Maski do włosów

Seboradin Z Naftą Kosmetyczną, Maska do włosów zmęczonych i pozbawionych witalności

Seboradin With Cosmetic Kerosene Maska do Włosów Pozbawionych Witalności 150ml

• 5 marca 2018 o 16:42
    Świetny, chociaż wolno działa
    Już nie wiem, ile produktów tego typu używałam, ten uważam za najlepszy ze swojej kategorii, włosy rzeczywiście zdają się wyglądać na zdrowsze, chociaż efekt zauważyłam dopiero pod koniec pierwszego opakowania. Zapach jest mało intensywny, mało wyczuwalny po zmyciu, taki słaby, słodki jakby migdałowy, przyjemny, niedrażniący. Konsystencja - trochę lejąca się ale, nie spływa z włosów.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Szybkość działania
  • 10 lipca 2015 o 11:00
    jest ok, ale swojego "must have" szukam dalej!
    Maske pierwszy raz kupilam chyba w styczniu i po pierwszym jej zastosowaniu byłam zachwycona. Cudownie nawilżyła moje przesuszone włosy, co sprawiło, że jak za dotknięciem czarodziejskiej różdzki włosy stały się bardziej zdrowsze, błyszczące i "lejące się" w dłoni. Zakochałam sie! Szybko dokupiłam szampon z tej samem serii. Patrzyłam, jak włosy staja się nie tylko zdrowsze, ale i przestały wypadać. W tedy powiedziałabym, ze to mój ideał. Niestety, po ok 5 miesącach systematycznego stosowania to już nie jest ten sam efekt :( Włosy wydają się być bardziej przesuszone,wypada ich coraz więcej, a ja znów rozpoczęłam poszukiwania swojego "must have". Używam tego produktu od: 6 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 7 opakowań
    Lyll
    14 listopada 2014 o 19:48
    Uwielbiam!
    Uwielbiam tę maskę! Moje rozjaśniane końce są zdecydowanie w lepszej kondycji gdy ją używam, a same włosy są błyszczące, gładkie i lejące się niczym tafla wody, aż chce się ich dotykać. Minusikiem może być to że wtedy ciężko je spiąć bo są takie ślizgie. Na razie innych minusów nie widzę. :) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie
  • 26 sierpnia 2014 o 18:25
    polecam
    PLUSY - nie obciąża włosów - cudownie pachnie - doskonale wygładza, nawilża i nabłyszcza - włosy łatwo się rozczesują, są sypkie - maskuje zniszczone końcówki MINUSY - przy moich przesuszonych rozjaśnianiem włosach wydajność odżywki jest raczej średnia...aby włoski były takie jak opisałam powyżej muszę nałożyć spore ilości maski...rzekłabym " na bogato", być może przy krótszych, cieńszych lub mniej zniszczonych włosach maska okaże się bardziej wydajna Używam tego produktu od: jednego miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno, kolejne w użyciu
  • 15 sierpnia 2014 o 10:51
    Słabo jak na Seboradin
    Moje włosy są długie, cienkie, rzadkie, wypadające, tłuste u nasady i suche oraz zniszczone na końcach. Maskę tę dostałam w zastawie do szamponu, który zakupiłam. Plusy: * promocja w jakiej go dostałam * kwiatowy piękny zapach * lekka konsystencja, łatwa do rozprowadzenia * pierwsze użycie powoduje efekt WOW (włosy błyszczące, pachnące, odbijające się od głowy, łatwo rozczesujące się, podatne na układanie) Minusy: * opakowanie 50 ml starczyło mi na 2.5 raza. Fakt, ze mam długie włosy, ale inne maski jakie miałam były bardziej wydajne (mniejsza ilość produktu starczyła na całą długość włosów jednorazowo) * Miałam 2 opakowania po 50ml i przy kolejnych użyciach zauważałam, że maska za każdym kolejnym razem coraz mocniej przetłuszczała mi włosy * cena w stosunku do wydajności jest mocno zawyżona Ogólnie to nie polecam włosom z tendencją do przetłuszczania się. Cena stanowczo za wysoka, a efekty nie są spektakularne na długo. Wolałabym by producent zrobił wersję z olejkiem rycynowym - może wtedy produkt lepiej by się sprawdził na moich włosach Używam tego produktu od: ok 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 2 x 50 ml