Maski do włosów

Garnier Botanic Therapy, Intensywnie rewitalizująca maska do włosów `Korzeń imbiru & miód`

Bodyland.pl
Garnier Garnier Botanic Therapy Korzeń Imbiru & Miód Maska do włosów cienkich i zmęczonych 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 232 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

meryy11
    23 lutego 2025 o 2:07
    Zakochałam się
    Ta maska to istne cudo. Zakupiłam ją na portalu internetowym za grosze. Opakowanie klasyczne, wygodne w użytkowaniu. Po otwarciu dociera do nas piękny, imbirowy, lekko jesienny zapach. Świetnie rozprowadza się na włosach. Po zmyciu widać, że włosy są wygładzone i błyszczące, nie puszą się i dobrze się rozczesują. Zapach na włosach utrzymuje się nawet 3 dni. Produkt wydajny, wystarcza niewielka ilość, by uzyskać oczekiwany efekt. Co do tej ceny naprawdę warto!
    Zalety:
    • zapach,
    • cena,
    • opakowanie,
    • świetnie wygląda i nadaje blask włosom,
  • 9 czerwca 2024 o 9:00
    Bardzo fajna
    Maska do włosów jest bardzo wydajna, praktyczna w stosowaniu, zapach jest piękny. Włosy nie są tak suche jak przed zastosowaniem. Cena jest w miarę co do jakości produktu. Opakowanie na plus.
  • 16 maja 2024 o 14:02
    Świetny produkt!
    Mam dobre doświadczenia z produktami od firmy garnier z lini Botanic Therapy, dlatego też skusiłam się na tą maskę i nie żałuję! Maski użyłam stosując się do zaleceń i już po pierwszym użyciu zdołałam zobaczyć świetny efekt. Moje włosy zwykle pozbawione blasku i miękkości nagle zmieniły się o 180°. Maska ich nie obciążyła i nie przetłuściła. Konsystencja jest dość treściwa ,wystarczy niewielka ilość ,aby pokryć maską włosy na długości.
  • 10 marca 2024 o 16:04
    To zdecydowanie maska, a nie odżywka ją udająca. Wart uwagi produkt.
    Jeśli rozchodzi się o odżywki do włosów do codziennego stosowania -nie jestem jakimś francuskim pieskiem. Moim włosom wystarczy, by odżywka je zmiękczyła, pomogła w ich rozczesywaniu, lekko zdyscyplinowała i nie obciążyła, a jeśli jeszcze przy tym jakkolwiek nabłyszczy -jest bajka. Sprawa ma się nieco inaczej w przypadku masek -co do tych oczekiwania wzrastają. Uważam, że produkty takie jak maski powinny mieć zintensyfikowane działanie, widoczne tak po jednym użyciu, jak i długofalowo. Moje włosy są cienkie, ale nie rzadkie, poddawane regularnemu farbowaniu, długie. Na końcach normalne w stronę suchych. Skóra głowy ma skłonność do szybkiego przetłuszczania się. Maska od marki Garnier ma wedle informacji z opakowania intensywnie rewitalizować włosy, szczególnie te zmęczone i cienkie -mogę tak swoje pukle określić. Rzucając okiem na skład można się tam dopatrzyć wielu fajnych składników, rzeczone na etykiecie imbir i miód mają tam swoje miejsce, znajdziemy też różniaste oleje oraz sok z aloesu. Konsystencja jest budyniowa, gęsta i dosyć zwarta, ale w rozprowadzaniu kremowa. Kolor to taka brązowa biel, jak najbardziej pasuje tak do użytych składników jak i do szaty graficznej. Zapach jest… w sumie taki, jakiego można się spodziewać: korzenny, trochę jak zimowa herbata wzmocniona imbirem i miodem ale jak dla mnie dodanymi w… zbyt dużej ilości. To jest o tyle dziwne, że ja lubię takie aromaty w kosmetykach, ale ten tu jest naprawdę intensywny, a dodatkowo długo utrzymuje się na włosach po spłukaniu. Jako migrenowca trochę mnie to przyprawia o zawroty głowy, ale zważywszy na efekty -musiałam to przełknąć, a z biegiem czasu się przyzwyczaiłam. Bo wspomniane efekty są naprawdę zacne. Maska, pozostawiona raz w tygodniu na nieco dłużej aniżeli minuta jaką daję odżywkom, ma bardzo fajny wpływ na kondycję włosów. Już po pierwszym użyciu te są ultramięciutkie, delikatne w dotyku, sypkie, lejące. Stają się jakby bardziej elastyczne. Jedno użycie, jak w przypadku użycia dobrej maseczki do twarzy, daje wrażenie momentalnego odżywienia. I faktycznie z biegiem czasu ogólny stan włosów poprawia się. Niewątpliwie następuje obiecywana rewitalizacja. Włosiska zdają się być lepiej nawilżone, zadbane na długości. Ładnie się błyszczą, rozczesują jak marzenie. Jestem naprawdę zadowolona, tym bardziej że znów udało mi się dorwać jakieś promo i kupić produkt za wyjątkowo niską cenę. Używam maski dwa miesiące stosując ją raz w tygodniu, także pisząc tę recenzję mam za sobą dokładnie 8 użyć, a coś mi tam jeszcze zostało. Akurat wydajność to rzecz względna, bo ja choć włosy mam bardzo długie, to są one cienkie, więc tutaj wiadomo -każda będzie miała inaczej. Oceniam maskę zdecydowanie pozytywne. Może nie jest to najlepsza maska, jaką miałam, ale jak najbardziej działa. W przypadku tego produktu jest różnica, czy zastosuje się maskę czy odżywkę, a miewałam i takie maski, które robiły moim włosom odżywkowe minimum.
    Zalety:
    • widocznie poprawia kondycję włosów
    • działa odżywczo i regenerująco
    • słuszna pojemność w dobrej cenie
    • fajna konsystencja, dzięki której produkt nie spływa
    • dobra cena regularna, ale można bez problemu dorwać produkt także w promocyjnej cenie
    • w składzie sporo fajnych pozycji
    Wady:
    • zapach, choć lubię takie nuty -tu jest za intensywnie i nieco mdląco
  • 2 stycznia 2024 o 8:34
    Dobra maska
    Dobra maska Mam przetłuszczające włosy u nasady a suche ma końcach. Cała seria doskonale działa na ten rodzaj włosa, nie obciąża, włosy są lekkie i świeże. Maska jest gęsta i nie spływa włosów. Używam jej razem z olejem do włosów, po.wtarciu oleju nakładałamwna nie maskę Opakowanie nawiązuje do natury. Przynajmniej mi się z tym tą brązowa butelka kojarzy. Ja uwielbiam zapach imbiru wiec tym Doskonale trafia w mój gust