Pędzle do twarzy

Design produktu:
    Holly91
    20 lipca 2019 o 22:26
    Bardzo fajny pedzel.
    Mam pedzel w kolorze czarnym, gora wlosia dwukolorowa, zakupiony w Sephorze. Przyznam, ze jest to jeden z moich ulubiencow. Jest maly, miesci sie do kazdej kosmetyczki. Idealny do rozprowadzenia rozu, brazera i rozswietlacza. Nie zostawia smug. Wlosie nie wychodzi z pedzla, jest miekki i nie podraznia skory. Jestem bardzo zadowolona, polecam
  • 27 maja 2018 o 14:17
    Nie jest najlepszy, ale ujdzie
    Dostałam ten pędzel od znajomej, która kupiła sobie zestaw rose golden i go nie miała zamiaru używac, więc mam go w wersji rose golden, która tak jak na początku cieszyła oko, tak teraz po jakich 2 latach używania wygląda tak, jakby była psu z tyłka wyjęta (za przeproszeniem). Z włosiem się nic nie stało, lekko się odkształciło, ale to nic, bo wciaż robi robotę, ale skuwka i trzonek wyglądaja tragicznie. Ze skuwki zdrapał się w kilku miejscach lakier i prześwituje okropny szaro czarny kolor, natomiast z trzonka napisy się prawie calkowicie zmazały i on zmienił kolor. Niby nie przeszkadza mi w używaniu to, jak on wygląda, ale na przyszłośc będę wiedzieć, że lepiej jak juz inwestować w ich czarne pędzle, a nie udziwnione rose golden, żeby potem wyglądały tak jak ten jeden. Docelowo miałam zamiar używac go do konturowania (zarówno kremowego jak i pudrowym produktem), do kremowego rodzaj włosia nie jest najlepszy niestety, do pudrowego rodzaj włosia się nadaje, ale zaraz jak nałożymy produkt tam gdzie powinien się znaleźć nasuwa się pytanie - no dobra, ale jak ja mam to teraz niby rozetrzeć? Bo ten kształt do rozcierania zupełnie się nie nadaje. Więc za każdym razem jak go używam muszę wybrudzić jeszcze jeden pędzel, żeby jakoś ten produkt na twarzy rozetrzeć. Widziałam tu wiele narzekań na twardość pędzla, faktycznie może on nie jest najbardziej miękki na świecie, ale super twardy też nie jest (chociaż ja mogę to postrzegać nieco inaczej, bo używam czasami na całą twarz pędzla z Guerlain do kulek i ten w porównaniu z tamtym to jest nic). Generalnie pędzel ujdzie, ale nie sięgam po niego zbyt często.
  • 19 maja 2018 o 17:30
    Jeden z moich ulubionych !
    To jeden z moich ulubionych i najchętniej używanych pędzli od Zoeva !!! Długo szukałam takiego rodzaju pędzelka, który idealnie sprawdziłby się przy kremowym konturowaniu do momentu aż kilka lat temu nie natrafiłam na pędzle marki Zoeva. O jakości i wykonaniu pędzli Zoeva chyba nie trzeba wiele pisać - wg mnie to jedne z najlepszych profesjonalnych pędzli do makijażu! Face Paint Brush zagościł w mojej kosmetyczce już dobrych kilka lat temu a w dalszym ciągu wygląda i sprawdza się rewelacyjnie - i to pomimo codziennego użytkowania i regularnego czyszczenia ! Pędzel o numerze 109 ma nietypowy kształt - jest odpowiednio ścięty dzięki czemu rewelacyjnie radzi sobie z rozdzieraniem kremowych produktów na twarzy - efekt jaki można uzyskać jest bardzo naturalny. Nie wyobrażam sobie swojego codziennego makijażu bez niego !!! Oprócz kremów pędzel nadaje się do nakładania pudrów oraz specjalnych farb do body paitingu. Pędzel wygodnie leży w dłoni, łatwo się go czyści, włosie naturalne pomimo upływu lat nie odkształciło się ani nie powypadało. Zdziwiły mnie trochę (a nawet bardzo) opinie na temat tego, że pędzel drapie i jest nieprzyjemny dla skóry - u siebie nie zauważyłam nic takiego, mój jest mięciutki i bardzo milusi więc nie wiem czy trafiłam po prostu na dobrą partię czy środki jakich używam do jego czyszczenia wpływają w jakiś sposób na włosie ... Polecam, szczególnie tym osobom, które szukają dobrego pędzla do konturowania twarzy przy pomocy pudrów kremowych lub kredek :)
  • 20 kwietnia 2018 o 15:24
    nie nie i nie
    Teoretycznie to własnie sprzedałam go za połowę ceny byle by się go po prostu pozbyć i odzyskać chodź część pieniędzy za niego. Ostry, twardy, nie przyjemny w użytku. Generalnie do trzeba było trochę się nim namachać by wykonturować twarz. Kiedy miałam tylko ten pędzel, to wolałam w ogóle nie konturować twarzy niż go używać. Nie dla mnie.
    Wady:
    • cena!
    • nie naturalny efekt
  • 1 lutego 2018 o 19:33
    przyjemny
    Posiadam w wersji ze zdjęcia i z serii Rose Gold ( zoe bag nr 3) -świetnie wykonanie rączka idealna do trzymania , napisy się nie ścierają -mimo codziennego czyszczenia nie odkształca się i nie gubi włosia -bardzo szybko schnie -idealny bo konturowania produktami sypkimi jak i kremowymi -idealnie rzeźbi rysy twarzy , kontur wyznaczy precyzyjnie nawet osoba początkująca -włosie mieszane lekko barwione nic się nie odbarwia -kształt lekko spłaszczony, ale nic nie drapie ani nie kłuje -można nim spokojnie pracować zarówno w poziomie jak i w pionie -sprawdza się również do mieszania produktów sypkich -jest tak solidny że te prawie 60 zł nie będzie za niego zbyt wygórowaną ceną , spokojnie starczy na lata
    Zalety:
    • łatwość pracy , solidne wykonanie
    Wady:
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy