Odżywki do włosów

Schwarzkopf Gliss Supreme Length, Express Repair Conditioner Ekspresowa odżywka regeneracyjna do długich włosów

notino.pl
Schwarzkopf Ekspresowa odżywka Gliss Kur Supreme Lenght 200 ml
Schwarzkopf Ekspresowa odżywka Gliss Kur Supreme Lenght 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 106 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 stycznia 2025 o 20:34
    Szału brak
    Gliss Supreme Length to kosmetyk przeznaczony do pielęgnacji długich włosów, obiecujący regenerację, ochronę przed łamliwością i zdrowy blask. Niestety, moje doświadczenie z tym produktem okazało się bardzo przeciętne, a obiecywane efekty były niemal niezauważalne.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach – Produkt ma delikatny, kwiatowy zapach, który może się podobać i utrzymuje się na włosach przez kilka godzin.
    • Łatwa aplikacja – Konsystencja produktu jest odpowiednia, co ułatwia jego równomierne nałożenie.
    • Cena – Kosmetyk jest dostępny w przystępnej cenie, co czyni go atrakcyjnym dla osób z ograniczonym budżetem.
    • Dostępność – Można go znaleźć w większości drogerii i sklepów internetowych.
    Wady:
    • Brak zauważalnych efektów – Po regularnym stosowaniu nie zauważyłam poprawy kondycji włosów, ani obiecywanej regeneracji.
    • Obciążanie włosów – W przypadku cienkich włosów produkt może sprawiać, że stają się one oklapnięte i wyglądają na przetłuszczone.
    • Brak długotrwałego działania – Nawet jeśli włosy wydają się bardziej miękkie zaraz po użyciu, efekt ten znika już po kilku godzinach.
    • Słaba wydajność – Produkt szybko się zużywa, zwłaszcza przy długich włosach, co może wymagać częstego zakupu.
    • Standardowy skład – Formuła nie wyróżnia się niczym szczególnym, brak w niej składników, które mogłyby realnie wpłynąć na poprawę kondycji włosów.
  • 15 października 2024 o 17:02
    Ulubiona
    Uwielbiam ten produkt, głównie za świetny zapach – naprawdę przyjemnie się go używa i długo pozostaje zapach na włosach. Po umyciu włosów zawsze nim psikam jako dodatkową termoochronę, bo zawiera silikony, które dobrze chronią przed wysoką temperaturą. Na promocji za 15 zł to zdecydowanie dobry wybór. Włosy po nim są miękkie i łatwo się rozczesują, więc spełnia swoje zadanie idealnie.
    _inga
    13 października 2024 o 10:21
    Ekspresowa odżywka w sprayu do włosów długich i zniszczonych, Supreme Length, Schwarzkopf Gliss
    Ekspresową odżywkę w sprayu do włosów długich i zniszczonych, Supreme Length marki Schwarzkopf Gliss kupiłam na jednej z aukcji internetowych opakowanie to butelka z atomizerem o pojemności 200 ml , zapłaciłam około 18 zł. Odżywka ma ładny przyjemny zapach, nie obciąża cienkich włosów, jest wydajna. Odżywkę stosuje na umyte wilgotne włosy ułatwia rozczesywanie, wygładza, nawilża i odżywia, chroni włosy przed wysoką temperaturą. Po wysuszeniu włosy są lekkie miękkie, dobrze się układają. Dodatkowy plus za skład 87% składników pochodzenia naturalnego, ekologiczne myślenie producenta - butelka wykonana została w 100% z plastiku pochodzącego z recyklingu (poza nakrętką, etykietą i barwnikiem), natomiast minus za nowy dozownik zużywa więcej produktu i zacina się w poprzedniej starszej wersji opakowania dozownik był znacznie lepszej jakości i działał bez zarzutu. Podsumowując bardzo przyjemna odżywka dobrze sprawdzająca się na cienkich włosach, nie obciąża, skutecznie pielęgnuje i nawilża włosy po same końce, wcześniej używałam innych odżywek w sprayu marki Schwarzkopf Gliss i najlepiej sprawdzała się odżywka Ultimate Repair ale do odżywki Supreme Length na pewno wrócę. Serdecznie polecam !
    Zalety:
    • nie obciąża cienkich włosów
    • nawilża, odżywia
    • ułatwia rozczesywanie
    • ochrona przed wysoką temperaturą
    • skład 87% składników pochodzenia naturalnego
    Wady:
    • zacina się dozownik
  • 8 lipca 2024 o 13:09
    Fajny produkt
    Odżywka ma bardzo przyjemny zapach i konsystencję, łatwo się rozprowadza po włosach. Jej zapach jest delikatny i odświeżający. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moje włosy stały się bardziej miękkie, gładkie i lśniące, a po kilku aplikacjach przestały się tak szybko plątać i łamać. Dodatkowo, odżywka pomogła mi w walce z rozdwojonymi końcówkami i sprawiła, że wyglądają zdrowiej i bardziej zadbane. Cała struktura włosów wydaje się bardziej sprężysta i zdrowa.
    GBS_U
    30 czerwca 2024 o 19:52
    Pierwszy wybór przy rozczesywaniu
    Włosy splątane po dniu nad nadmorską plażą? Łatwo je rozczeszesz po popsikaniu ich tą odżywką w sprayu Tak pomyślałam sobie na wakacjach w Portugalii gdy moje włosy były poplątane niczym słuchawki na kablu wyjęte z kieszeni Zapomniałam odżywki z domu więc poszłam do pobliskiego sklepu i to był pierwszy oczywisty wybór dla mnie żeby to kupić
    Zalety:
    • Piękny zapach
    Wady:
    • Alkohol w składzie