Cienie do powiek

Avon True Colour, Eyeshadow Duo Podwójny cień do powiek (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 listopada 2023 o 21:21
    Słabe
    Cienie do powiek zamknięte są w małym, poręcznym pudełku. W zestawie znajdziemy 2 cienie, podwójny pędzelek i lusterko. Mój zestaw kupiłam w kolorach złota i brązu. Cienie są dobrze napigmentowane, ale lubią się osypywać, nie pracuje się z nimi dobrze. Są to raczej cienie do lekkiego dziennego makijażu. Nie polecam na wieczorne wyjścia, ponieważ gubią się po kilku godzinach.
    Zalety:
    • Małe pudełko z lusterkiem
    • Dobra pigmentacja
    • Niska cena
    Wady:
    • Tracą się po kilku godzinach na powiece
    • Lubią się osypywać
  • 23 lutego 2022 o 1:19
    Niestety jestem zawiedziona
    Produkt zakupiony dawno temu u konsultantki, zamknięty w eleganckim opakowaniu z lusterkiem cienie mają dobrą pigmentację i krycie niestety są dość delikatne łatwo się kruszą przez co trudniej się je aplikuje ,mocno się sypią ,nadają ładny satynowy blask niestety ich trwałość jest średnia według mnie wybrałam paletkę Healtyhy Glow jasny brąz i beż
    Zalety:
    • Dostępność
    • Opakowanie z lusterkiem i pacynką
    • Pigmentacja
    • Krycie
    • Piękne kolory,nadają ładny satynowy blask
    Wady:
    • Łatwo się kruszą
    • Mocno się osypują
    • Średnia trwałość
  • 1 lipca 2020 o 12:37
    Przyjemna paletka
    Mam tę mini paletkę w kolorze Warm Cashmere już od dawna. Ze względu na ogromną ilość cieni do powiek używam ich tylko co jakiś czas, ale lubię je, bo dobrze się u mnie spisują. Bardzo lubię brązowe cienie, więc kolorystyka jest dla mnie w sam raz - jeden cień beżowy, a drugi w kolorze średniego brązu, oba satynowe. Na oku dają bardzo ładny, delikatny, dzienny efekt, są odpowiednio napigmentowane. Nakładam je i dołączoną pacynką, i pędzelkiem. Nie zauważyłam, aby się osypywały, fajnie się blendują, są trwałe - na moich opadających powiekach wytrzymują jakieś 5 godzin bez bazy, a z dobrą bazą aż do demakijażu. Bezproblemowo zmywają się micelem. Jestem z nich zadowolona. Swój egzemplarz dostałam, ale sama bym ich nie kupiła. Chyba nawet zostały wycofane, bo dawno ich już nie widziałam, nawet w ofercie Netto z Avonu.
    iza1221
    26 września 2017 o 17:53
    Przyzwoita
    Cienie Avon mają dobrą jakość w stosunku do ceny. Kolorystyka jest przemyślana, a cienie są w miarę dobrze napigmentowane. Posiadam wersję Warm Cashmere. Zazwyczaj cień z tej paletki nakładam na całą powiekę. Polecam nałożyć go jednak na mokro lub na kremowy cień (np. ten z Avon Mark Forever Bronze). Efekt na pewno Was zadowoli.
    Zalety:
    • piękne kolory
    • łatwa aplikacja
  • 30 stycznia 2017 o 21:37
    przyzwoity.
    Cienie są okay, przyzwoite, ale bez szału. Duo w pudełeczku typu "pocket"* (*coś, co możemy zabrać ze sobą i nie potrzebujemy do tego jeszcze kilku innych akcesoriów). Lubię je właśnie za to-zabieram ze sobą i w razie konieczności mogę szybko poprawić makijaż przy pomocy dwustronnego aplikatora i lusterka które znajdują się w opakowaniu. Na szczęście sporadycznie korzystałam z tej możliwości, no ale lepiej ja mieć, niż nie. Zdaża się, że deszcz się rozpada, albo wrócę do domu dużo później niż początkowo planowałam. Pigmentacja na 4-do perfekcji jej trochę brakuje. Intensywnego koloru 3D się nimi nie uzyska. Za to nie zrobi się sobie tymi cieniami krzywdy, kolor można stopniować. Są wydajne, bezproblemowo nabierają się na pędzel/ pacynkę(te z drobinkami), nie pylą. Demakijaż również nieutrudniony-schodzą nawet po mydle Dove. Kolory dobrze oddane- o co nie tak łatwo przy zamówieniach z Avonu (strona w katalogu swoje a cienie swoje). * Moja kolorystyka: black star- perłowa biel z maleńkimi srebrnymi drobinkami i matowa czerń. Biel jest słabo napigmentowana, pozostawia taką mgiełkę koloru. Ja stosuję nakładając na inny cień, by dodać mu blasku, więc mi akurat ten efekt odpowiada. Czerń jest matowa i lepiej napigmentowana, ale nie jest to smolista czerń. Efekt raczej jak po węglu rysunkowym. Stosuję do "odymiania" innych cieni i tu sprawdza się świetnie, stosowana solo blaknie po ok.4h pomimo bazy. Wydajne. Skończył im się termin 12 m-cy, a ja nadal używam. I nie uczuliły!:) * Podsumowując- same cienie są tak na**** - pigmentacja średnia(***), ale ratuje je to, że są w dopracowanej wersji pocket( i cena na promocji). Dopóki nie znajdę zamiennika łączącego te cechy z lepszą pigmentacją, zostanę przy avon'owym duo. * Choć mogliby dorzucić kilka żywszych zestawień kolorystycznych, te dostępne są dość stonowane .Naprawdę bym się nie pogniewała o duo z brzoskwinią i limonką albo matową żółć z lila czy brzoskwinię i brudny róż w macie. Producencie- uwzględnij też proszę kolorystykę "na lato"/"na niepoważną imprezę"/"na antychandrę" :)