Płyny do higieny intymnej

Vagisil Płyn do higieny intymnej o zbalansowanym pH

3 na 51 opinię

• 15 listopada 2015 o 19:58
    Przeciętny.
    Jeszcze zimą dorwałam go w SP - był chyba na kuponach za grosz albo złotówkę... w każdym razie kwota była raczej symboliczna. Produktu używałam zgodnie z przeznaczeniem, ale też do mycia twarzy, a czasami (bardzo rzadko) do mycia włosów. Ogólnie, poza tym, że myje i jest naprawdę wydajny (starczył mi chyba na 4 miesiące albo więcej), to niewiele mogę o nim powiedzieć. Jeśli chodzi o używanie zgodnie z przeznaczeniem, to dawał uczucie świeżości. Z twarzy zmywał resztki makijażu i nie wysuszał. Skóra głowy też była umyta, choć w tym wypadku mam wrażenie, że włosy nie były odbite od nasady tak jak po normalnym szamponem, no, ale nie taka jego rola :D Myślę, że gdyby był do 5 zł, to dałabym mu wyższą ocenę, jednak jego cena regularna nie bardzo do mnie przemawia. Gdyby znowu była taka okazja jak wtedy, to z pewnością bym go nabyła :] Używam tego produktu od: parę miesięcy temu - przez 4-5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe

Zobacz także inne Płyny do higieny intymnej