Balsamy do ciała

Ziaja Baltic Home Spa Wellness, Odżywczo-nawilżający krem do masażu ciała `Czekolada i kawa`

Bodyland.pl
e-ZikoApteka.pl
Ziaja Baltic Home Spa Wellness Nawilżający Krem do ciała 300 ml

• 24 marca 2025 o 20:10
    Przepięknie pachnący krem
    Baltic Home Spa Wellness Odżywczo-nawilżający krem do masażu ciała Czekolada i Kawa to prawdziwa uczta dla zmysłów i skóry! Jego bogata formuła intensywnie nawilża i odżywia, sprawiając, że skóra staje się jedwabiście gładka i elastyczna. Dzięki zawartości masła shea oraz olejów roślinnych doskonale regeneruje i chroni skórę przed przesuszeniem. Największym atutem jest jednak jego cudowny zapach – połączenie aromatycznej kawy i słodkiej czekolady sprawia, że masaż staje się relaksującym rytuałem, który poprawia nastrój. Krem ma przyjemną, aksamitną konsystencję, dobrze się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Idealny wybór dla miłośników intensywnych zapachów i domowego SPA. Polecam!
  • 22 marca 2025 o 16:31
    Bardzo dobry krem, ale zapach przytłaczający
    Kupiłam cały zestaw wellness, byłam ciekawa tego jadalnego zapachu. Jak na ironię jest on dla mnie ciężki do zniesienia, chociaż zawsze Ziaja tym mnie kusiła najbardziej, zapachami, gdy nie byłam przekonana co do działania jakiegoś ich kosmetyku. Mąż twierdzi, że pachnę jakbym wytarzała się w deserze. Za słodki, mdła czekolada i słaba kawa. Co do działania jestem bardzo zadowolona. Poziom nawilżenia zadowala nawet moje przesuszone po depilacji nogi. Po skórze widać jak odżywa. Konsystencja jest wilgotna. Krem jest mocno błyszczący, ale nie lepki. Już podczas smarowania czuć sprężystość skóry. Faktycznie świetnie nadaje się do masażu, wchłania się szybko i zostawia skórę wizualnie bardziej wilgotną, wypielęgnowaną, ujędrnioną. Nie jest odczuwalny pozostawiony film, ani żadna warstwa, ale działanie czuć przez wiele godzin. Używanie go jest przyjemne, żadnych smug, tłustości, tylko lekki poślizg i pozytywny wpływ na nasze ciało. Kupiłabym ponownie, gdyby nie ten nieszczęsny zapach, ale będę śledzić inne produkty tej marki do ciała.
    Zalety:
    • Wysoki stopień nawilżenia
    • Wizualnie poprawia wygląd skóry
    • Dodaje jędrności i sprężystości
    • Niemal mokra konsystencja
    • Przyjemnie się rozprowadza
    • Opakowanie minimalistyczne i praktyczne
    Wady:
    • Ciężki do zniesienia zapach jadalnej słodyczy
  • 6 marca 2025 o 15:36
    Bardzo fajny
    • Krem ma aż 90% składników pochodzenia naturalnego i w delikatny sposób koi suchą i podrażnioną skórę. • Zmiękcza skórę, dogłębnie ją nawilża i nadaje jej aksamitną gładkość. • Pięknie pachnie, a jego stosowanie to przyjemność.
    LidiaDz
    8 lutego 2025 o 10:16
    Dobry krem do ciała.
    Dobry krem do ciała, nawilża, ładnie pachnie i jest wydajny. Krem dobrze nawilża skórę, ma bogatą konsystencję, jest dość gęsty, dobrze się rozprowadza po ciele, szybko się wchłania, nie pozostawia uczucia lepkości. Bardzo ladnie pachnie, zapach długo utrzymuje się na skórze, jest przyjemnie otulający. Krem jest wydajny, opakowanie 300ml wystarczyło mi na 2-3 miesiące stosowania kilka razy w tygodniu. Duży plus za opakowanie, nie ma problemu z wykorzystaniem kosmetyku do końca. Nie sprawdziłam czy nadaje się do masażu, używałam go po kąpieli do nawilżenia skóry. Muszę jeszcze dodać, że świetnie się sprawdził na bardzo suchej skórze mojego męża, który nie używa na co dzień balsamów ani kremów do ciała. Już po jednorazowym użyciu skóra stała się miękka, nawilżona i wygładzona.
    • Nawilżenie
    • Konsystencja
  • 11 stycznia 2025 o 9:53
    Kawowa pralinka
    Magiczny, słodki zapach zamknięty w okrągłym opakowaniu. Mamy tutaj kawowo-czekolady duet, który otula skórę i utrzymuje się na niej dłuższy czas. Uwielbiam produkty do ciała marki Ziaja. Tutaj też się nie zawiodłam. Zapach jest intensywny, więc przeciwniczki takich zapachów muszą odpuścić. Proste opakowanie, które pozwala na całkowite zużycie produktu. Konsystencja treściwa, ale nie tępa. Bardzo gładko sunie po skórze, pozostawiając ją nawilżoną i błyszczącą. Baaaaaaaaaaaardzo wydajny. Cena niska, szczególnie w promocji. Fankom Ziaji i kawy z czekoladą szczerze polecam.
    Zalety:
    • intensywny nietuzinkowy zapach
    • wygodne opakowanie
    • bardzo dobre działanie pielęgnacyjne
    Wady: