Dezodoranty i antyperspiranty

Etiaxil Plus, Antyperspirant roll - on pod pachy do skóry wrażliwej

• 23 października 2019 o 16:17
    Gdy chcesz pożegnać się z potem
    To warto zastosować Etiaxil. Ja stosuję go zawsze latem, gdy moje zapotrzebowanie na pomoc w walce z potem jest najwyższe. Dzięki niemu bez potu i brzydkich zapachów przetrwałam niejedno lato. Uważaj jednak, by nie stosować go na świeżo wydepilowaną skórę!
  • 16 lutego 2018 o 18:17
    Dobry, ale należy się ostrożnie obchodzić
    Bardzo fajny produkt na nadmierną potliwość, choć trzeba go używać ostrożnie, nawet jeśli napisane jest, że jest do skóry wrażliwej. Przestrzegając ściśle instrukcji, naprawdę dobrze się sprawdza. Przede wszystkim nie powinno nakładać się go na mokre lub wilgotne ciało ani nie na świeżo zgolone. Używałam go na noc, rano zmywałam. Na początku co dwa dni, potem raz w tygodniu. Rzeczywiści zmniejszał pocenie się. Nie było to tak uciążliwe jak wcześniej. Przesusza jednak skórę, a kiedy była już przesuszona przeokropnie piekł, tak, że musiałam iść go szybko zmywać, a okolice pod pachami miałam wręcz poparzone. Nie wiem z czego to wynikało, bo przestrzegałam ściśle zasad. Kiedy skóra odpoczęła, po kilku dniach mogłam nałożyć go ponownie i ponownie świetnie się sprawdzał. Wniosek? Nie przesadzać. Bo naprawdę działa i świetnie się sprawdza, ale należy to robić z głową, co jakiś czas i przestrzegać zasad stosowania. Lubię do niego wracać, zwłaszcza na lato.
  • 6 kwietnia 2017 o 19:26
    skuteczny i delikatny antyperspirant
    etiaxil - wersja do skóry wrażliwej to mój ulubiony antyperspirant, + delikatny, stosowany z umiarem nie podrażnia skóry, nie powoduje zaczerwienienia, + szybko przynosi oczekiwany efekt, + opakowanie jest małe, jednak wg mnie jest to bardzo wydajny produkt, jednorazowo stosuję go niewiele i wystarcza, (nie należy stosować więcej, bo nie poprawi to efektu, a może podrażnić skórę pod pachami), + delikatny, niedrażniący zapach, który szybko się ulatnia, + estetyczne i wygodne opakowanie, minusem może być to, że na początku trzeba się "nauczyć" go stosować, ale bardzo szybko wiadomo ile aplikować, co ile dni - potem nie ma już żadnego kłopotu, kolejna sprawa, jak na antyperspirant nie jest tani, zaleznie od promocji kosztuje 20-30zł, jednak jest bardzo skuteczny i wydajny, opakowanie starcza mi na przynajmniej pół roku, polecam, dla osób z wrażliwą skórą, dla osób, które mają problem z nadmierną potliwością, tą wersję stosuję od niecałego roku, ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze opakowanie (zapewne kupię ponownie właśnie tą wersję)
    Drogeria Super-Pharm
  • 25 marca 2017 o 18:05
    Najlepszy!
    Bałam się przesuszenia, lecz on tego w cale nie robi! W lato smarowałam się nim co 3 dni, a w wiosnę, zimę i jesień co 5/6 dni. Nigdy nie używajcie na ogolone pachy! Od ogolenia musi być 24 h przerwy inaczej będzie szczypać. Tak samo musicie mieć idealnie wysuszone pachy i nie nakładać produktu za dużo (trzy/cztery przejechania wystarczą). Tylko na noc!!!!
  • 15 marca 2017 o 17:00
    Recepta na pocenie
    Miałam duży problem z poceniem, co zbytnio mi nie pomagało w pracy fryzjerki, ale i wrażliwą skórę. Cieszę się, że trafiłam na antyperspirant, który ma na mnie tak zbawienne działanie. Pozdrawiam!
    Drogeria Jasmin