WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Balsamy do ciała

Avon Velvet Soft Moisture, For Body, Face And Hands Aksamitny krem nawilżający do ciała, twarzy i rąk z ziarnami chia

• 3 lutego 2020 o 14:38
    Fajny krem
    Bardzo go lubię, ma ładny zapach, szybko się wchłania, dobrze nawilża, łatwo się go rozprowadza. Ma lekką, nie tłustą konsystencję. Używam go do ciała i rąk, do twarzy bardzo rzadko bo do niej używam bogatszej pielęgnacji.
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 21 marca 2018 o 11:47
    Niby przeciętniak, ale moja cera go uwielbia
    Krem do wszytkiego, ale ja najczęsciej stosowałam go do twarzy. Do rąk wolę coś bardziej odżywczego i ochronnego, a do ciała stawiam na bardziej pachnące kosmetyki. Krem pięknie nawilża, jest lekki i dobrze się wchłania. Raczej bez wyczuwalnego zapachu. Nie podrażnia, a nawet przeciwnie- łagodzi drobne podrażnienia. Zawsze sięgam po niego gdy moja cera jest zmęczona innym- żle dobranym kosmetykiem. Ten kremik szybko doprowadza moją twarz do dobrej formy, Używałam go rano pod makijaż i przy mojej mieszanej cerze sprawdzał się dobrze. Po kilku minutach podkład rozprowadza się lekko i po zmatowieniu twarzy wszystko trzyma się cały dzień! I dodam jeszcze, że jest łagodny dla okolic oczu. A nawet przy szybkim wklepywaniu kremu, gdy dostanie się do oka nic złego się nie dzieje! Polecam jako krem na wyjazdy- jedno opakowanie i można używać go prawie od stóp do głów ;)
    Zalety:
    • skuteczne nawilżenie
    • delikatność
    • szybkie wchłanianie
    Wady:
    • za duże opakowanie
    • zapach przeciętny
  • 3 stycznia 2018 o 22:08
    Polecam
    Krem oferowany przez firmę Avon jest bardzo dobry jeśli chodzi o nawilżenie dłoni czy twarzy. Ma delikatny zapach i przyjemna konsystencję. Dużym plusem jest to, że produkt ma dużą pojemność. Łatwo rozprowadza się na skórze i szybko wchłania. Pozostawia po sobie niewidzialna powłoczkę która po jakimś czasie wsiąka. Po nałożeniu na podrażniona skórę delikatnie piecze.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • działanie
    Wady:
    • efekt "powłoczki" po zastosowaniu
  • 29 grudnia 2017 o 16:22
    Dobry, ale bez rewelacji.
    Krem ten jest delikatny, szybko się wchłania, nie oblepia ciała. Jednak teraz, w okresie zimowym, jest dla mnie trochę za słaby. Konsystencja: krem jest bardzo lekki, szybko się wchłania. Działanie: nawilża skórę, ale odczuwałam potrzebę czegoś więcej, ponieważ momentami pojawiały mi się suche miejsca. Nie było to uciążliwe, jednak posiadacze bardzo suchej skóry lub atopowej mogą czuć niedosyt. Po aplikacji skóra była gładka, aksamitna. Na plus jest szybkość z jaką krem się wchłania w skórę. Nie jest to produkt zły, być może wrócę do niego w przyszłości, ale w okresie letnim. Zapach: kremowy, delikatny, słabo wyczuwalny po wchłonięciu. Opakowanie: duży, poręczny słój, mieszczący 400 ml, bardzo wygodne w użyciu.
    Zalety:
    • Nadaje skórze aksamitność, wygładza, delikatnie nawilża, ładnie pachnie, dość niedrogi.
    Wady:
    • Za słaby na okres zimowy.
  • 14 maja 2017 o 16:44
    Bardzo dobry
    Bardzo mi przypomina zapachem i nawilżenie coś pomiędzy Nivea czy Dove Świetnie nawilża niemal że jak masło. Szybko się wchłania Delikatny i ładny zapach Bardzo wydajny Skóra rozświetlona Opakowanie konkretne,widać ile jest produktu. Bardzo tani jak na taki dobry produkt