Cienie do powiek

Zoeva Naturally Yours, Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 130 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 sierpnia 2024 o 19:12
    Kiedyś jedne z ulubionych
    Paletę od Zoevy posiadam od kilku lat i kiedyś była jedna z moich ulubionych. Opakowanie z bardzo ładnym designem. Dobrze wykonane. Cienie w palecie są zarówno matowe jak i błyszczące. Królują kolory nude, brązy, beże. Z tą paletą można stworzyć piękne wieczorowe makijaże jak i te delikatniejsze na codzień. Cienie mają wysoką pigmentację, dobrze się blenduje, ale …występuje osypywanie i to w dużej ilości, także trzeba uważać by nie zepsuć reszty makijażu. Ciebie są bardzo trwałe. Po całym dniu noszenia make-upu nie widać ubytków. Jedyne zastrzeżenia mam do koloru czarnego, który trochę „szarzeje”. Generalnie to bardzo dobra paleta i w przystępnej cenie.
  • 6 lipca 2023 o 10:35
    Klasyk
    ••• Makijaż oczu••• Makijażu uczę się sama i teraz wiem jak bardzo ważną kwestię odgrywają dobre jakościowo kosmetyki. Kupowanie tanich cieni czy palet sprawiało, że nie miałam chęci kontynuować nauki ze względu na plamy jakie robiły się na powiekach ale jak się okazało to cienie były beznadziejne. Ta paleta była moją pierwszą, droższą paletą i dzięki niej przekonałam się, że makijaż nie jest wcale taki trudny. [ZALETY] + Neutralne odcienie + Podstawowa paleta dla każdego + Można wykonać makijaż dzienny i wieczorowy + Cienie dobrze współgrają ze sobą + Dobry pigment + Dobrze się rozprowadzają [WADY] - na czas w którym jej używałam nie było (paletki już nie mam) Obecnie jest wiele podobnych i jeszcze lepszych palet w podobnej cenie aczkolwiek kupując ją 10 lat temu była dla mnie naprawdę wyjątkową podstawową paletą do makijażu. ••• Opinia na dany kosmetyk czy produkt jest w 100% szczera. Opisuje to co uważam za istotne i nie sugeruje się marką, ceną czy innymi opiniami •••
    aoida
    16 maja 2023 o 19:55
    Swego czasu super paleta do dziennego makijażu
    Dzisiaj już te maty i błyski nie robią wrażenia, ale kiedyś to była paleta ideał do dziennych makijaży. Paleta jeszcze teraz by się jakoś obroniła, bo maty nadal są dobre, bezpieczne i nie zrobi się nimi krzywdy. Błyski też są bardzo zachowawcze, żaden mega blask, ale jako podkład pod mocne błyszczące cienie by się nadały. Ciemne cienie błyszczące jak dla mnie niepotrzebne, 2-3 cienie mniej i paleta byłaby w pełni wykorzystana przeze mnie. Opakowanie cienkie, kartonowe bez lusterka, ale lekkie i poręczne. Cena oczywiście mogłaby być niższa.
    Zalety:
    • nie da się nią zrobić krzywdy
    Wady:
    • już się zestarzała
  • 9 marca 2023 o 16:42
    DOBRA NA POCZĄTEK
    Uważam, że to poprawna paleta. Dlaczego tylko poprawna? Nie ma w niej nic zaskakującego. Cienie blendują się fajnie, można je dokładać. Dobry kartonik, łatwo się myje (często dezynfekuję kosmetyki lub wycieram palety). Nigdy nie było z nią problemu. Jednak błyski są troszkę "starodawne". Nadadzą się jako baza pod pigment czy brokat, bo nie są zbyt tłuste, ale przez to nie ma efektu wow. Lepsze błyski znajdzie się w tanim kobo czy my secret.
    Zalety:
    • cienie łatwo się blendują
    • można je dokładać i budować pigment
    • dobry kartonik
    • nigdy nic się nie pokruszyło, mimo przenoszenia palety w kufrze do Klientek
    Wady:
    • błyski nie są zachwycające
    • cena nie jest niska
    • cienie lekko się pyliły
  • 2 lutego 2023 o 22:13
    Mam mieszane uczucia
    Paletka ma swoje plusy i minusy. Kolory cieni są bardzo dobrze skomponowane, odcienie są neutralne, ani za ciepłe, ani chłodne. Cienie łatwo się aplikują, nie ma problemu z ich rozbieraniem, nie robią plam, nie pylą się, ale uważam, że nie są trwałe, przynajmniej na mojej powiece nie utrzymują się tyle ile bym chciała. Aplikuję je zawsze na przypudrowany korektor, tak samo jak wszystkie inne cienie, a te z Zoeva już w połowie dnia znikają z powieki, rokują się w jej załamaniu i utleniają. Trwałość jest ich zdecydowanym minusem. Ponadto, w opakowaniu brakuje mi lusterka, które sprawdziłoby się w trakcie podróży.
    Zalety:
    • kompozycja kolorów,
    • łatwość aplikacji
    Wady:
    • krótka trwałość
    • brak lusterka w opakowaniu