Żele pod prysznic

Bath & Body Works Warm Vanilla Sugar, Shower Gel Żel pod prysznic

• 21 maja 2024 o 20:55
    Genialny żel pod prysznic
    Ten żel to prawdziwy hit! Jego zapach jest absolutnie fenomenalny - jakby ktoś zamknął w buteleczce gorący cukier waniliowy! Konsystencja jest dość gęsta, co sprawia, że jest niezwykle wydajny - nawet niewielka ilość pieni się obficie. Zapach nawet po kąpieli utrzymuje się na skórze przez długi czas. Jednakże, warto wspomnieć, że dostępność tego produktu może być wyzwaniem. Można go znaleźć tylko w firmowym sklepie, co dla niektórych może być uciążliwe. Dodatkowo, cena nie jest najniższa, zwłaszcza w porównaniu do dość małej pojemności. Niemniej jednak, gdybym miała ochotę zainwestować w luksusowy żel pod prysznic, z pewnością wróciłabym do tego produktu. Jego wyjątkowy zapach i skuteczność sprawiają, że warto dać mu szansę, pomimo wyższej ceny.
  • 6 kwietnia 2023 o 14:05
    słodkości
    Jeśli ktoś jest posiadaczem skóry suchej (tak jak ja), zdecydowanie polecam wybór tych żeli pod prysznic. Wypróbowałam już naprawdę sporo zapachów i jestem bardzo zadowolona. Warto kupować w promocjach. -ładny i intensywny zapach -wydajny -nie przesusza skóry -dobrze się pieni -mała ilość wystarczy żeby umyć całe ciało -wygodne opakowanie -zapach utrzymuje się na ciele
  • 5 kwietnia 2022 o 13:30
    Zapach jest boski!
    Żel pod prysznic kupiłam , bo uwielbiam zapach wanilii,miałam nadzieje , że nie będzie on sztuczny i się nie pomyliłam.Opakowanie pięknie się prezentuje w łazience oraz ma wygodny dozownik.Zapach bardzo długo się utrzymuje na skórze ,cała łazienka pachnie tym żelem.Bardzo dobrze myje skórę oraz ją nawilża.Będę do niego wracać bo uwielbiam go za zapach!:)
    Zalety:
    • Działanie , +Zapach
    Wady:
    Ata77
    19 grudnia 2018 o 8:34
    dla mnie extra
    Produkt zakupiony w korzystnym pakiecie razem z balsamem i mgiełką w tej samej linii zapachowej. Początkowe wrażenie co do zapachu: sztuczny, syntetyczny, intensywny. Ale pod prysznicem......to jest nie do opisania. Mam wrażenie, że wylewam na siebie delikatne, waniliowe perfumy. Zapach jest łagodny, lekko słodki, zdecydowanie na wielbicielek słodyczy. Żel jest piękny. Po prostu. Właściwości myjące? Podobne jak u dove, ziaja czy palmolive. Taka prawda. Jednak zapach wygrywa. Dla mnie fantastyczny, Nie powinien jednak tyle kosztować. to jakiś kosmos. ps. Drogi Wizazu- proszę o rozszerzenie wachlarza wyboru "Gdzie został zakupiony produkt?"
    Wady:
    W strefie wolnocłowej
  • 2 listopada 2018 o 8:05
    Do zakochania
    Po serii Winter Candy Apple przyszedł czas na tą o zapachu wanilii i cukru trzcinowego. Woń żelu i mgiełki z tej linii (mam oba produkty i kocham) jest dość męcząca przy dłuższym stosowaniu, niektórych może przyprawić o ból głowy :) Słodycz wanilii i cukru otula nas w kremowym żelu, który koi zmysły i skórę po całym dniu. Żel mocno się pieni, jest bardzo wydajny, dlatego też, gdyby nie był tak drogi, to chętnie dolewałabym go do kąpieli, ale to drogi interes. Zapach utrzymuje się długo na ciele i w łazience. 40 zł za butelkę uważam za sporo, jednak produkt jest wart swojej ceny.