Żele do brwi

MAC Pro Longwear, Waterproof Brow Set Wodoodporna maskara do brwi

MAC Brwi Żel do brwi 1 szt. (808180)

• 8 marca 2023 o 15:02
    Utrwala i przyciemnia brwi
    Jedna z lepszych mascar do brwi jakie używałam. Szczoteczka ogólnie malutka, ale na końcówki brwi już za duża do swobodnego operowania, trzeba nabrać wprawy a i tak nie zawsze uda się idealnie pokryć brwi bez wyjeżdżania na skore. Co do trwałości to naprawdę daje radę. Nie potrzebuje żadnych poprawek w ciągu dnia, brwi wyglądają jak świeżo po hennie, wyraźne i pogrubione.
    Zalety:
    • Trwały
    • Nadaje ładny kolor brwiom
  • 23 września 2019 o 20:15
    Nie do końca.
    Kupiłam MAC, ponieważ jest dużo, dużo tańszy od żelu do brwi Benefit, który się sprawdził u mnie doskonale. Plus to wybór kolorów, każdy znajdzie coś dla siebie, choć radzę dobrać kolor z makijażystą, nazwy kolorów mogą mylić (mój Bold brunette to faktycznie średni brąz). Dobrze utrwala i faktycznie pogrubia brwi.
    Zalety:
    • Cena i wydajność produktu. Starczył mi na 4 miesiące codziennego stosowania.
    Wady:
    • Szczoteczka jest dla mnie za duża, po kilku miesiącach codziennego stosowania dalej miałam produkt na skórze przy brwiach, co nie zdarzało mi się przy tego typu produktach do brwi innych marek.
    • Produkt jest dość mokry i łatwo go nałożyć za dużo, często musiałam ścierać go patyczkiem z brwi i skóry.
  • 1 lutego 2017 o 16:15
    Fajny produkt
    Fajny produkt w fajnym kolorze, daje naturalny wygląd brwi, utrwala je (lecz nie jest to jakiś klej , jak ktoś ma bardzo niesforne brwi to ich nie utrzyma), ale daje fajny kolor. Must have na wyjazd gdy uzywam go tylko samego , bez kredi bez pomady
  • 30 stycznia 2017 o 14:22
    samodzielny stylista brwi
    Produkt rzeczywiście jest zarówno Pro Longwear jak i Waterproof, utrzymuje się cały dzień w niezmienionej formie, a zmyć go można tylko płynem do demakijażu, bo sama woda mu niestraszna. Od początku używam go w odcieniu Brown Ebony, najciemniejszym ze wszystkich. Nakłada się wygodnie, małą szczoteczką pozwalającą na wysoką precyzję i nadanie brwiom wybranego kształtu, w zależności od upodobań. Po wyschnięciu usztywnia włoski tak, że są raczej nie do ruszenia i wybrane uczesanie brwi utrzymuje się aż do zmycia produktu. Do tego ładnie pogrubia włoski, optycznie zwiększając ich objętość i przykrywając luki. Kolor (przynajmniej w wypadku Brown Ebony) ładnie kryje i równomiernie przyciemnia do głębokiego ciemnego brązu, odcień ten jest bardzo naturalny. Niekiedy pomagam mu nieco cieniem do brwi, by je optycznie wydłużyć i dodatkowo lekko uwydatnić i przyciemnić, co nadal wygląda bardzo naturalnie i daje mi niemal efekt brwi Cary Delevingne :) Opakowanie minimalistyczne i wykonane z solidnego tworzywa, kształt i mała wielkość szczoteczki również bardzo na +. Jedynymi mankamentami jest bardzo przeciętna wydajność produktu oraz wysokie ryzyko pomalowania skóry przy nieumiejętnym ruchu, co na szczęście łatwo można poprawić patyczkiem higienicznym nasączonym płynem do demakijażu. Podsumowując, po wypróbowaniu naprawdę wielu żeli do brwi z bardzo różnych przedziałów cenowych (od 10 zł do 100 zł za sztukę) wybieram właśnie ten i przy nim zostaję, zdecydowanie najbliżej mu do ideału przy jednoczesnym dobrym stosunku jakości do ceny (wszystkie przetestowane tańsze produkty nie dorównują mu absolutnie, droższe za to nie są wcale lepsze) .
  • 22 lutego 2015 o 15:44
    Całkiem całkiem :)
    Używam koloru bold brunette, który jest idealny do moich brwi :). Mam gęste i pełne brwi, dlatego zależy mi tylko na delikatnym podkresleniu i utrwaleniu. Opakowanie i szczoteczka bardzo przypadły mi do gustu. Szczoteczka jest mała i precyzyjna, łatwo się nią operuje :). Produkt jest trwały, jest na brwiach cały dzień. Żel spełnia moje oczekiwania, ale nie wiem czy kupię go ponownie, bo lubię testować nowe produkty :) Używam tego produktu od: sierpień 2014 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1

Zobacz także inne Żele do brwi