Odżywki do włosów

E-Glamour.pl
Farouk Systems Biosilk Hydrating Therapy odżywka 355 ml dla kobiet

• 10 marca 2019 o 15:44
    Rewelacja!
    W przeciwieństwie do szamponu z tej samej serii odżywka jest genialna! Mój ulubiony produkt do pielęgnacji włosów. W ogóle się nie plączą, są błyszczące, delikatne i wyglądają zdrowiej. Używam jej niemalże codziennie. To obowiązkowy kosmetyk gdy czeka mnie ważne wyjście.
    Zalety:
    • efekt błyszczących włosów
    • wygląd jak z reklamy
    Wady:
    Drogeria Super-Pharm
  • 5 listopada 2017 o 13:45
    Włosy jak z reklamy :-)
    Odżywka jest naprawdę godna polecenia Zawsze miałam problem z puszącymi się włosami i niesfornymi końcówkami Odżywka pozwoliła mi cieszyć się gładkimi i lśniącymi włosami. Włosy stają się miękkie w dotyku Stosuje również jedwab do włosów firmy biosilk. On idealnie zgrywa się z odżywką. Nie można jednak przesadzić z ilością jedwabiu, by włosy nie sprawiały wrażenia przetłuszczonych, wystarczy dosłownie jedna kropla. Kosmetyki firmy biosilk są naprawdę bardzo wydajne, więc ich cena choć na pozór wydaje się wysoka, to w rzeczywistości wcale taka nie jest kosmetyki te starczają na ok dwa/trzy razy dłużej niż kosmetyki innych firm.
    Zalety:
    • Cudowny zapach
    • Działanie
    Wady:
    • Buteleczka nie pozwala na wykorzystanie kosmetyku "do ostatniej kropli".
    • Ja pod koniec po prostu ją rozcinam :-)
    Syren
    13 stycznia 2017 o 9:20
    Dobra odżywka
    Odżywka spełnia obietnice producenta. Po użyciu mogę cieszyć się ultra wygładzeniem, nawilżenie i połyskiem. Mam włosy wysokoporowate, skłonne do puszenia się i myślę że na takich najlepiej się sprawdzi.
  • 7 października 2014 o 20:12
    Jest super
    Moje włoski były przesuszone.... więc zmieniłam fryzurkę na krótką ;) i postanowiłam zafundować mojej czuprynie odrobinę dobrodziejstwa. Pierwszy raz na półce w Rossmanie zobaczyłam tę odżywkę w dodatku w promocyjnej cenie (około 20 zł). Zakupiłam ją. Wyjechałam na wakacje do ciepłych krajów, gdzie słoneczko robi swoje z włosami. Po każdym myciu włosów używałam tej odżywki. Mimo nadmiernego słoneczka, słonej wody moje włosy zamiast stać się suche i nijakie, stały się miękkie i pięknie lśniące. Ja zauważyłam same plusiki: działanie- nawilżenie i odżywienie zapach nie obciąża nie przyspiesza przetłuszczania konsystencja skład design buteleczki I już zużyłam jedno opakowanie: od sierpnia starczyła mi aż do końca listopada (każdego dnia myję włosy). To kolejny plus! Jedynym minusem jest to, że gdy się kończy ciężko ją wydostać z buteleczki. Cena standardowa również odstrasza, ale w promocji warto zakupić ;) Warta wypróbowania!! Używam tego produktu od: Trzy tygodnie Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego