Eyelinery

BeneFit They`re Real, Push - Up Liner Żelowy eyeliner we flamastrze

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 kwietnia 2021 o 15:40
    nie daje szansy, żeby go użyć
    Oceniam produkt, którego nawet nie miałam okazji użyć... gdyż opakowanie kupione w Sephorze nie działa. Nie da się wydobyć produktu z opakowania. Nie polecam. Patrząc na inne recenzje, nie tylko ja miałam problem z opakowaniem.
  • 8 czerwca 2020 o 23:23
    Nie
    Nie rysuje sobie kresek często. Ten eyliner nie spełnił moich oczekiwań w żadnym zakresie : nie maluje się nim łatwo, raczej jest dla bardziej wyprawionej ręki. Kreska wychodzi gruba. Ciężko się zmywa. A najgorsze że szybko wysycha i robią się grudki a na końcu mechanizm wykręcający się psuje. Lepiej zrobić kredką linie - przynajmniej wiadomo ile jej zostało , nie zeschnie się a jak coś pójdzie nie tak można łatwo zmyć.
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Konsystencja, opakowanie, wysychanie
    emma-e4
    30 kwietnia 2019 o 11:38
    trwały, ale nie do użytku
    Miałam ten produkt z palety zawierającej oprócz tego cienie i tusz do rzęs, które polubiłam o wiele bardziej niż liner. Eyeliner jest trwały, tak jak obiecuje. Nawet trudno go domyć, co akurat nie jest zaletą. Dobrze użyć dwufazowego płynu lub mleczka. Ma mocny, czarny kolor i dobre krycie. I tyle plusów, bo jest bardzo trudny w użyciu. Po pierwsze końcówka pisaka, gumowa, ścięta, miała ułatwiać w zamyśle malowanie, a je utrudnia. Jest bardzo miękka i elastyczna, wygina się w czasie malowania. Jeśli narysujemy przez to krzywą kreskę, to mogiła, bo jak wspomniałam trudno go zmyć, nie ma więc mowy o poprawkach. Sam tusz jest dość gęsty, zbyt gęsty na tak elastyczną końcówkę. Byłby idealny do nakładania pędzelkiem, gdyby znajdował się w słoiczku. Jedynym plusem tej śmiesznej gumki jest to, że można narysować naprawdę cienką kreskę. Tusz po każdym użyciu zasycha w tej gumce, nie da się tym malować i trzeba tę odrobinę wydłubać i wyrzucić. Produkt jest przez to okropnie niewydajny, przy standardowej pojemności 1,5 ml zużywa się błyskawicznie, bo po każdym użyciu marnuje się 2 razy tyle, ile zużyliśmy na makijaż. Do tego działa jak kredki - przekręcamay końcówkę i wydobywa się tusz. Niestety, mechanizm lubi działać z opóźnieniem - kręcimy i długo nic, a potem wychodzi za dużo i niejak tego zużyć. Pewnego dnia tusz po prostu się końcy i przekręcanie końcówki już nic nie daje. Oceniłabym go o wiele lepiej, gdyby producent zmienił opakowanie. Ogromnym plusem jest duża trwałośc, lepsza niż mojego ulubionego żelowego Maybelline w słoiczku. Liner bez problemu wytrzymuje na powiece 12 godzin, nie ściera się przez cały dzień także z linii wodnej, choć tam wytrzyma ok 6-8 godzin. Ogólnie - za tą cenę go nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • opakowanie które marnuje produkt i nie ułatwia użycia
  • 20 lipca 2018 o 10:04
    koszmar
    Uczula, rozmazuje się, zasycha na beton i trzeba wyciskać ten beton z aplikatora, żeby się go dało użyć. A na koniec nie ma siły, żeby go ruszyć. Ja użyłam tylko raz i po godzinie miałam czerwone i piekące powieki. Plus rozmazy aż na czoło. nie polecam.
    Zalety:
    • fajna koncepcja aplikatora
    Wady:
    • uczula
    • rozmazuje się
    • zasycha w opakowaniu
    wrola1
    11 stycznia 2017 o 19:01
    ciekawy, ale szału nie ma
    Sama idea, kształt i wykonanie wynalazku do mnie przemawia, bo ten eyeliner miał maksymalnie ułatwić rysowanie idealnej kreski przez swoją formę, ale czy rzeczywiście tak to wygląda w praktyce...? Miałam już kilka linerów w swojej historii, raczej tych tańszych, właściwie ten był chyba najdroższy, choć kupiłam wersję mini i to na promce, więc ok.35zł zapłaciłam. Regularnie i w normalnym rozmiarze kosztuje ponad 100zł... Ale do rzeczy. Bardzo podobała mi się kremowa konsystencja i ładna czerń linera. Kreski rysowało się całkiem szybko, bez prześwitów, wywinięcie w zewnętrznym kąciku też 'w sam raz' i zazwyczaj bez poprawek, może jak dla mnie ma odrobinę za giętką silikonową końcówkę. Trochę przeszkadzało mi to, że często wykręcało się za dużo linera i po prostu się marnował, bo dosyć szybko też zasycha. Całkiem przemyślana jest zatyczka przy linerze, żeby nie dostawało się powietrze, ale ja oczywiście zaraz ją gdzieś zgubiłam... Był naprawdę trwały, ale mocno się męczyłam żeby go później zmyć. I wydaje mi się, że bardzo szybko też się skończył, ale nie pamiętam dokładnie jak długo go używałam. Może kiedyś do niego wrócę, ale na pewno do wersji mini, bo za cenę tej zwykłej mogę sobie zafundować dobry podkład. Ot, taka ciekawostka.