przepiękny, słodki, mleczny i otulający zapach. Aromat utrzymuje się na ciele przez długi czas, co sprawia, że skóra pachnie cudownie nawet kilka godzin po aplikacji. Balsam ma także świetną cenę i jest łatwo dostępny w drogeriach oraz sklepach stacjonarnych Ziaja, co jest dla mnie dużym plusem, bo nie lubię czekać na paczki. Dodatkowo, opakowanie z pompką jest genialne. Uwielbiam balsamy z pompką, ponieważ są zdecydowanie wygodniejsze w codziennej aplikacji i przyśpieszają cały proces nakładania kosmetyku. Produkt ma dużą pojemność co jest zdecydowanym plusem, ponieważ wystarcza na kilka miesięcy. W dodatku nie potrzeba go dużo, aby nakremować całe ciało.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Bardzo lekka konsystencja
    • Dobrze się wchłania
    • Doskonałe nawilżenie, nawet zimą
    • Przepiękny, słodki, mleczny i otulający zapach
    • Zapach długo się utrzymuje na ciele
    • Świetna cena
    • Łatwo dostępny w drogeriach i sklepach stacjonarnych Ziaja
    • Genialne opakowanie z pompką, wygodne w codziennej aplikacji
  • 1 maja 2024 o 20:17
    Balsam do ciała
    Jeden z najlepszych balsamów do ciała według mnie. Ma bardzo przyjemny zapach, aksamitne wykończenie i co najważniejsze nie klei się. A do tego bardzo dobra cena.
    Ganette
    11 lipca 2023 o 19:32
    Bardzo go lubię. Kozie mleko to według mnie najbardziej udana seria Ziaji.
    Kupiłam bo uwielbiam Ziaje kozie mleko, cała seria pięknie pachnie i zawsze coś z niej mam w swoich zapasach. Przewaznie jest to żel pod prysznic i balsam. Balsam zamknięty w typowe dla Ziaji opakowanie z ładną delikatna grafiką. Zapach, jak już pisałam wcześniej jest według mnie cudowny. Uwielbiam używać żelu i balsamu razem bo wtedy utrzymuje sie dłużej na skórze. Balsam bardzo szybko się wchłania i nie pozostawia na mojej skórze tłustej warstwy co jest dla mnie ogromnym plusem, bo nie lubię się lepić po kąpieli. Jest bardzo wydajny bo niewielka ilość wystarcza na całe ciało. Skóra po nim jest super nawilżona, miękka i delikatna. Dobra cena, super wydajność, duża pojemność, piękny zapach i dobra dostępność sprawia że to jeden z moich ulubionych balsamow. Polecam serdecznie.
    • Dostępność
    • Dzialanie
    Wady:
    • Nie ma ;)
  • 11 lipca 2023 o 16:09
    Polecam
    Ziaja, Kozie Mleko, Balsam do ciała do skóry suchej kupił mi mąż bo wie że ją bardzo lubię kosmetyki Ziaja tym bardziej uwielbiam ich balsamy. Ten balsam używam od paru miesięcy. Sprawdza się u mnie rewelacyjnie. Mam bardzo suchą skórę wiele balsamów nie dawało rady. Najgorzej jest po depilacji czy to maszynka zybplastrami a nawet depilatorem nogi strasznie pieką ten balsam to łagodzi. Mam bardzo suchą skórę. Ten balsam idealnie ja nawilża używam go codziennie i uwielbiam go. Balsam ma bardywygodne opakowanie z papka. Ma ładny zapach. Polecam. Balsam jest bardzo wydajny.