Pudry do twarzy

Make Up For Ever High Definition Pressed Powder Puder prasowany

W_Moss
    2 marca 2020 o 21:16
    Słabszy od wersji sypkiej
    Ten produkt kupiłam z nadzieją, że sprawdzi się tak samo rewelacyjnie jak puder w wersji sypkiej, który już od lat jest moim hitem. Niestety trochę zawiodłam się, ponieważ w wersji sprasowanej nie jest już tak trwały ani wydajny, i zostawia biały kolor. Jedynym plusem jest łatwość aplikacji. Mimo to, zdecydowanie polecam wersję sypką tego produktu.
    Zalety:
    • Dobrze matuje
    • Wygodna forma aplikacji
    Wady:
    • Mało wydajny
    • Słabsza trwałość
  • 24 sierpnia 2018 o 15:48
    CUDO!
    Kupiłam w wersji podróżnej, kompaktowej w solidnym opakowaniu z lusterkiem. Działanie pudru mocno mnie zaskoczyło. Jeszcze nigdy nie uzywałam transparentnego pudru o tak aksamitnej i lekkiej formule. Ten magiczny puder idealnie wygładza wszelkie nierówności, niweluje błyszczenie a przy tym ma postać przezroczystego puchu (nie bieli) , który idealnie współpracuje z korektorem pod oczy, tradycyjnym podkładem jak równiez podkładem mineralnym. Nie podkrela suchych skórek, ani nie powoduje dyskomfortu skóry. Jak puder zachowuje się w ciągu 8 h od momentu aplikacji w 34 stopniowym upale? Idealnie! Efekt utrwalenia makijażu oraz gładkosci skóry jest spektakularny. Czy jest wart swojej ceny? Zdecydowanie tak! bardzo żałuję, że nie kupiłam od razu pełnowymiarowego opakowania.
  • 26 kwietnia 2018 o 9:38
    Lubię go
    Słyszałam o nim wiele dobrego i muszę potwierdzić te opinie. Nie wysusza, nie tworzy efektu maskim, a transparetny kolor faktycznie wyrównuje koloryt. Bardzo duży plus za to, że nie rozjaśnia podkładu, a podkreśla jego trwałość. Właśnie, trwałość - delikatna warstwa rano starcza na co najmniej 5h, po tym czasie nielubiany "błysk" też nie jest uciążliwy, ściągam go matującą chusteczką i do końca dnia mogę być spokojna o moją twarz :) Polecam!
    Zalety:
    • wydajność (niewielka ilość pokrywa całą twarz)
    • zapach (bardzo delikatny, prawie niewyczuwalny)
    • opakowanie (kompaktowe do torebki)
    • trwałość (5h bez poprawiania)
    • kolor (nie rozjaśnia, a wtapia się i wyrównuje koloryt)
    Wady:
    • niestety cena :(
  • 26 grudnia 2017 o 11:39
    A ja mam mieszane uczucia
    Puder kupiłam przez przypadek razem z fluidem do kompletu w Sephorze.Szukalam czegos co sprawi ze makijaż będzie wyglądał świeżo i lekko przez długi czas.
    Zalety:
    • Ogólnie rzecz biorąc spisuje sie dobrze zmniejsza i zapobiega świeceniu sie skory . Dobrze matuje .
    Wady:
    • Eh jednak ja duzo podróżuje. Kosmetyki przewracają sie w torbie ,pokruszył mi sie cały i wysypał na ziemie ,narazie szukam zamiennika w jednak tańszej cenie z uwagi na powtórkę z rozrywki .
    klodek
    12 września 2015 o 18:19
    Idealny do torebki
    Puder ten kupiłam ze względu na to, że jego sypka wersja mnie zachwyciła. Jest ona jednak zbyt mało poręczna, by ją nosić ze sobą, więc zainwestowałam w wersję prasowaną. Podoba mi się, że ma duże wygodne lusterko, nie pyli, dzięki temu lusterko nie jest zawsze brudne. Jest przyjemny w aplikacji, nie uczula i jest bardzo delikatny. Idealny do poprawek w ciągu dnia. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania