Wody perfumowane damskie

Avon Premiere Luxe Gold Blush EDP

• 25 lipca 2018 o 20:17
    Słodycz różana
    Uwielbiam go! Pięknie pachnąca róża w pełni rozkwicie. Długo szukałam zapachu dla siebie, który by pasował do mnie w 100% a jednak znalazłam! Słodki ale nie jest to słodycz, która daje po zębach, wszystko jest tu elegancko podane. Pasuje na dzień jak i wieczór. Na randki do pracy, spotkania z przyjaciółmi- po prostu zawsze! Używam go najczęściej jesienią i zimą , choć zdarza się latem, ale tylko wieczorami. Trwały; mogę się nim delektować cały dzień. A ten flakon- prawdziwa sztuka! Mój chłopak bardzo go lubi. Zebrałam sporo komplementów nosząc ten zapach. Mój no 1!
  • 24 lipca 2018 o 18:20
    Nie!
    dla mnie zbyt starswiecki jak na te czasy mogli wymyslec coś lepszego!! to pachnidło to bardzej dla 50tek a nie dlamnie. są lepsze,' Jest płaski śmeirdzistechlizna traci myszka.
  • 3 marca 2017 o 15:23
    Nie tego szukam
    Nie przypadła mi ta kompozycja do gustu. Najwyraźniej nie to połączenie nut, ponieważ co do reszty to nie mam żadnego zarzutu. Jaśmin, orchidea, paczula i olejek różany sprawiają, że zapach posiada ogromną głębię. Można wyczuć każdą nutę z osobna i przeanalizować co najbardziej tutaj wybija się. Według mnie pierwsze skrzypce gra tutaj orchidea i jaśmin, nie zwróciłam uwagi w ogóle na różany akcent. Moim zdaniem jest to zapach mocny, intensywny, długotrwały, ciągnie się za człowiekiem, mocno otulający, kobiecy i zmysłowy. Wszystko co kojarzy mi się z perfumami z wyższej półki. Zapach ten można pokochać albo znienawidzić. W moim przypadku idzie to w stronę nienawiści ze względu na to, że nuty mi kompletnie nie podeszły. Za dużo tej orchidei, za dużo tego jaśminu. Te wszystkie wyżej opisane zalety sprawiają, że dla osób bardziej wrażliwych zapach może powodować ból nosa, ból głowy oraz przyprawić o mdłości. Jeśli jednak ktoś jest fanem takich zapachów to myślę, że zachwyci się nim i zostanie przy nim na dłużej. Trwałość jest rewelacyjna, a dzięki temu i wydajność jest wysoka. Myślę, że w tym przypadku nawet cena przestaje odstraszać. Jednak tak jak wyżej już wspomniałam - ja nie wrócę do tego zapachu, ponieważ te nuty to nie są nuty, które poszukuję. Próbowałam nastawić się do tego zapachu i używałam go na wieczór, bo idealnie pasuje klimatem, ale po jakimś czasie zaczął mi zalegać i oddałam mamie.
  • 6 stycznia 2017 o 14:12
    Z początku super
    Zakochałam się w nim po pierwszym powąchaniu , mocny ,ciężki, słodki zapach na wieczór jak i na codzień, Kojarzy mi się z kobietą z wyrafinowaną, z klasą , po użyciu większej połowy z 30ml. zapach po prostu mi zbrzydł . Na pewno do niego wrócę za parę tygodni , ponieważ zapach jest ładny. Dlatego radzę kupować na początek 30 ml.
    U konsultantki
  • 11 listopada 2015 o 10:45
    Stęchła róża pokryta pajęczyną...
    Absolutnie nie mój typ. O ile pierwowzór nawet lubię (w zaleznosci od nastroju), tak jego rózana wersja nie przemawia do mnie w ogóle. Ja tutaj czuję jedynie... stęchliznę. Starą, zasuszoną, stęchłą rózę. Ani to słodkie, ani gorzkie, ani swieże... Nie potrafie inaczej okreslic tego zapachu jak po prostu stęchły. Na mojej skórze sie nie rozwija. Własciwie cały czas jest jednostajny, po czym znika bezpowrotnie. Czując go w nozdrzach widzę stary opuszczony dwór. Wchodzę do srodka. Jest cierpko, wilgotno, duszno. Trudno złapac mi dech, gdyz wewnatrz unosi się jedynie woń stęchlizny. Widzę stary stół. Na koronkowym, wyszywanym ręcznie obrusie stoi wazon, a w nim jedna, zasuszona, pokryta pajęczyną róza. .. I mimo iz ogólnie jestem fanką takich starych, tajemniczych, mrocznych klimatów, to w tym przypadku zabrakło chyba kilku składników, które mogłyby tę rózę choc trochę ożywic...Idę dalej. Na dawno nie uzywanej, misternej toaletce widze zakurzony juz szklany flakonik. Ogarniam go trochę z pajeczyn aby dostrzec jego ciemną, syropowatą zawartosc... Moze kiedys były piekne? Uzywala je na pewno osoba, która zrobiła ten cudny, pozółkły juz obrus... Dzis czuc w nich tylko smutną, duszącą woń.. zasuszonej,stęchłej rózy. Używam tego produktu od: ok 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: jedno

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie